Horoscop 20 noiembrie 2020, cu Neti Sandu. Leii se vor împăca cu persoana iubită

Ultima actualizare: 20-11-2020 08:54

Horoscop 20 noiembrie 2020, cu Neti Sandu. O să aflăm ce n-am făcut, sau n-am spus corect şi o să ne putem îndrepta greşelile, pentru că vrem succes, nu?

Vibraţia zilei este 2 şi o să facem echipă cu omul de lângă noi.

HOROSCOP 20 NOIEMBRIE 2020 SCORPION

 

O să reluaţi o activitate care v-a oferit satisfacţii profesionale şi financiare şi-o s-aveţi un tonus şi mai bun, că pierduserăţi din energie.

HOROSCOP 20 NOIEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

E o alergătură ca să faceţi rost de hârtii, semnături - asta dacă nu puteţi rezolva totul on line, ori prin poştă, ca să nu mai pierdeţi timpul cu drumul şi să vă riscaţi sănătatea.

HOROSCOP 20 NOIEMBRIE 2020 CAPRICORN

 

Le-aţi rămas datori unor prieteni cu o vizită, o ieşire la plimbare şi vedeţi dacă vă puteţi întâlni mâine, sau poimâine, că azi mai aveţi un pic de treabă pe acasă.

HOROSCOP 20 NOIEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

O să daţi zor să terminaţi nişte treburi care vă stăteau pe cap şi o să vă rămână timp să plecaţi şi pe undeva o zi, ca să vă relaxaţi, să mai scăpaţi de stres.

HOROSCOP 20 NOIEMBRIE 2020 PEŞTI

 

Poate aţi plănuit de mult o ieşire în doi, departe de casă, poate şi ca să vă reconfiguraţi relaţia c-aveţi de fixat noi reguli de convieţuire.

HOROSCOP 20 NOIEMBRIE 2020 BERBEC

 

V-au mai rămas nişte lucruri de pus la punct şi o să aveţi o dup-amiază de făcut treabă, după care, seara vă aparţine - şi o să fie cu relax

HOROSCOP 20 NOIEMBRIE 2020 TAUR

 

Întrevedere cu cineva care vrea să vă ofere un job şi o să analizaţi perspectiva, să ştiţi dacă se potriveşte şi cu agenda voastră profesională - că poate sunteţi prea ocupaţi.

HOROSCOP 20 NOIEMBRIE 2020 GEMENI

 

O să cheltuiţi mai mulţi bani pentru confortul alor voştri, şi cu conservăraia de toamnă şi poate-aveti şi un sărbătorit zilele astea şi preparaţi bunătăţi.

HOROSCOP 20 NOIEMBRIE 2020 RAC

 

Poate vă ocupaţi de şcoală, a voastră, a copiilor, se poate s-aveţi şi vreun examen, teste, solicitări vor fi, voi să fiţi cu materia la zi.

HOROSCOP 20 NOIEMBRIE 2020 LEU

 

Reapare cineva care nu vrea să vă piardă, are câte ceva să vă reproşeze, dar vă vrea şi înapoi, că o fi văzut că viaţa fără voi nu are sens. Acum, de voi depinde.

HOROSCOP 20 NOIEMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

O reuşită în planul legalizărilor - veţi primi, în sfârşit, ok-ul pentru un job, o casă, o maşină, ca să studiaţi undeva, sau ca să vă luaţi un credit.

HOROSCOP 20 NOIEMBRIE 2020 BALANŢĂ

 

O să rulaţi nişte bani ca să vă cumpăraţi diverse lucruri trebuincioase pentru casă şi în special pentru copii, ca să poată studia de-acasă şi să se şi joace.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO