Horoscop 23 iunie 2018. Balanțele se vor bucura de o reușită pe plan personal

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 23 Iunie 2018 07:05
Categorie: Horoscop

O s-avem parte de mai multă căldură sufletească şi or să ni se mai topească frustrările, o să avem alt chef de viaţă.

Vibraţia zilei este 7 şi o să ne bucurăm de o comunicare non verbală cu cei din jur.

GEMENI: Poate refaceţi grupul de prieteni cu care să plecaţi într-o drumeţie, la iarbă verde, la plajă, să vă recreaţi. Un anturaj pe gustul vostru dacă plecaţi pe undeva sau vă duceţi la o petrecere şi o să vă simţiţi în elementul vostru, şi-o să scăpaţi de toată oboseala acumulată.

RAC: E momentul să vă-ntâlniţi perechea de suflet, dacă n-aveţi pe nimeni şi să vă pregătiţi de pasul urmator- să deveniţi părinţi. Se poate să vă duceţi la o nuntă, sau la un botez, se lasă cu distracţie şi o să cunoaşteţi şi lume nouă, poate vă faceţi şi relaţii profesionale, mai ştii!

LEU: E posibil să-i faceţi o surpriză plăcută, să-i organizaţi o petrecere-surpriză cuiva apropiat care ştiţi că s-ar bucura mult de tot. Poate vă pregătiţi de o ceremonie, vă compuneţi o ţinută de mare clasă, vă-mbunătățiți look-ul şi aveţi gânduri mari şi cu relaţia de cuplu - poate vreţi să oficializaţi relaţia.

FECIOARĂ: Vă-ncearcă dorul de cineva care locuieşte în alt oraş şi dacă aveţi cu ce să vă deplasaţi, daţi o fugă pân-acolo. Or să vă invite nişte prieteni la o zi de naştere, sau la un grătar, o prăjitură, să spună fiecare ce-a mai făcut, şi să vă lăudaţi cu sucesele, oricât de mărunte ar fi ele.

BALANŢĂ: O reuşită personală vă poate face mai vizibili în societate şi o să vă regrupaţi - energetic să munciţi în continuare cu şi mai mult spor. Petrecerile se ţin lanţ în perioada asta şi o să vă duceţi pe la cât de multe se poate, la toate chiar, dacă vă ţin puterile.

SCORPION: Se poate să vă invite cineva la masă şi să primiţi şi un cadou, din dragoste. O să luaţi parte la câteva evenimente mondene, la care o să puneţi şi umărul, acolo unde o să vi se ceară, or să vă roage cei implicaţi şi n-o să ziceţi nu.

SĂGETĂTOR: Prietenii vă dau un punct de întâlnire şi o să vă alăturaţi lor, la un moment dat, să vă distraţi, poate practicaţi un sport. Vă scoate la o cafea cineva care speră să formaţi un cuplu şi dacă şi voi sunteţi în căutarea sufletului - pereche - o să vă duceţi cu dragă inimă.

CAPRICORN: Poate abia acum veţi realiza cât de importantă este o anumită persoană pentru voi şi o să luaţi, probabil, şi o decizie. O să vă împrumutaţi la propriul buzunar ca să plecaţi într-o escapadă turistică, s-ajungeţi la malul mării să vă aerisiţi, faceţi plajă, baie, navigaţi.

VĂRSĂTOR: E momentul marilor întâlniri, şi tot ce vă doriţi este să-l nimeriţi din prima pe alesul inimii, sau pe aleasa inimii. Se pare c-o să vă prindă bine o ieşire în lume, veţi încerca senzaţii noi, poate vă lăsaţi convinşi de prieteni să ajungeţi într-un parc de distracţii.

PEŞTI: O să primiţi un semn de viaţă de la cineva care va place şi sentimentele par să fie reciproce. O să vă fie mai aproape familia, poate-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri şi strângeţi rândurile vă canalizaţi eforturile în pregătirea următoarelor evenimente de familie.

BERBEC: Poate le faceţi un program special copiilor care vă cer mai demult să-i duceţi într-un parc de aventuri sau la spectacole în aer liber. O dragoste împărtăşită, care poate duce la căsătorie şi o nouă iubire la orizont pentru cei în căutarea fericirii şi-aveţi toate şansele s-o şi găsiţi.

TAUR: E posibil să primiţi nişte cadouri şi cu şi fără un prilej anume, şi v-ating la coarda sensibilă gesturile celor care se vede că vă iubesc. Poate aveţi chef de musafiri, sau daţi o petrecere pe care-aţi anunţat-o mai demult şi o să vă placă atmosferă pentru că invitaţii or să fie entuziasmaţi de preparatele voastre.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Horoscop 22 iunie 2018. Zodia care va relua o relație, dacă va îndeplini o condiție
Horoscop 22 iunie 2018. Zodia care va relua o relație, dacă va îndeplini o condiție
VIDEO PROTVPLUS.RO
neti sandu
Horoscop 25 martie 2019. Câștiguri materiale consistente pentru acest nativ
Horoscop 24 martie 2019. O problemă va necesita duminică toată atenția acestui nativ
Horoscop 23 martie 2019. Zodia care își va reface viața amoroasă
Horoscop 22 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească sufletul pereche
Horoscop 21 martie 2019. Relaţia de cuplu trece prin momente dificile pentru această zodie
Horoscop 20 martie 2019. Se anunţă o zi cu mari surprize amoroase pentru cei din această zodie
zodiac
Horoscop 19 martie 2019. Cine are șanse să înceapă o nouă relație amoroasă
Horoscop 18 martie 2019. E rost de mai bine în sfera sentimentală pentru această zodie
Horoscop 17 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească perechea și să facă copii
Horoscop 16 martie 2019. Cine are parte de noutăți în dragoste și cine merge la o petrecere
Horoscop 15 martie 2019. Nativul care-și va reface viața amoroasă
Horoscop 14 marţi 2019. Zodia care are parte de un câştig financiar neaşteptat