Horoscop 21 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Peștii au parte de un câștig consistent

Ultima actualizare: 21-12-2020 09:13

Horoscop 21 decembrie 2020. Bună dimineaţa. Confirmări azi. Lucrurile pe care le aşteptam demult ajung, în sfârşit, şi la noi, rezolvate, şi o să putem sta liniştiţi.

 

Vibraţia zilei este 3 şi e bine să spunem lucrurilor pe nume.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2020 CAPRICORN

O să luaţi o primă, un bonus, faceţi şi cumpărături absolut necesare, să nu carecumva să rămâneţi fără cadouri. Se rezolvă o chestiune importantă, poate semnaţi un contract, vă luaţi banii pe care trebuia să-i luaţi de multă vreme şi o să aveţi o siguranţă financiară.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

O să faceţi tot posibilul să vă achitaţi de toate obligaţiile financiare să nu păşiţi în noul an cu datorii, sub nicio formă. O să jonglaţi şi voi cu nişte bani şi poate daţi de nişte reduceri substanţiale la lucrurile scumpe pe care vi le doreaţi şi o să fie un chilipir.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2020 PEŞTI

Vă intra bani, poate vor fi şi alte avantaje şi o să fie o acumulare, un câştig consistent. E cineva care va dă de lucru, şi vrea neapărat să bateţi palma ca să fie sigură, persoana, că n-o să lucraţi pentru altcineva.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2020 BERBEC

Poate vă uniţi forţele cu ale cuiva pus pe treabă şi care ştie că doar cu ajutorul vostru poate reuşi pe deplin. Se poate să primiţi un accept, să vă fie semnat un contract avantajos şi să vă fie recunoscute nişte merite într-un cadru public - de angajatul anului, ceva de genul ăsta.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2020 TAUR

Poate plecaţi de azi acolo unde veţi petrece Crăciunul, poate şi anul nou, şi începe vacanţa pentru voi. Poate-abia acum o să vi se acorde un calificativ care să vă treacă într-o altă clasă valorică şi să luaţi un salariu mai bun, o indemnizaţie, ceva - de merit.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2020 GEMENI

Vi se confirmă semnarea unui contract din ianuarie şi o să vă bucuraţi de stabilitate în plan profesional. Se poate să vă invite cineva să petreceţi câteva zile departe de casă şi o să fie grozav să vă mai destindeţi, după atâta muncă şi stres.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2020 RAC

Poate nu mai aşteptaţi până anul viitor şi o să aibă loc, de sărbători, o logodnă, o căsătorie, ori una oi alta. O să vă puteţi atinge şi voi un obiectiv major şi să acceptaţi o funcţie, să vi se mărească salariul să mai lucraţi şi altceva care să v-aducă bani şi recunoaşterea valorii.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2020 LEU

Poate mai luaţi ceva frumos pentru casă - de sărbători, să se bucure toţi ai voştri şi o să cam coste. Poat aţi închiriat o căsuţă de vacanţă ca să vă duceți cu ai voştri departe de lume, să vă simţiţi în siguranţă, ori poate aveţi o proprietate pe undeva.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2020 FECIOARĂ

O veste bună de la cineva cu care-o să vă puteţi vedea de Crăciun, sau de Revelion, în funcţie şi de programul vostru. O să luaţi bani, poate sunt şi alte modalităţi prin care vi se mulţumeşte pentru munca depusă şi poate mai urcaţi o treaptă salarială.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2020 BALANŢĂ

Poate relaţia voastră sentimentală a atins acel nivel de stabilitate încât vă doriţi s-o legalizaţi cât de curând. Veţi mai înveşti nişte bani în casă pentru că aveţi nişte exigențe estetice şi totodată mai sunt de luat şi nişte cadouri, aşa, pe ultima sută de metri.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2020 SCORPION

O să primiţi o confirmare, c-aveţi dreptul să luaţi sau să faceţi ceva de care-aveți mare nevoie. O să mai recuperaţi bani până la sfârşitul anului şi-o s-aveţi de cheltuială, şi poate o să puteţi pleca şi-ntr-o excursie, să profitaţi de timpul liber comun cu al copiilor.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

Se observă momente de bună dispozitie, poate şi-a anunţat cineva vizita de Crăciun, sau de Anul Nou şi aţi prins aripi. Se poate să semnaţi un contract, să vă luaţi banii pe care trebuia să-i primiţi mai demult şi o să faceţi cumpărături care să v-ajungă până după sărbători.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO