O zi cu răscoliri sufletești. Sunt câteva aspecte din trecut care se cer lămurite și o să cream prilejuri să dam cărțile pe față.  

Horoscop 22 mai 2022, cu Neti Sandu. Vibrația zilei este 22, număr maestru și o să ne pliem pe dorințele celorlalți. Să vedem ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

Horoscop 22 mai GEMENI

Se poate să dați o fugă în alt oraș să ziceți cuiva La mulți ani, sau să stați o oră, două la plajă, la mare sau la munte și vă-ntoarceți.

O să vă achitați de tot felul de obligații morale și-i scoateți pe prieteni în oraș, mai treceți pe la vreun prieten care vă invită la o cafea, o s-aveți o agendă încărcată.

Horoscop 22 mai RAC

Invitații pe la evenimente mondene primiți, numai să nu fiți prinși cu alte obligații de familie și să nu le puteți onora.

Poate-i chemați pe prieteni pe la voi dacă n-aveți chef de ieșit pe-afară și o să vă bucurați de câteva ore de suetă, ca să vă destindeți, să fiți fresh de mâine-ncolo.

Horoscop 22 mai LEU

Vi se face dor de cineva și o să sunați, îl scoateți pe la plimbare, la o terasă, vă faceți voi un program comun.

Vi se lansează invitația să plecați într-o excursie, un dus-întors care-o să vă scape de tot stresul acumulat și o să v-ajute să faceți un pic de mișcare.

Horoscop 22 mai FECIOARĂ

E un botez, o aniversare, se-ntâmplă ceva care să vă aducă un plus de optimism, să vă scuture de stresul cotidian.

Apare cineva, poate fi și o a doua vedere la față și să fie, acolo, un declic sufletesc, să-ncepeți o relație care să se deruleze frumos și să ducă la căsătorie, dacă nu sunteți căsătoriți.

 

Vedeți AICI horoscopul de ieri, 21 mai 2022.

 

Horoscop 22 mai BALANȚĂ

Vă-ntreabă cineva dacă nu vreți să plecați împreună în concediu și poate iese ceva.

O să luați în serios o invitație la plimbare, care să se lase și cu o cerere în căsătorie, să puneți la cale un eveniment atât de important - dacă n-ați făcut pasul pân-acum.

Horoscop 22 mai SCORPION

Poate aveți cuiva de oferit un cadou, c-o fi fost ieri zi onomastică, ori de drag, pur și simplu.

Se poate să vă intrige un mesaj, poate vorbiți la telefon cu cineva care vă invită, indirect, la plimbare, e confuză invitația, dar important este că vă doriți și voi.

Horoscop 22 mai SĂGETĂTOR

Poate o să luați parte la o ceremonie, e botezul cuiva sau o logodnă, căsătorie, și o să vă ungă pe suflet momentul.

O să fiți invitați de onoare la un eveniment festiv și se poate să faceți cunoștință cu cineva de care o să vă simțiți atrași, și endorfinele or să zburde, zumzăie.

Horoscop 22 mai CAPRICORN

Se poate să vă dați întâlnire cu rudele apropiate, să-l sărbătoriți pe unul dintre ai voștri și să fie toată lumea fericită.

Poate dați o petrecere, îi chemați pe prieteni la un brunch, c-aveți nevoie de prezenta celor dragi și preferați să treacă ei pe la voi, decât să ieșiți.

Horoscop 22 mai VĂRSĂTOR

O să reîncepeți sportul preferat și o să le oferiți un bun exemplu și copiilor care au nevoie de mișcare, să alerge pe un teren.

Vești bune de la cineva care nu v-a uitat și vrea să reluați povestea voastră de dragoste că amândoi credeți în ea și-ar fi păcat să nu mergeți mai departe.

Horoscop 22 mai PEȘTI

O întâlnire - surpriză și o să aflați noutăți care să vă stimuleze imaginația, să știți cum să abordați o chestiune de afaceri.

Vă organizați, poate, mai pe lângă casă, c-oți fi obosiți și nu vreți să pierdeți timpul și energia pe drum și o să chemați câțiva prieteni pe la voi, eventual, să vă-ntrețineți frumos.

Horoscop 22 mai BERBEC

O să vă bucurați de revederea unor prieteni și poate vă regrupați, de-aici încolo, să plecați în excursie mai des, pe cât posibil.

Măcar într-o drumeție și tot o să plecați, dacă nu vă-ncumetați mai departe, că vă rețin, probabil, niște lucruri acasă și lăsați pe altădată o plecare în excursie prin țară.

Horoscop 22 mai TAUR

E cineva care v-a lipsit ca aerul și o să vă dați întâlnire să recuperați timpul cât ați stat departe unul de celălalt.

E o petrecere în familie, și o să pună toată lumea umărul că se-adună cei apropiați și vreți să fie toți cei de față mulțumiți, să se simță bine, să se distreze.