Horoscop 22 august 2018. Zodia care va obține un contract de muncă avantajos în această zi

Ultimul update: Miercuri 22 August 2018 10:30
Data publicarii: Miercuri 22 August 2018 07:41
Categorie: Horoscop

Nişte lucruri au stat la macerat şi-abia acum putem afla răspunsul la întrebările puse cu multă vreme în urmă, şi poate o s-avem parte de mărturisiri complete.

Vibraţia zilei este 22 şi o să facem progrese în plan sufletesc.

LEU: Se poate să-ntâlniţi pe cineva de care să vă simţiţi ataşaţi la o reuniune chiar şi cu colegii de serviciu şi poate începeţi o relaţie sentimentală. Vă pregătiți de o relansare în sfera profesională şi-o să vă asiguraţi banii de care-aveți nevoie şi o notorietate pe care mai devreme, sau mai târziu tot o s-o aveţi.

FECIOARĂ: Se poate să aflaţi un adevăr care ar putea schimba dinamica relaţiei şi o să regândiţi, restructuraţi anumite aspecte ale relaţiei de cuplu. Poate vă bate gândul să vă-nscrieți la nişte cursuri, să faceţi o specializare, fie pe la noi prin ţară, fie în străinătate, e o chemare interioară pe care o s-o luaţi în serios.

BALANŢĂ: Se poate să se invite cineva la voi şi să pregătiţi camera de musafiri că nu se ştie cât timp o să rămână, o zi, două, mai multe. O să vă implicaţi în rezolvarea problemelor casei, şi o s-aveţi grijă să gestionaţi, calumea, banii, să v-ajungă şi pentru o ieşire la sfârşit de săptămână pe undeva.

SCORPION: Sunteţi aşteptaţi la rudele de prin alte zone ale ţării şi poate vă luaţi liber, dacă n-aveţi concediu să daţi o fugă, în plimbare. Poate se vine cu o ofertă de muncă şi să vă lăsaţi convinşi c-aveţi nevoie de bani pentru casă, maşină, ieşiţi la sfârşit de săptămână, sau pentru copii, în mod special.

SĂGETĂTOR: Poate vi s-a aprobat un discount la ceva scump pe care vreţi să-l cumpăraţi şi o să scoateţi banii din cont, să nu rataţi ocazia. Se poate să luaţi un rest de bani, o sumă pe care v-o înapoiază cineva care s-a aflat în impas şi v-aţi oferit să-l ajutaţi pe acest om şi vă returnează banii.

CAPRICORN: Cineva despre care credeaţi c-a dispărut din viaţa voastră vă caută, în speranţa c-o să puteţi face casă bună - împreună - şi e de-ncercat. O confirmare, ca un lucru pe care l-aţi prognozat s-o fi materializat, sau vi s-a aprobat o cerere, banca vă sponsorizează, ca să vă cumpăraţi o locuinţă.

VĂRSĂTOR: O persoană de care aveţi nevoie, sufleteşte, vă caută, vrea să fiţi din nou împreună şi se pare că sentimentele sunt reciproce. Poate o să triaţi ofertele de lucru să vedeţi ce rămâne de actualitate să atacaţi frontal problema, imediat după concediu, din toamnă.

PEŞTI: Vă caută nişte coechipieri de afaceri să reluaţi o activitate care v-a adus bani cândva şi vedeţi cum staţi cu timpul. Se poate să vă pregătiţi pentru o plecare în vacanţă şi să daţi zor să vă achitaţi de toate obligaţiile şi de serviciu, şi de familie, ca să nu sune telefoanele cât sunteţi plecaţi.

BERBEC: Se conturează un proiect care o să vă recompenseze financiar şi o să vă puteţi găsi şi un target, să speraţi la mai mult, profesional vorbind. E cineva care vrea să vorbiţi, să vă plimbaţi ca să vă cunoaşteţi mai bine şi să decurgă frumos relaţia c-aveţi multe în comun, pe care o să le descoperiţi pe parcurs.

TAUR: Vă puteţi găsi alesul, aleasa în timpul unei călătorii, al unui sejur în străinătate şi să se lase şi cu căsătorie! Parol! Se poate să vă caute cineva din străinătate şi să vă invite la o colaborare amestecată cu un interes turistic şi să se nimerească, aşa, că perioadă şi ca scop comun.

GEMENI: Sănătatea să fie un prim plan ca să nu se acutizeze vreo boală şi să vă coste şi fizic şi financiar. O să cheltuiţi cam mulţi bani, dar poate nu mai puteţi da înapoi c-o fi vorba despre o casă care necesită o sumedenie de reparaţii, achiziţii, şi o să mergeţi până la capăt.

RAC: Poate prindeţi un contract de muncă avantajos şi o să umpleţi golurile lăsate de cheltuielile masive din ultima vreme, o să vă redresaţi financiar. Sunt nişte lucruri rămase în aer şi vreţi să nu rămână nimic neclar în relaţia cu partenerul de cuplu şi-l scoateţi la o cafea, sau îi preparaţi o cină romantică.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Horoscop 21 august 2018. Planuri de căsătorie pentru nativii acestei zodii
Horoscop 21 august 2018. Planuri de căsătorie pentru nativii acestei zodii
VIDEO PROTVPLUS.RO
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
horoscop
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
horoscop
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată
Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani
Horoscop 4 noiembrie 2018. Zodia care face o alegere extrem de importantă