Horoscop 21 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Leii vor primi o sumă semnificativă de bani

Ultima actualizare: 21-07-2020 09:43

Horoscop 21 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi reușită. O să avem grijă și de noi și de casă și de familie și viața noastră o să se așeze pe un alt făgaș.

 

Vibrația zilei este 3 și e bine să spunem lucrurilor pe nume că să fim în acord cu noi înșine.

HOROSCOP 21 IULIE 2020 RAC


O să ajungeți la concluzia că vă puteți căsători, că ați văzut că nu sunteți în stare să stați nicio zi fără ființă iubita. O să vină vreo ofertă de lucru și vi se umple contul, luați mai mulți bani, poate fi o colaborare și aveți cu ce să vă asigurați restul cheltuielilor obligatorii.

HOROSCOP 21 IULIE 2020 LEU


Se poate să luați niște bani, pot fi dintr-o sursă la care nu v-ați fi gândit și o să umple un gol, să rezolvați ceva important. Apar oportunități s-o virați spre altă meserie sau să vă găsiți alt loc de muncă, pentru că aveți nevoie de un surplus financiar.

HOROSCOP 21 IULIE 2020 FECIOARĂ


Poate vă interesați la bancă de rate, cum să faceți să scăpați de ele și să nu rămâneți lefteri. O să vă bucurați de un beneficiu, sunt niște avantaje care v-ar scuti de un efort și v-ar rămâne și timp pentru voi și ai voștri.

HOROSCOP 21 IULIE 2020 BALANȚĂ


O să se vorbească în public despre realizările voastre și o să luați vreun premiu, vi se oferă un titlu. Se pare că o să adunați în jurul vostru niște oameni care au aceleași afinități și o să puneți suflet, ca să prindă viața o activitate deconectantă.

HOROSCOP 21 IULIE 2020 SCORPION


Poate vi s-a aprobat continuarea unor studii, să treceți la nivelul superior, ca să luați o diplomă care să conteze la CV. Poate faceți o rezervare să plecați într-o stațiune de agrement pentru câteva zile și să vă refaceți energia, să vă întoarceți refăcuți, ca să vă apucați de alte treburi.

HOROSCOP 21 IULIE 2020 SĂGETĂTOR


Se reglează situația financiară, vă mai intră bani și o să vă echilibrați, din punctul ăsta de vedere. O să interacționați cu niște persoane care vor să faceți echipă la distracție și o să vă armonizați, o să fiți încântați de rezultate.

HOROSCOP 21 IULIE 2020 CAPRICORN


O să revină cineva care a lăsat o poveste de iubire neterminată și o puteți continua dacă mai există un licăr interior. O să luați semnături, avize favorabile și o să avansați cu proiecte de serviciu, dar nici cele personale n-or să rămână mai prejos.

HOROSCOP 21 IULIE 2020 VĂRSĂTOR


În sfera sentimentală e și la voi un freamăt, relația merge spre mai bine și o să puteți conviețui frumos, să fiți fericiți. Poate mai faceți o revizie a mașinii înainte de a porni la drum, mai ales dacă e lung drumul și o să mai schimbați vreo piesă, iar dacă nu și nu, atunci vă luați altă mașină.

HOROSCOP 21 IULIE 2020 PEȘTI


Apar cheltuieli. Poate nu ați pus la socoteală plata unei facturi cu o sumă deloc neglijabilă. O să puneți la bătaie toată inspirația, ca să iasă ceva de calitate, de excepție, din mâinile voastre și să vă faceți un nume, dacă nu v-ați făcut deja.

HOROSCOP 21 IULIE 2020 BERBEC


O veste bună de la cineva care vrea să beți o cafea împreună, să vă cunoașteți mai bine. Energie, motivație pentru cineva anume, vă dați peste cap, să faceți impresie bună, să-i câștigați încrederea și să vă depășiți pe voi înșivă.

HOROSCOP 21 IULIE 2020 TAUR


Se poate să vină cineva pe la voi mai spre după-amiază și să povestiți ce ați mai făcut. O să reactualizați niște acte, ca să vă puteți deplasa, că aveți drumuri de făcut, de rezolvat treburi de serviciu și n-o să lăsați lucrurile în aer.

HOROSCOP 21 IULIE 2020 GEMENI


O să ieșiți la o înghețată cu colegi, prieteni, la o terasă, că aveți nevoie de un moment de respiro. Vin de undeva niște bani și o să vă permiteți o excursie la sfârșit de săptămână, dacă nu puteți rămâne mai multe zile și o să fie o gură de oxigen.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO