Horoscop 23 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Berbecii vor primi o sumă importantă de bani

Ultima actualizare: 23-07-2020 09:43

Horoscop 23 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi reușită. O să fim mai grijulii cu ce se întâmplă și cu noi și cu ai noștri și o să luăm și niște decizii.

Vibrația zilei este 5 și o să dăm dovadă de curaj în tot ce facem.

HOROSCOP 23 IULIE 2020 LEU


Poate aveți de făcut plăți și o să faceți tot posibilul să nu rămâneți nimănui datori, să fiți la zi cu toate plățile. Se poate să faceți rost de bani din surse colaterale și să vă descurcați în perioada asta cu toate cumpărăturile, chiar și cu cele neprevăzute.

HOROSCOP 23 IULIE 2020 FECIOARĂ


Se poate să primiți lucrurile pe care le-ați comandat mai demult, or fi fost probleme și s-au rătăcit, ori n-au mai fost pe stoc. E posibil să fie o zi bănoasă, poate primiți și ceva în dar, ca să se marcheze un moment de succes și faceți o tratație, ieșiti la o terasă.

HOROSCOP 23 IULIE 2020 BALANȚĂ


Poate ieșiți la rampă cu ceva nou care să vă confere un plus de strălucire și o să vă alegeți cu o recompensă bănească. O să aveți de rezolvat diverse probleme și o să încercați online și dacă nu se poate așa vă duceți la sediile respective, ca să fiți siguri că le dați de capăt tuturor problemelor.

HOROSCOP 23 IULIE 2020 SCORPION


Poate vă pregătiți de o plecare, vă interesați înainte, ca să știți ce condiții sunt și dacă se respectă regulile. O să vă puteți exprima și altfel, să vă puneți în valoare calități care să vorbească despre voi și să căpătați un titlu la o adică.

HOROSCOP 23 IULIE 2020 SĂGETĂTOR


O să vă cheme cineva să petreceți câteva zile, fie la munte, fie la malul mării, să vă încărcați și voi bateriile. Se pare că o să vă înțelegeți la treabă cu anturajul, cu colegii, cu șefii, iar la distracție la fel. Aveți parte de o companie pe gustul vostru.

HOROSCOP 23 IULIE 2020 CAPRICORN


E cineva care încearcă din nou să ia legătura cu voi și poate iese până la urmă o relație în care să vă regăsiți. E nevoie de voi să-i susțineți pe niște tineri, să faceți echipă la niște treburi care par să fie peste puterile lor și o să vă înțelegeți cât se poate de bine.

HOROSCOP 23 IULIE 2020 VĂRSĂTOR


Poate faceți un efort financiar să duceți mașina la reparat sau să vă luați alta nouă. O să vă consultați cu niște parteneri de afaceri, ca să începeți treaba la noul proiect, să vedeți dacă sunteți de acord cu condițiile.

HOROSCOP 23 IULIE 2020 PEȘTI


Se poate să vă pice cu tronc cineva care să fie, la prima vedere, tot ce v-ați droit și să plutiti de fericire. Aveți idei inspirație, știți ce se cere, simțiti pulsul situației, al momentului și poate ieșiți pe piață cu ceva care să fie în stilul vostru.

HOROSCOP 23 IULIE 2020 BERBEC


E posibil să luați niște bani și să vă faceți planurile de vacanță, că aveți nevoie de un respiro. O să aveți mai multe de spus în public. Poate puneți în vânzare niște produse care să vă aducă profit, să vă mai echilibrați și voi financiar.

HOROSCOP 23 IULIE 2020 TAUR


O veste bună de la cineva care vrea să vă vedeți, că a trecut prea mult timp de când nu v-ați mai întâlnit. Se poate să luați niște bani dintr-o colaborare și să investiți în casă, mai faceți niște schimbări, construiți vreo anexă, mai ridicați un etaj.

HOROSCOP 23 IULIE 2020 GEMENI


Se poate să vă mai luați niște bani din surse colaterale, poate or fi colaborări și o să strângeți o sumă frumușică. Poate faceți un interviu, chiar și online, ca să vedeți dacă aveți șanse la un serviciu despre care credeați că vi se potrivește. E chestie de curaj. Să aveți încredere!

HOROSCOP 23 IULIE 2020 RAC


Poate vă faceți curaj să vă cereți drepturile, vă luați un avocat la nevoie și o să aveți și mai multe șanse așa. Dați drumul proiectelor noi, vreți să profitați de o conjunctură favorizantă și o să culegeți roadele cât de curând. O să vă fie apreciată munca.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO