Horoscop 22 ianuarie, cu Neti Sandu. Racii câștigă o sumă suplimentară de bani

22-01-2021 07:31


Horoscop 22 ianuarie, cu Neti Sandu. Facem şi treabă, căutăm şi o cale de relaxare ca să profităm de timpul liber.

 

Vibraţia zilei este 22, număr maestru şi am putea amplifica faptele bune – iată o sugestie!


HOROSCOP 22 IANUARIE VĂRSĂTOR

Se poate să-ntâlniţi pe cineva de care să vă simţiţi atraşi, sub vrajă, chiar şi să-ncepeti o relaţie, dacă n-aveţi. Se pare că aveţi multă treabă pe-acasă, o să vreţi să vă şi mişcaţi un pic, să vă dezmorţiţi şi trupeşte şi sufleteşte şi o să vă descurcaţi cu toate.

HOROSCOP 22 IANUARIE PEŞTI

O discuţie pe care trebuia s-o aveţi de multă vreme cu cineva o să vă creeze un oarecare disconfort dacă mai amânaţi vorbitul între patru ochi. Se poate să obţineţi avize favorabile şi să avansaţi cu proiectele, să vă relansaţi – c-or să apară, o să vedeţi, conjuncturi favorabile.

HOROSCOP 22 IANUARIE BERBEC

O să relaţionaţi cu nişte personae care au gânduri mari cu voi, să puneţi pe roate o afacere. O să aveţi de încasat nişte bani şi o să faceţi şi cumpărături, o să vă şi găsiţi ceva de făcut ca să vă deconectaţi, chiar de-acasă, dacă nu vreţi să ieşiţi.

HOROSCOP 22 IANUARIE TAUR

O să vă puteţi etala nişte produse, o nouă latură profesională, ca să găsiţi un alt angajator. Întrevedere cu cineva care-şi doreşte să reîmprospăteze relaţia, să vă repoziţionaţi, poate, că s-a mai schimbat raportul de forţe – şi trebuie echilibrată relaţia.

HOROSCOP 22 IANUARIE GEMENI

Poate vă orientaţi spre nişte cursuri ca să vă oferiţi un alt orizont profesional – ceva de actualitate. Vă cheamă cineva în alt oraş şi dacă vă simţiţi în siguranţă vă duceţi, dacă nu, amânaţi până se vor ridica toate restricţiile, pentru că sănătatea e pe primul plan.

HOROSCOP 22 IANUARIE RAC

Va cauta cineva care e apropiat de voi şi vrea să vă vedeţi, să vă auziţi, măcar. O să daţi de o sumă suplimentară de bani şi o să vă descurcaţi şi cu timpul, ca să vă onoraţi toate obligaţiile, c-aveţi multe de făcut şi pe-acasă, şi ... se-adună.

HOROSCOP 22 IANUARIE LEU

Vi se propune o afacere pe care n-aţi avea de ce s-o refuzaţi şi poate fi chiar o rampă de relansare pentru voi. O să vă curteze multă lume, şi să lucraţi împreună, şi să aveţi alte preocupări comune, ca să vă şi destindeţi – în măsura în care e posibil să vă şi întâlniţi.

HOROSCOP 22 IANUARIE FECIOARĂ

O să le-ntindeți o mână de ajutor unor persoane din familie cu care, poate că nu locuiţi împreună pentru că au nevoie. Vă dedicaţi cu totul familiei, zilele-astea şi o să faceţi tot ce v-au rugat în cursul săptămânii, sau de la-nceputul anului, ai voştri – să fie toată lumea mulţumită.

HOROSCOP 22 IANUARIE BALANŢA

O s-aveţi inspiraţie şi poate-or să iasă lucruri de valoare, în curând, şi-o să câştigaţi bani şi faima. E cineva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine pentru că vede în voi un viitor partener de viaţă, dar până acolo, vrea să ştie dacă vă armonizaţi.

HOROSCOP 22 IANUARIE SCORPION

Revine cineva care v-o fi cerut un timp de gândire ca să se dumirească dacă puteţi fi împreună, sau nu. Se oferă cineva să vă susţină moral, financiar, poate, depinde ce observă că vă lipseşte şi o să ieşiţi dintr-un impas de moment.

HOROSCOP 22 IANUARIE SĂGETĂTOR

Poate vi se trimit alimente, sau altceva pe care le-oți fi cerut alor voştri sau o fi un cadou – surpriză. Prea multe vorbe nerostite v-or fi făcut rău, cumva, şi-ar fi cazul să spuneţi lucrurile pe şleau că să nu vă-mbolnaviți, să externalizaţi problema.

HOROSCOP 22 IANUARIE CAPRICORN

Se-anunţă cineva în vizită şi dacă vă simţiţi OK îi ziceţi să vină. O veste bună, ceva, o să v-atingă la coarda sensibilă şi o să simţiţi nevoia să vă întâlniţi cu acel cineva care s-ar putea să fie pe lungimea voastră de undă.


VIDEO PROTVPLUS.RO