Horoscop 21 octombrie, cu Neti Sandu. Fecioarele încep o nouă relație sentimentală

Ultima actualizare: 21-10-2020 10:23

Horoscop 21 octombrie, cu Neti Sandu. Sunt lucruri pe care le putem schimba fără chin, lejer, aşa cum respirăm, numai să vrem! Acum, cât suntem încă în balanţă.

Vibraţia zilei este 3 şi comunicarea face toţi banii.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2020 BALANŢĂ

 

O să mai faceţi câte ceva pe-acasă, vă pregătiţi de o renovare chiar, poate pentru că o s-aveţi un eveniment care să adune rudele acasă. O să mai puteţi cere nişte bani şefilor, să vă continuaţi munca în bune condiţii, pentru că altminteri o să daţi curs vreunei oferte de lucru mai bănoasă.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2020 SCORPION

 

O să aveţi succes la şcoală, poate merg bine şi cursurile de-acasă şi nu vă mai stresează din cale-afară. Poate luaţi o decizie referitoare la maşină, sau poate s-au deteriorat cine ştie ce aparate de care aveţi mare nevoie acasă şi cumpăraţi altele-n loc.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Cineva cu care-aţi fost într-o relaţie amoroasă revine şi deşi zice că s-au schimbat, numai după un timp o să vă daţi seama dacă-i aşa. O să mai aveţi din ce să faceţi rost de bani, lucraţi în paralel, vindeţi o casă, un teren, altceva care v-ar aduce nişte câştiguri care v-ar pune la adăpost, o vreme.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2020 CAPRICORN

 

E o sursă de bani de explorat, poate puneţi în practică o idee şi o să vă reuşească pasienţa c-or să v-ajute şi cei din jur. Vă puteţi muta altundeva, chiar şi cu chirie, poate până vă puneţi casa la punct, mai construiţi ceva pe lângă şi o să vă bucuraţi cu ai voştri de bunăstare.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Vi se dau înapoi nişte bani şi o să aveţi de cheltuială dacă vreţi să plecaţi în week-end pe undeva, să vă mai şi destindeţi. O s-aveţi rezultate bune la şcoală, dar e şi o materie care vă dă de furcă, poate e vreun examen din alt an, ori la probe practice aveţi ceva probleme.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2020 PEŞTI

 

O să-ntâlniţi pe cineva care să vi se potrivească şi o să-ncepeți o viaţă nouă şi frumoasă, cam aşa arată la voi. Poate-abia acum o să vă puneţi de acord cu nişte angajatori şi să v-apucaţi de treabă, să faceţi rost de bani, că nu vă descurcaţi numai cu salariu.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2020 BERBEC

 

O să câştigaţi mai mulţi bani, poate, la bugetul familiei - se-adună o sumă importantă şi vă schimbaţi maşina, sau vă luaţi altă casă. O să daţi zor să vă achitaţi de toate datoriile şi financiare şi de onoare, ca să vă restartaţi, c-aveţi multe de arătat lumii.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2020 TAUR

 

Se poate să reluaţi o colaborare de care-o să fiţi încântaţi pentru c-aţi mai avut genul ăsta de activitate şi v-a priit. O să rezervaţi cazare câteva zile într-o staţiune de agrement, poate sărbătoriţi ceva şi o să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni dragi şi pe care nu i-aţi mai văzut demult.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2020 GEMENI

 

Cei câţiva prieteni la care-aţi apelat ca să v-ajute cu una, alta s-au eschivat şi o să vă lipsiţi şi voi de ei. Dac-aveti gânduri mari cu casa, să vă extindeţi, sau chiar să vă mutaţi, o să apelaţi probabil, la un credit bancar, că poate n-aveţi suma integrală să vă cumpăraţi o casă.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2020 RAC

 

O să treacă cineva pe la voi şi o să vă faceţi planuri de timp liber, să plecaţi pe undeva, sau să aveţi o activitate recreativă. Relaţia cu partenerul de cuplu capăta stabilitate şi o să realizaţi că nu puteţi trăi fără celălalt şi o să vă şi căsătoriţi, o s-aveţi şi copii.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2020 LEU

 

Încă mai aveţi şanse de bani în plus, le cereţi şefilor o mărire de salariu, sau banii pe care nu vi i-au dat când au promis. Poate reamenajaţi interiorul locuinţei, vă găsiţi online diverse lucruri mai ieftine cu care să redecorați, sau să încropiţi un atelier în care să lucraţi cu spor.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

Încep să se-aşeze lucrurile în relaţia sentimentală şi o să vă doriţi stabilitatea unei căsătorii. Se poate să vă mutaţi la altă şcoală, sau în alt an de studiu dacă aţi dat diferenţe, e o schimbare de palier de învăţământ, oricum e o upgradare.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO