Horoscop 22 ianuarie, cu Neti Sandu. O să ne acordăm și nouă un respiro, să facem pace cu noi, în primul rând și apoi cu ceilalți și să putem vedea lucrurile mai clar.

Vibrația zilei este 22, număr maestru și să învățăm să trăim și mai bine cu...celălalt.

Horoscop 22 ianuarie VĂRSĂTOR 

E un dor de ducă, poate vreți s-ajungeți la schi, la săniuș sau la vreo rudă pe care vreți s-o vizitați dinainte de sărbători. Aveți ceva de sărbătorit, poate fi ziua voastră de naștere sau e o petrecere în familie și o să vă bucurați și de revederea unor oameni de care v-a fost dor. 

Horoscop 22 ianuarie PEȘTI 

Poate ieșiți la rampă cu ceva nou care să atragă toate privirile asupra voastră și să vă relansati pe scena socială. Se poate să-ntâlniți pe cineva care-și dorește o relație și dacă și voi sunteți în căutarea cuiva care să vă completeze, o să vedeți unde poate duce relația. 

Horoscop 22 ianuarie BERBEC 

Poate-ajungeți la o zi de naștere, poate fi un spectacol, o expoziție, ceva o să va capteze interesul. O invitație din partea cuiva care v-așteaptă poate, de la crăciun și de dată asta va faceți timp s-ajungeți în orașul respectiv, că va fi un bun prilej de plimbare. 

Horoscop 22 ianuarie TAUR

Vă dați întâlnire cu rudele, c-aveți ceva de sărbătorit, chiar dacă nu azi, mâine, dar trebuie să puneți niște lucruri la punct. Vi se deschide apetitul pentru plimbare, poate vă duceți la munte, la schi, la datul cu placa, cu săniuța sau poate aveți mai pe lângă casă un patinoar să faceți mișcare. 

Horoscop 22 ianuarie GEMENI

O să vă treziți față-n față cu cineva care v-a lipsit și căruia aveți atâtea și-atâtea să-i spuneți, că pregătiți o relansare în sfera publică. Relația cu partenerul de cuplu trebuie recalibrată, că există o defazare și-ncepe să se simtă, că tot apar discuții din senin și se simte disconfortul. 

Horoscop 22 ianuarie RAC

Poate ieșiți la un tete a tete să vedeți încotro duce relația voastră și se poate s-ajungeți și la căsătorie. Poate plecați într-o excursie și o să faceți cunoștință cu niște oameni care vor face parte din viața voastră, că e posibil și să colaborați, la o adică s-aveți un proiect comun. 

Horoscop 22 ianuarie LEU

Se poate să apară cineva care să vă reînvie dorința de a forma un cuplu și să vă căsătoriți, dacă n-ați avut experiența asta. Poate ieșiți la cafea cu cineva care are nevoie de un sfat de la voi, dar puteți discuta și probleme de afaceri, c-aveți de dat mâine un răspuns și e de-ncheiat un contract. 

Horoscop 22 ianuarie FECIOARĂ

O să vă puteți reface relația cu partenerul de cuplu care s-a supărat, dar o să faceți ceva să-i treacă. E posibil să dați o raită pe la magazine, poate fi și un tur virtual, ca să alegeți câteva piese utile pentru interiorul locuinței, ca să va creați un alt confort. 

Horoscop 22 ianuarie BALANȚĂ

Vizita cuiva o să vă dea un refresh sufletesc și o să-i aduceți pe lângă voi pe prieteni ca să socializați mai des. O să ieșiți și la plimbare, poate plecați chiar din localitate și o să vă consolidați relațiile cu anturajul, cu prietenii care au cam lipsit din viața voastră în ultima vreme. 

Horoscop 22 ianuarie SCORPION

Sfera sentimentală e activată și vă puteți întâlni perechea cu care să mergeți mai departe pe drumul vieții. Poate-i chemați pe cei din familia lărgită c-aveți ceva de sărbătorit și nu e de ieșit afară, că e mai safe la voi acasă, cu cei dragi prin preajmă. 

Horoscop 22 ianuarie SĂGETĂTOR

Vă pregătiți de o activitate care vă scoate la iveală o serie de talente pe care le-ați ținut ascunse. O escapadă turistică v-ar elibera de tensiuni, v-ar aferi prilejul să faceți o coborâre pe schiuri, să vă duceți la săniuș c-aveți nevoie de mișcare. 

Horoscop 22 ianuarie CAPRICORN

Poate-i duceți pe copii la un loc de joacă, poate la patinoar, pe pârtie sau în alte locuri special amenajate. E bine să exersați comunicarea și să ieșiți mai des la socializare, o plimbare cu un bun prieten v-ar ajuta să deșertați sacul de griji cotidiene.