×

Horoscop 23 ianuarie, cu Neti Sandu. Racii vor să cumpere o locuință și se gândesc la căsătorie

Horoscop 23 ianuarie, cu Neti Sandu. Aflăm răspunsurile la-ntrebările pe care le-om fi pus de anul trecut și-o să știm cum stăm.

Vibrația zilei este 5 și o să avem curaj să spunem lucrurilor pe nume, să rostim un adevăr.

Horoscop 23 ianuarie VĂRSĂTOR 

O să vă caute cineva care s-ar putea să vrea să repare o relație care v-a dat bătăi de cap, dar poate fi cea mai bună soluție de viață pentru voi. Sărbătoriți ceva, o fi ziua voastră de naștere sau a cuiva din familie ori a unui prieten și e veselie și o să refaceți relațiile cu anturajul.

Horoscop 23 ianuarie PEȘTI 

Le-ați rămas datori unor prieteni cu o întâlnire și poate-i chemați pe la voi dacă vă e mai comod așa. Vi se împlinesc niște așteptări și o să vă bucurați de sosirea cuiva și chiar și un telefon v-ar liniști, că omul drag se gândește la voi și puteți fi din nou împreună.

Horoscop 23 ianuarie BERBEC 

E posibil să vină cineva cu o ofertă de afaceri și să vedeți în ea șansa voastră de a face progrese în carieră. Într-un anturaj, undeva, puteți face cunoștință cu cineva care e pe lungimea voastră de undă și relația va prinde viață, fulgerător și o să vă meargă bine.

Citește și
Horoscop
Horoscopul anului 2022. Zodiile care o vor duce bine cu banii. Predicțiile făcute de Neti Sandu

Horoscop 23 ianuarie TAUR

Poate vă faceți promovare online, dacă nu va puteți valorifica în direct, produsele, că sunt impedimente. Se poate să ieșiți la rampă cu ceva care să vă aducă un plus de prestigiu și să vă găsiți niște colindători care să pună umărul la proiectele pe care vreți să le dezvoltați.

Horoscop 23 ianuarie GEMENI

Se poate să primiți raspunsul pe care-l așteptați de multă vreme, de la ființa pe care o iubiți. Promite să fie unul bun. V-ați putea repezi la o rudă din alt oraș sau poate v-așteaptă la masă cineva care vrea neapărat să vă-ntalniti c-aveți niște treburi de luat în discuție.

Horoscop 23 ianuarie RAC

O să vă treziți cu vreo revelație legată de viața voastră în doi și o să începeți să vă gândiți la o locuință pe care s-o cumpărați. Poate abia acum realizați cât de mult înseamnă partenerul de cuplu pentru voi și o să vă gândiți, serios, la căsătorie, dacă n-ați avut experiența asta. 

Horoscop 23 ianuarie LEU

O să vă mai gândiți dacă intrați într-o colaborare sau vă rezumați la serviciul propriu zis ca să nu vă suprasolicitați. Se poate să luați o decizie majoră legată de relația voastră de cuplu sau măcar n-o să mai fiți atât de vehemenți atunci când spuneți că nu se mai poate repara o căsnicie.

Horoscop 23 ianuarie FECIOARĂ

O să dispuneți de niște bani și puteți ieși cu ai voștri pe undeva ca să simțiți cu toții că e o zi de relaxare. Poate la a doua vedere la față o să vă simțiți atrași de o persoană care are toate datele să fie un partener foarte potrivit pentru voi - uitați-vă mai bine la el/ea.

Horoscop 23 ianuarie BALANȚĂ

Aveți disponibilitate pentru o ieșire la plimbare sau la masă cu cineva apropiat, c-aveți o serie de lucruri în comun. Noutăți, care să vă facă inima să tresalte, că sunteți asaltați de gesturile și efuziunile sentimentale din partea acelei ființe care contează cel mai mult pentru voi. 

Horoscop 23 ianuarie SCORPION

Poate alegeți împreună cu ai voștri un mobilier de pe online ca să remobilati interiorul. Poate puneți la cale un eveniment de familie și stați de vorbă cu ai vostri să vedeți cu ce contribuie fiecare, cu ce vă puteți ajuta unul pe celălalt. 

Horoscop 23 ianuarie SĂGETĂTOR

Or să treacă pe la voi un frate, o soră, cineva de care sunteți legați sufletește, c-aveți niște lucruri de-mpărtășit. O să vă entuziasmeze o ieșire cu prietenii, chiar și cu colegii de breaslă și o să plănuiți o escapadă turistică pentru viitorul apropiat, în weekend-ul viitor. 

Horoscop 23 ianuarie CAPRICORN

E posibil să vă primiți niște bani înapoi și s-aveți de cheltuială că tot aveți de gând să ieșiți pe-afară. Se pare c-o să aveți chef de plimbare, mai ales dacă vă iau prietenii pe sus, că n-ați mai ieșit de multă vreme, poate sau nu în combinația respectivă. 

 

 

 

Citeste și...
Horoscop chinezesc 2022 - Anul Tigrului de Apă. Cine va avea succes
Horoscop chinezesc 2022 - Anul Tigrului de Apă. Cine va avea succes

2022 este Anul Tigrului în zodiacul chinezesc. Semnul zodiacal își va face simțită prezența începând cu 1 februarie, dar oamenii se pregătesc încă de pe acum.

Horoscopul anului 2022. Zodiile care o vor duce bine cu banii. Predicțiile făcute de Neti Sandu
Horoscopul anului 2022. Zodiile care o vor duce bine cu banii. Predicțiile făcute de Neti Sandu

2022 va fi anul în care atragem lucruri bune, dar și unul al responsabilității. După doi ani de pandemie tragem linie și pornim pe un nou drum spun specialiștii în numerologie. Și planetele vor fi, de partea noastră.

Ultimele Știri
Cum explică CFR Călători de ce sunt probleme cu aerul condiționat în vagoane: E prea cald pentru a funcționa în regim optim
Cum explică CFR Călători de ce sunt probleme cu aerul condiționat în vagoane: E prea cald pentru a funcționa în regim optim

Mai mulți călători s-au plâns în ultimele zile că nu funcționează aerul condiționat în trenuri. CFR Călători s-a apărat față de aceste acuzații spunând că sunt respectate regulile internaționale în vigoare.

Șeful spionajului militar ucrainean: Războiul va dura până în 2023. Până atunci, vom recupera teritoriile ocupate de ruși
Șeful spionajului militar ucrainean: Războiul va dura până în 2023. Până atunci, vom recupera teritoriile ocupate de ruși

Războiul din țara vecină va dura până anul viitor, iar până atunci Ucraina va recupera teritoriile ocupate de ruși, susține șeful spionajulului militar de la Kiev.

Stare de urgență decretată în nordul Italiei. Cinci regiuni ale țării, grav afectate de secetă
Stare de urgență decretată în nordul Italiei. Cinci regiuni ale țării, grav afectate de secetă

Italia a declarat luni stare de urgenţă în cinci regiuni din nord şi a anunţat deblocarea unui fond de 36,5 milioane de euro pentru a face faţă secetei care a lovit câmpia fluviului Po de câteva săptămâni.