Horoscop 21 februarie, cu Neti Sandu. Fecioarele au parte de o surpriză importantă

Ultima actualizare: 23-02-2021 07:43
horoscop 21 februarie
StirilePROTV

Horoscop 21 februarie, cu Neti Sandu.  Aflăm acele lucruri care-au stat ascunse, sau pe care noi n-am putut, sau n-am vrut să le vedem, pentru că nu eram pregătiţi.

Vibraţia zilei este 3 şi e momentul perfect să spunem lucrurilor pe nume.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE PEŞTI

 

Aflaţi noutăţi cae vă pot direcţiona pe o altă orbită profesională, c-aveţi lucruri noi de arătat lumii. O să vă simţiţi în largul vostru, pregătiţi ceva bun şi pentru ai casei şi pentru cine v-o mai călca pragul, c-o fi, poate, un motiv special.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE BERBEC

 

O să puneţi în practică o idee c-aţi putea aduna în jurul vostru nişte oameni care gândesc că voi şi lucrează la fel de bine, în stilul vostru. O plimbare v-ar prinde binem poate o să practicaţi un sport, vă duceţi la schi şi o să fie o bucurie şi pentru cipii, dacă n-au mai ieşit pe-afară.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE TAUR

 

Se poate să primiţi ceva în dar şi să fie cu prilej să-mpărtășiți bucuria, să vă-ntâlniţi cu bunii voştri amici. Poate-aveti vreun sărbătorit şi o să puteţi ieşi pe undeva la masă, dacă v-aţi săturat de pregătiri, deranj, înainte şi după musafiri, oricât de puţini.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE GEMENI

 

O să aflaţi un răspuns de la cineva care v-a dus cu vorba, fără să vă răspundă clar, în legătură cu relaţia voastră. Se poate să vă duceţi într-o staţiune de agrement să faceţi mişcare, să vă siguraţi c-aţi scăpat de oboseală, de stres şi c-aţi alungat toate gândurile negative.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE RAC

 

Sunt nişte rude care vor să vă revedeţi după o lungă perioadă de absență şi poate realizaţi, cumva, apropierea. O să reflectaţi o situaţie care v-a nemulţumit şi o să aveţi o stare de armonie în cuplu, ca să vă pregătiţi de căsnicie, unii dintre voi, să vă întemeiaţi o familie.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE LEU

 

E un moment bun să spuneţi lucrurilor pe nume şi să exprimaţi tot ce simţiţi faţă de partener, ca să vă completaţi frumos, sufleteşte. Poate vă contactează cineva telefonic, în vederea unei colaborări care v-ar aduce atât un beneficiu de imagine, cât şi financiar, şi e de luat în calcul oferta.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE FECIOARĂ

 

Se-anunţă o logodnă, o căsătorie, poate vine pe lume un copil şi toată lumea o să fie fericită. E animaţie la voi, poate e un motiv de bucurie şi faceţi o relaţie mai specială între ai voştri, şi o să vă bucuraţi de o stare de graţie.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE BALANŢĂ

 

Vă sfătuiţi cu familia dacă să vă mutaţi într-o locuinţă mai spaţioasă, ori s-o extindeţi pe cea în care locuiţi. Poate ieşirea la cafea aduce un plus de lumină în relaţia de cuplu şi o să căpătaţi mai multă încredere în partener – s-au spulberat, probabil, nişte suspiciuni.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE SCORPION

 

Poate vine cineva în vizită şi o să vă prindă bine o porţie de respiro, cu un schimb de emoţii şi de idei. O să faceţi rost de banii împrumutaţi cuiva, după ce aţi aşteptat o veșnicie şi o să vă puteţi cumpăra lucrurile de care aveţi nevoie.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE SĂGETĂTOR

 

E cineva care va cere un moment de sinceritate şi să spuneţi cum vedeţi voi relaţia, că visează să fiţi împreună. Poate faceţi cumva să fiţi din nou o familie şi-i mai adunaţi pe cei care-au fost plecaţi departe, sau n-au dus-o prea bine şi nu v-aţi putut vedea, cu lunile.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE CAPRICORN

 

Se poate să ocazionaţi o întâlnire pe zoom, dacă nu vreţi să ieşiţi din casă şi o să vă puneţi de acord cu prietenii în privinţa unor evenimente. O să trebuiască, probabil, să daţi răspunsuri la solicitările celor care vor să încheiaţi un parteneriat şi e bine să stabiliţi pe ce perioadă de timp.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE VĂRSĂTOR

 

O să primiţi un cadou pe care vi l-a pregătit de multă vreme cineva apropiat şi o să fie şi un bun prilej de plimbare. Se pare c-o să aflaţi ce l-a-mpiedicat pe omul iubit să vină la-ntâlnire, într-o anumită zi şi orice lucru se poate repara, o să treceţi peste orice supărare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO