Horoscop 23 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Capricornii se pot căsători

Ultima actualizare: 23-08-2020 09:15

Horoscop 23 august 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu de toate. O să ne bucurăm de revederea unor oameni care ne-au lipsit ca aerul și o să facem și doi pași pe afară să nu ne anchilozăm și să mai socializăm un pic, din mers, așa.

 

Vibrația zilei este 5 și spiritul de aventură nu ne lipsește.

HOROSCOP 23 AUGUST 2020 FECIOARĂ


Poate o să cheltuiți niște bani din fondul de rezervă, ca să luați un cadou de nuntă, de casă nouă sau de botez cuiva apropiat. O să respectați o promisiune făcută unui prieten, ca să vă întâlniți, că or fi niște lucruri de lămurit sau aveți o preocupare comună.

HOROSCOP 23 AUGUST 2020 BALANȚĂ


O să vă duceți la ziua cuiva de naștere, poate fi și un concert care să vă scoată din nota de monotonie. Se pare că o să va pună într-o oarecare dificultate prezența cuiva care o să apară pe nepregătite, dar o să puneți capăt unei dispute, unui conflict.

HOROSCOP 23 AUGUST 2020 SCORPION


O ieșire la cafea ar aduce un plus de lumină în relația cu cineva de la care aveți mari așteptări. O revedere emoționantă, sunt câțiva prieteni pentru care oți fi bătut cale lungă, ca să-i vedeți și vă faceți planuri de pus pe roate un proiect, fie el și de timp liber.

HOROSCOP 23 AUGUST 2020 SĂGETĂTOR


E o ceremonie la care o să faceți și voi act de prezență, vă duceți, stați puțin, socializați un pic și o să vă priască. Ați avea unde ieși, se observă și o companie agreabilă, totul e să fiți în formă, să aveți chef și să vă fie și dor de cei cu care o să vă vedeți.

HOROSCOP 23 AUGUST 2020 CAPRICORN
 

Invitație să vă duceți pe undeva, cu banii poate nu stați prea bine. E cineva care vă dă de multă vreme târcoale și poate vi se aprind și vouă călcâiele și iese ceva, că tot e anul vostru, poate vă și căsătoriți.

HOROSCOP 23 AUGUST 2020 VĂRSĂTOR


E o cheltuială, că ați promis că o luați din loc și până la noapte vă întoarceți, vă duceți să vedeți marea. Se poate să fie o masă festivă în familie, poate ieșiți la o terasă, ca să mai chemați și un prieten, doi, să vă bucurați de niște reușite în familie.

HOROSCOP 23 AUGUST 2020 PEȘTI


E cineva care revine cu forțe proaspete ca să prindă puteri, aripi relația voastră și se prea poate așa să și fie. Sunt ceva evenimente pe care o să le treceți în revistă, asta dacă nu alegeți să vă duceți de unul singur la o nuntă, că aveți pe cineva drag care se căsătorește.

HOROSCOP 23 AUGUST 2020 BERBEC


Poate fac presiuni prietenii, copiii să vă duceți într-un parc de agrement, să faceți sporturi extreme la mare, la munte și ceva o să faceți. Sunteți amatori de distracție, de făcut mișcare, dar există o obligație de familie care vă împiedică, poate, să vă duceți în mai multe locuri, dar tot o să vă simțiți bine.

HOROSCOP 23 AUGUST 2020 TAUR


Se poate să vă dați peste cap să le faceți niște surprize copiilor care vor la piscină, în parc, vor un party - poate. Poate insistă cineva la un telefon să ieșiți la cafea, să vă cunoașteți, că ați avut un stagiu pe net, acum să vă mai și vedeți pe viu, că o fi rost de relație.

HOROSCOP 23 AUGUST 2020 GEMENI


Poate dați o raită pe la vreun târg să mai luați câte ceva pentru casă, că o reamenajati, poate și pe lângă mai faceți una, alta. Se poate să vă deplasați pentru câteva ore spre o zonă de agrement și să stați la aer, faceți drumeții și vă recreați, să o porniți de mâine cu forțe proaspete la treabă.

HOROSCOP 23 AUGUST 2020 RAC


O să vă îngrijiți și de voi, vă duceți la piscină, la spa, la un tuns, să vă mai cumpărați ceva de îmbrăcat, de încălțat. Vă cheamă cineva în vizită și o să vă facă plăcere să vă duceți, dar poate fi o problemă cu mașina și poate rugați un prieten, o rudă să vă ajute cu transportul.

HOROSCOP 23 AUGUST 2020 LEU


E o petrecere la care v-ar prii dacă ați trece pe acolo să ziceți la mulți ani cuiva și să vă mai clătiți privirea, mai cunoașteți niște oameni. V-ar prinde bine o plimbare, să ieșiți din casă, că o să vă puteți gândi și mai bine la afacerea în care oți putea intra. Mâine dați răspunsul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO