Horoscop 21 iulie, cu Neti Sandu. Balanțele au un moment bun de afirmare

Dată publicare: 21-07-2021 07:16
Dată actualizare: 21-07-2021 09:30


Facem și treabă, ne și distrăm, ca să simțim că trăim din plin, să nu treacă viața pe lângă noi.

 

Vibrația zilei este 3 și e undă verde atât la călătorii, cât și la comunicare.

 

Horoscop 21 iulie RAC

 

O s-aveți spor la treabă, o să luați și bani, se rezolvă o sumedenie de aspecte care v-au ținut pe loc și o să fie un crescendo din toate punctele de vedere.

 

Horoscop 21 iulie LEU

 

E o energie pe care-o puteți consuma și la treabă, dar și la distracție, și să vă faceți planuri pentru ce va urma la toamnă - se poate să-ncepeți un proiect nou.

 

Horoscop 21 iulie FECIOARĂ

 

Vă puteți uni forțele cu ale celor care au același tel cu al vostru și o să faceți lucruri grozave împreună, și asta nu dintr-o dată, ci treptat, așa.

 

Horoscop 21 iulie BALANȚĂ

 

E un moment bun de afirmare, poate vorbiți în public, pe platformele online, dacă nu direct, în fața unor oameni și or să fie, o să vedeți, ecouri poozitive.

 

Horoscop 21 iulie SCORPION

 

Vin bani, poate în completarea salariului, și o să vă permiteți câteva zile de odihnă într-o stațiune de agrement că v-o fi ajuns și pe voi oboseala.

 

Horoscop 21 iulie SĂGETĂTOR

 

Vești bune, poate vă intră și vouă nite bani în cont și o să vă descurcați frumos cu cheltuielile și prezente și viitoare - c-o să mai scoateți de la rezerve.

 

Horoscop 21 iulie CAPRICORN

 

Poate luați o decizie referitoare la banii din cont, să-i scoateți, să-i sporiți, să mai cereți o suplimentare - e ceva care v-ar scoate dintr-o încurcătură financiară.

 

Horoscop 21 iulie VĂRSĂTOR

 

O să puteți regla o situație partenerială și să vă mai rămână timp și pentru voi, să nu vă petreceți tot timpul la muncă, chiar și dacă lucrați de-acasă.

 

Horoscop 21 iulie PEȘTI

 

Sufletește ar trebui să vă meargă mai bine că vin semnale luminoase din cer și se poate să vă-mpăcați cu cineva pe care nu vreți să-l pierdeți.

 

Horoscop 21 iulie BERBEC

 

O să vă puteți delecta cu activitățile preferate, în care să-i implicați, eventual, și pe ai voștri, în special pe copii, că e vacanță pentru cei mici.

 

Horoscop 21 iulie TAUR

 

Se pare c-o să le dați o mână de ajutor rudelor apropiate care au o petrecere cu mai mulți invitați și nu le-ar strica niște mâini în plus, la lucru, la pregătiri.

 

Horoscop 21 iulie GEMENI

 

Vă luați o porție de concediu și o să vă duceți într-o zonă aerisită, să puteți face acolo și mișcare, să vă dezmorțiți și fizic și psihic.

 

Tags: horoscop, 21 iulie,


VIDEO PROTVPLUS.RO