Horoscop 23 iunie 2018. Balanțele se vor bucura de o reușită pe plan personal


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 23 Iunie 2018 07:05
Categorie: Horoscop

O s-avem parte de mai multă căldură sufletească şi or să ni se mai topească frustrările, o să avem alt chef de viaţă.

Vibraţia zilei este 7 şi o să ne bucurăm de o comunicare non verbală cu cei din jur.

GEMENI: Poate refaceţi grupul de prieteni cu care să plecaţi într-o drumeţie, la iarbă verde, la plajă, să vă recreaţi. Un anturaj pe gustul vostru dacă plecaţi pe undeva sau vă duceţi la o petrecere şi o să vă simţiţi în elementul vostru, şi-o să scăpaţi de toată oboseala acumulată.

RAC: E momentul să vă-ntâlniţi perechea de suflet, dacă n-aveţi pe nimeni şi să vă pregătiţi de pasul urmator- să deveniţi părinţi. Se poate să vă duceţi la o nuntă, sau la un botez, se lasă cu distracţie şi o să cunoaşteţi şi lume nouă, poate vă faceţi şi relaţii profesionale, mai ştii!

LEU: E posibil să-i faceţi o surpriză plăcută, să-i organizaţi o petrecere-surpriză cuiva apropiat care ştiţi că s-ar bucura mult de tot. Poate vă pregătiţi de o ceremonie, vă compuneţi o ţinută de mare clasă, vă-mbunătățiți look-ul şi aveţi gânduri mari şi cu relaţia de cuplu - poate vreţi să oficializaţi relaţia.

FECIOARĂ: Vă-ncearcă dorul de cineva care locuieşte în alt oraş şi dacă aveţi cu ce să vă deplasaţi, daţi o fugă pân-acolo. Or să vă invite nişte prieteni la o zi de naştere, sau la un grătar, o prăjitură, să spună fiecare ce-a mai făcut, şi să vă lăudaţi cu sucesele, oricât de mărunte ar fi ele.

BALANŢĂ: O reuşită personală vă poate face mai vizibili în societate şi o să vă regrupaţi - energetic să munciţi în continuare cu şi mai mult spor. Petrecerile se ţin lanţ în perioada asta şi o să vă duceţi pe la cât de multe se poate, la toate chiar, dacă vă ţin puterile.

SCORPION: Se poate să vă invite cineva la masă şi să primiţi şi un cadou, din dragoste. O să luaţi parte la câteva evenimente mondene, la care o să puneţi şi umărul, acolo unde o să vi se ceară, or să vă roage cei implicaţi şi n-o să ziceţi nu.

SĂGETĂTOR: Prietenii vă dau un punct de întâlnire şi o să vă alăturaţi lor, la un moment dat, să vă distraţi, poate practicaţi un sport. Vă scoate la o cafea cineva care speră să formaţi un cuplu şi dacă şi voi sunteţi în căutarea sufletului - pereche - o să vă duceţi cu dragă inimă.

CAPRICORN: Poate abia acum veţi realiza cât de importantă este o anumită persoană pentru voi şi o să luaţi, probabil, şi o decizie. O să vă împrumutaţi la propriul buzunar ca să plecaţi într-o escapadă turistică, s-ajungeţi la malul mării să vă aerisiţi, faceţi plajă, baie, navigaţi.

VĂRSĂTOR: E momentul marilor întâlniri, şi tot ce vă doriţi este să-l nimeriţi din prima pe alesul inimii, sau pe aleasa inimii. Se pare c-o să vă prindă bine o ieşire în lume, veţi încerca senzaţii noi, poate vă lăsaţi convinşi de prieteni să ajungeţi într-un parc de distracţii.

PEŞTI: O să primiţi un semn de viaţă de la cineva care va place şi sentimentele par să fie reciproce. O să vă fie mai aproape familia, poate-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri şi strângeţi rândurile vă canalizaţi eforturile în pregătirea următoarelor evenimente de familie.

BERBEC: Poate le faceţi un program special copiilor care vă cer mai demult să-i duceţi într-un parc de aventuri sau la spectacole în aer liber. O dragoste împărtăşită, care poate duce la căsătorie şi o nouă iubire la orizont pentru cei în căutarea fericirii şi-aveţi toate şansele s-o şi găsiţi.

TAUR: E posibil să primiţi nişte cadouri şi cu şi fără un prilej anume, şi v-ating la coarda sensibilă gesturile celor care se vede că vă iubesc. Poate aveţi chef de musafiri, sau daţi o petrecere pe care-aţi anunţat-o mai demult şi o să vă placă atmosferă pentru că invitaţii or să fie entuziasmaţi de preparatele voastre.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Horoscop 22 iunie 2018. Zodia care va relua o relație, dacă va îndeplini o condiție
Horoscop 22 iunie 2018. Zodia care va relua o relație, dacă va îndeplini o condiție
Horoscop 21 iunie 2018. Zodiile care vor avea surprize plăcute pe plan financiar
Horoscop 21 iunie 2018. Zodiile care vor avea surprize plăcute pe plan financiar
Horoscop 20 iunie 2018. Zodia care va primi o sumă de bani
Horoscop 20 iunie 2018. Zodia care va primi o sumă de bani
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop 19 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu
Horoscop 19 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele pot începe o viață nouă
Horoscop 18 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele au de primit bani
Horoscop 17 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii au parte de o provocare
Horoscop 16 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Cheltuieli neprevăzute pentru Pești
Horoscop 15 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii au parte de o provocare
Horoscop 13 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii au cheltuieli neprevăzute
Horoscop 2 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele se pot relansa în carieră
Horoscop 12 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii au o nouă sursă de bani
Horoscop 11 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii vor primi o mărire de salariu
Horoscop 10 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii, nevoiţi să dea bani
Horoscop 9 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii primesc un bonus salarial
Horoscop 8 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii primesc o veste importantă
Horoscop 7 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii vor primi o sumă de bani