Horoscop 20 martie, cu Neti Sandu. Scorpionii recuperează o sumă de bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 20 martie, prezentat de Neti Sandu. O zi reuşită. Avem energie cât cuprinde, ne îngrijim de noi şi de cel de lângă noi şi o să putem fi fericiţi, chiar şi cu mai puţin decât credem.

Vibraţia zilei este 2 şi o să răzbim în formula de 2, în cuplu.


Horoscop 20 martie BERBEC


O să vă luaţi inima-n dinţi să vorbiţi pe şleau cu partenerul de suflet şi să-i faceţi o declaraţie de dragoste, de fidelitate. O energie debordantă, găsiţi voi ceva de făcut ca să descărcaţi tensiunile şi să faceţi un pic de mişcare, chiar prin jurul casei, deci nu vă hazardaţi mai departe.

Horoscop 20 martie TAUR


O să cheltuiţi nişte bani ca să le-aduceţi zâmbetul pe buze celor dragi, c-aveţi multe de oferit şi n-o să vă uitaţi la bani. Aveţi de gând să faceţi o schimbare în viaţa voastră şi poate vă mutaţi altundeva, cu perechea care-nseamnă totul pentru voi şi o să vreţi să deveniţi părinţi, dacă n-aveţi copii.

Horoscop 20 martie GEMENI


Poate aflaţi despre o colaborare care v-ar suplimenta veniturile şi vă gândiţi până luni dacă va-ncumetați la aşa ceva, sau nu. O veste bună, că vine cineva, c-o să primiţi un cadou, c-o să puteţi pleca pe undeva în plimbare şi să vă scuturaţi de tot stresul din ultima vreme.

Citește și
Horoscop 18 martie, cu Neti Sandu. Se anunță bani pentru balanțe
Horoscop 18 martie, cu Neti Sandu. Se anunță bani pentru balanțe

Horoscop 20 martie RAC


O să atrageţi atenţia prin ceva care se cere în momentul de faţă şi o să descoperiţi destui adepţi, cumpărături poate. Întrevedere, pe fugă, cu cineva care vrea să puneţi umărul la o activitate care v-ar ajuta nu numai pe voi, ci şi pe alţii care au nevoie de suport, cel puţin o vreme.

Horoscop 20 martie LEU


O să fiţi cooptaţi într-o acţiune cu grupul de prieteni şi o să fie un bun prilej să vă puneţi în valoare aptitudinile. Se poate să hotărâţi dintr-o dată s-o porniţi la drum pentru că va invita cineva şi aveţi disponibilitatea să daţi o raită pe-afară, măcar câteva ore, dacă nu rămâneţi şi mâine.

Horoscop 20 martie FECIOARĂ


Se poate să vă-ntelegeți, să aibă loc un acord verbal, înaintea celui scris şi să discutaţi, pe larg, de maine-ncolo cu un angajator. O să daţi curs unei întâlniri ca să vedeţi ce fel de compatibilitate este între voi şi cineva cu care aţi conversat doar în reţelele de socializare – vine momentul adevărului.

Horoscop 20 martie BALANŢA


Relaţia cu partenerul de cuplu capătă un plus de stabilitate şi o să vă gândiţi şi la căsătorie, să vă-ntemeiați o familie, dacă n-aţi făcut pasul. O întrunire de familie poate pentru c-aveţi un sărbătorit, se-ntâmplă ceva care se cere stropit cu şampanie, un job nou, o căsătorie.

Horoscop 20 martie SCORPION


Poate faceţi cumva să vă şi relaxaţi, c-apar semne de oboseală, pe care ar fi bine să nu le ignoraţi, să nu se acutizeze ceva pe-acolo. Se pare c-o să v-ajute cineva să recuperaţi nişte bani şi să daţi un avans pentru casă, o fi poate cazul să vă luaţi altă maşină.

Horoscop 20 martie SĂGETĂTOR


E posibil să apară acea persoană care vă admiră şi o să vă acapareze, cumva, sufleteşte – vedem mai încolo ce-o fi. Aţi tot amânat o întâlnire cu cineva care vrea să vă spună partea lui de adevăr şi dacă sunteţi pregătiţi vă duceţi, că v-a stârnit curiozitatea.

Horoscop 20 martie CAPRICORN


Se iveşte ocazia să vă mutaţi altundeva, poate plecaţi din localitate pentru o vreme, ca să lucraţi c-aveţi de rezolvat nişte lucruri importante. Poate vă faceţi timp să vă-ntâlniţi şi cu verii, cu nepoţii, ca să vă strângeţi şi mai mult relaţiile că e nevoie pentru evenimentul care va avea loc în curând, o nuntă, un botez.

Horoscop 20 martie VĂRSĂTOR


Sunt în jurul vostru nişte oameni care se pot implica într-un proiect în care credeţi şi v-ar aduce tuturor beneficii. O să prindeţi din zbor o idee şi o s-o puneţi în practică, poate fi şi pentru-acasa, cine ştie, poate extindeţi locuinţă, amenajaţi ceva şi pentru grădină, terasă.

Horoscop 20 martie PEŞTI


Vă puteţi gândi la o colaborare care să v-aducă bani şi alte proiecte. E un suflu de prospeţime la voi şi o să simţiţi nevoia să faceţi lucruri care să v-aducă beneficii sufleteşti şi să empatizati cu cei din jurul vostru-chiar şi prietenii din online.

Citește și...
Horoscop 19 martie, cu Neti Sandu. Fecioarele se hotărăsc dacă se căsătoresc sau nu
Horoscop 19 martie, cu Neti Sandu. Fecioarele se hotărăsc dacă se căsătoresc sau nu

Provocări azi. Veștile sunt condimentate și starea noastră va fi la fel, totul e să ne păstrăm calmul.

Horoscop 18 martie, cu Neti Sandu. Se anunță bani pentru balanțe
Horoscop 18 martie, cu Neti Sandu. Se anunță bani pentru balanțe

Horoscop 18 martie, cu Neti Sandu. O să ne putem folosi resursele interioare şi vom primi ajutor şi din partea altora.

Recomandări
Statul pune piedici finanțărilor UE. Cum era o școală din Călărași să piardă bani europeni din cauza unui leu
Statul pune piedici finanțărilor UE. Cum era o școală din Călărași să piardă bani europeni din cauza unui leu

Un miliard de euro ne dă Uniunea Europeană ca să digitalizăm învățământul. Pentru că, în câțiva ani, aproape fiecare loc de muncă va cere abilități digitale.

Bogdan Aurescu: Suedia susține aderarea României la Spațiul Schengen
Bogdan Aurescu: Suedia susține aderarea României la Spațiul Schengen

Ministrul român de Externe, Bogdan Aurescu, a anunțat, luni seara, pe Twitter că Suedia susține aderarea României la Spațiul Schengen.

Cecenii mai puțin cunoscuți: Luptă pentru Ucraina ascunzându-și identitatea de frica represaliilor asupra familiilor
Cecenii mai puțin cunoscuți: Luptă pentru Ucraina ascunzându-și identitatea de frica represaliilor asupra familiilor

Când vine vorba despre cecenii din Ucraina avem tendința de a ne gândi la Ramzan Kadîrov, liderul Ceceniei, dar există și o categorie mai puțin cunoscută: cecenii care luptă pentru țara lui Volodomir Zelenski.