Horoscop 22 aprilie, cu Neti Sandu. Săgetătorii pun capăt unui conflict care i-a ţinut multă vreme sub tensiune

Dată publicare: 22-04-2021 07:28
Dată actualizare: 23-04-2021 07:38


Horoscop 22 aprilie, cu Neti Sandu. E undă verde la treabă şi or să ne reuşească manevrele de tot felul, o s-avem succes.

Vibraţia zilei este 22, numărul maestru, şi o s-avem spor la muncă de echipă.

HOROSCOP 22 APRILIE 2021 TAUR

 

Apăr o serie de provocări, dar voi păreţi a fi pe poziţii şi veţi fi cu garda sus pentru că sunteţi puternici şi nu vă lăsaţi intimidaţi.

HOROSCOP 22 APRILIE 2021 GEMENI

 

Intuiţiile nu vă-nșeală şi o să faceţi nişte alegeri profesionale care să vă asigure bani şi stabilitatea, în planul ăsta, financiar.

HOROSCOP 22 APRILIE 2021 RAC

 

Poate se iveşte ocazia să-i cereţi şefului ceva anume care v-ar ajuta la muncă, v-ar spori perfomanţele şi să şi primiţi ceea ce v-aţi dorit.


HOROSCOP 22 APRILIE 2021 LEU

 

V-aţi putea asocia cu nişte oameni care lucrează în stilul vostru şi v-aţi putea consolida poziţia pe scena socială, să vă puteţi dezvolta afacerile.


HOROSCOP 22 APRILIE 2021 FECIOARĂ

 

Poate vă pregătiţi de o plecare pentru o perioadă de timp în altă localitate, fie numai pentru sărbătorile pascale, fie pe toată perioada verii – poate e o reşedinţă de-ale voastre.


HOROSCOP 22 APRILIE 2021 BALANŢĂ

 

Vă adunaţi resursele interioare ca să faceţi un pas important, c-aveţi nevoie de o schimbare şi sunt oferte de lucru care v-ar putea oferi satisfacţii profesionale.


HOROSCOP 22 APRILIE 2021 SCORPION

 

Poate prindeţi din zbor un anunţ despre o locuinţă care se vinde sau pe care aţi putea-o închiria şi vă consultaţi cu familia să vedeţi ce se doreşte.

HOROSCOP 22 APRILIE 2021 SĂGETĂTOR

 

Se poate să puneţi capăt unui conflict care v-a ţinut multă vreme sub tensiune şi să conlucraţi în termenii cei mai buni de-aici încolo cu ceilalţi.


HOROSCOP 22 APRILIE 2021 CAPRICORN

 

Se poate să cultivaţi latura voastră creativă şi să iasă produse de calitate pe care să le valorificaţi cât de curând pe piaţă.


HOROSCOP 22 APRILIE 2021 VĂRSĂTOR

 

O s-aveţi acea energie care să v-ajute să răsturnaţi casa pe dos ca să faceţi curăţenie, să vă pregătiţi pe toate planurile de sărbători.


HOROSCOP 22 APRILIE 2021 PEŞTI

 

Voi staţi bine la capitolul comunicare şi o să aveţi note de top la examene, poate ţineţi şi vreun speech în reţelele de socializare sau în media.


HOROSCOP 22 APRILIE 2021 BERBEC

 

Banii se-adună în cont şi o să cheltuiţi din ei pentru rate, facturi, cheltuieli lunare şi-o să faceţi un efort să vă păstraţi rezerve pentru Paște.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO