Horoscop 23 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Capricornii se pot căsători

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 23 august 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu de toate. O să ne bucurăm de revederea unor oameni care ne-au lipsit ca aerul și o să facem și doi pași pe afară să nu ne anchilozăm și să mai socializăm un pic, din mers, așa.

 

Vibrația zilei este 5 și spiritul de aventură nu ne lipsește.

HOROSCOP 23 AUGUST 2020 FECIOARĂ


Poate o să cheltuiți niște bani din fondul de rezervă, ca să luați un cadou de nuntă, de casă nouă sau de botez cuiva apropiat. O să respectați o promisiune făcută unui prieten, ca să vă întâlniți, că or fi niște lucruri de lămurit sau aveți o preocupare comună.

HOROSCOP 23 AUGUST 2020 BALANȚĂ


O să vă duceți la ziua cuiva de naștere, poate fi și un concert care să vă scoată din nota de monotonie. Se pare că o să va pună într-o oarecare dificultate prezența cuiva care o să apară pe nepregătite, dar o să puneți capăt unei dispute, unui conflict.

Citește și
Horoscop
Horoscop 21 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Taurii vor întâlni o persoană compatibilă

HOROSCOP 23 AUGUST 2020 SCORPION


O ieșire la cafea ar aduce un plus de lumină în relația cu cineva de la care aveți mari așteptări. O revedere emoționantă, sunt câțiva prieteni pentru care oți fi bătut cale lungă, ca să-i vedeți și vă faceți planuri de pus pe roate un proiect, fie el și de timp liber.

HOROSCOP 23 AUGUST 2020 SĂGETĂTOR


E o ceremonie la care o să faceți și voi act de prezență, vă duceți, stați puțin, socializați un pic și o să vă priască. Ați avea unde ieși, se observă și o companie agreabilă, totul e să fiți în formă, să aveți chef și să vă fie și dor de cei cu care o să vă vedeți.

HOROSCOP 23 AUGUST 2020 CAPRICORN
 

Invitație să vă duceți pe undeva, cu banii poate nu stați prea bine. E cineva care vă dă de multă vreme târcoale și poate vi se aprind și vouă călcâiele și iese ceva, că tot e anul vostru, poate vă și căsătoriți.

HOROSCOP 23 AUGUST 2020 VĂRSĂTOR


E o cheltuială, că ați promis că o luați din loc și până la noapte vă întoarceți, vă duceți să vedeți marea. Se poate să fie o masă festivă în familie, poate ieșiți la o terasă, ca să mai chemați și un prieten, doi, să vă bucurați de niște reușite în familie.

HOROSCOP 23 AUGUST 2020 PEȘTI


E cineva care revine cu forțe proaspete ca să prindă puteri, aripi relația voastră și se prea poate așa să și fie. Sunt ceva evenimente pe care o să le treceți în revistă, asta dacă nu alegeți să vă duceți de unul singur la o nuntă, că aveți pe cineva drag care se căsătorește.

HOROSCOP 23 AUGUST 2020 BERBEC


Poate fac presiuni prietenii, copiii să vă duceți într-un parc de agrement, să faceți sporturi extreme la mare, la munte și ceva o să faceți. Sunteți amatori de distracție, de făcut mișcare, dar există o obligație de familie care vă împiedică, poate, să vă duceți în mai multe locuri, dar tot o să vă simțiți bine.

HOROSCOP 23 AUGUST 2020 TAUR


Se poate să vă dați peste cap să le faceți niște surprize copiilor care vor la piscină, în parc, vor un party - poate. Poate insistă cineva la un telefon să ieșiți la cafea, să vă cunoașteți, că ați avut un stagiu pe net, acum să vă mai și vedeți pe viu, că o fi rost de relație.

HOROSCOP 23 AUGUST 2020 GEMENI


Poate dați o raită pe la vreun târg să mai luați câte ceva pentru casă, că o reamenajati, poate și pe lângă mai faceți una, alta. Se poate să vă deplasați pentru câteva ore spre o zonă de agrement și să stați la aer, faceți drumeții și vă recreați, să o porniți de mâine cu forțe proaspete la treabă.

HOROSCOP 23 AUGUST 2020 RAC


O să vă îngrijiți și de voi, vă duceți la piscină, la spa, la un tuns, să vă mai cumpărați ceva de îmbrăcat, de încălțat. Vă cheamă cineva în vizită și o să vă facă plăcere să vă duceți, dar poate fi o problemă cu mașina și poate rugați un prieten, o rudă să vă ajute cu transportul.

HOROSCOP 23 AUGUST 2020 LEU


E o petrecere la care v-ar prii dacă ați trece pe acolo să ziceți la mulți ani cuiva și să vă mai clătiți privirea, mai cunoașteți niște oameni. V-ar prinde bine o plimbare, să ieșiți din casă, că o să vă puteți gândi și mai bine la afacerea în care oți putea intra. Mâine dați răspunsul.

Citește și...
Horoscop 22 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii și-ar putea anunța logodna
Horoscop 22 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii și-ar putea anunța logodna

Horoscop 22 august 2020, prezentat de Neti Sandu. E bine să fim pe faza, să nu ne ia nimic pe nepregătite, ca să avem parte de o zi reușită.

Horoscop 21 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Taurii vor întâlni o persoană compatibilă
Horoscop 21 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Taurii vor întâlni o persoană compatibilă

Horoscop 21 august 2020, prezentat de Neti Sandu. O să căutam armonia, echilibrul dacă dăm de lucruri care nu ne convin și se rezolvă totul ca prin minune.

Horoscop 20 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele vor primi o mărire de salariu
Horoscop 20 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele vor primi o mărire de salariu

Horoscop 20 august 2020, prezentat de Neti Sandu. O să fim mai echilibrați, vom cântari mai bine situațiile înainte de a face și de a spune ceva și o să ne croim drum spre obiectivele majore.

Horoscop 19 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele se vor căsători
Horoscop 19 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele se vor căsători

Horoscop 19 august 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu lună nouă și vești bune. O să avem parte de rezolvări și o să facem progrese și la slujbă și în viața profesională, semn că eforturile noastre au dat roade.

Recomandări
Europa tremură în așteptarea iernii. Criza provocată de inflație și de dependența de gazele rusești se adâncește
Europa tremură în așteptarea iernii. Criza provocată de inflație și de dependența de gazele rusești se adâncește

În așteptarea iernii, toată Europa tremură. Dependența de gazele naturale rusești, dar și creșterea fără precedent a inflației creează mari probleme.    

"e-Estonia, model pentru viitor". Cum au ajuns elevii estonieni cei mai buni din lume. "Educația e a doua noastră religie"

Educația este foarte importantă pentru estonieni și asta se vede an de an, când elevii din această țară ies mereu pe primele locuri la testele PISA, cele care măsoară nivelul de pregătire și de înțelegere a cunoștințelor.

Compania JetFly, bănuită că ar fi livrat Armatei Române kerosen neconform. Procurorii DIICOT investighează cazul
Compania JetFly, bănuită că ar fi livrat Armatei Române kerosen neconform. Procurorii DIICOT investighează cazul

În plin război la graniță, procurorii DIICOT investighează în premieră un caz de înșelăciune și diversiune la Forțele Aeriene Române.