Horoscop 20 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii se implică din nou într-o relație

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 20 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să fim aproape de cei dragi, să le împlinim dorințele, să ne și achităm de niște obligații morale, ca să fim împacați cu noi înșine.

Vibrația zilei este 2 și o s-avem un umăr pe care să ne sprijinim.

HOROSCOP 20 IUNIE 2020 RAC

 

Se poate să vă dați întălnire cu cineva căruia i-oți fi rămas datori cu un răspuns și ieșiți la o cafea. Vă puteți bucura de o libertate de mișcare și o să țineți cont și de preferințele alor voștri și o să alegeți cea mai bună variantă de relax, probabil o combinație mare, munte.

HOROSCOP 20 IUNIE 2020 LEU

 

Poate vă mai gândiți și la sănătate, să vă schimbați regimul alimentar, să mâncați mai sănătos și să alergați în parc. O să faceți niste lucruri pe care vi le doriți de mult și o să-i implicați pe prieteni, poate e vreun sport extrem, sau un party în aer liber că s-aveți spatiu.

HOROSCOP 20 IUNIE 2020 FECIOARĂ

 

Se poate să vă duceți la un târg, un spectacol - concert în afară, într-un parc, într-o piață și o să vă simțiți bine. O să vă duceți la o zi de naștere, să vedeți ce mai zic prietenii, oricum s-aveți grijă la drum, și să nu vă lipsească actele obligatorii și să respectați regulile.

Citește și
Horoscop 12 mai 2020, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele au probleme cu sănătatea
Horoscop 18 iunie 2020, cu Neti Sandu. Gemenii își fac planuri de căsătorie

HOROSCOP 20 IUNIE 2020 BALANȚĂ

 

Se poate să vină cineva în vizită și să vă bucurați de veștile bune, de reușitele pe care le-a avut și de planurile incitante. Poate le-ați promis de mult unor prieteni o vizită, că luați masa împreună, că vă plimbați, că jucați ceva, și acum o să găsiți ce!

HOROSCOP 20 IUNIE 2020 SCORPION

 

O să cheltuiți cu ușurință niste bani și o să le faceți un program cu de toate alor voștri, să simțiți că e relax. Se poate să vă pregătiți pentru un examen, să vă duceți și-n alt oraș să-l dați, dacă nu merge online, sau poate vă-nscrieti de pe-acum la niște cursuri.

HOROSCOP 20 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR

 

E posibil să vă lăsați convinși să reluați o relație care de data asta promite. Cineva care v-a dus dorul vă sună, vine, vă dați un punct de-ntâlnire dacă nu vreți să stați în casă și o să fie deconectant.

HOROSCOP 20 IUNIE 2020 CAPRICORN

 

Poate plecați într-o excursie, o drumeție ca să vă dezmorțiți și să-i luați și pe copii. Poate faceți un dus-întors spre mare - și-napoi, sau munte și o să vă mulțumiți și cu-atât dacă nu se poate mai mult, să mai stați o zi, două.

HOROSCOP 20 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR

 

O să dați dovadă de generozitate și să faceți un gest caritabil față de cineva care cere ajutorul celor din jur. E un moment bun să v-apropiați și mai mult de cineva care dispăruse o vreme din viața voastră și să încercați din nou să fiți un cuplu.

HOROSCOP 20 IUNIE 2020 PEȘTI

 

A rămas ceva nespus în relația cu cineva pe care-l iubiți și dacă n-o să vorbiți deschis o s-o pierdeți pe-această persoană. Poate faceți o tratație la voi acasă, în curte, pe terasă, poate-aveți mai mult spatiu și o să vă simțiți în elementul vostru.

HOROSCOP 20 IUNIE 2020 BERBEC

 

Poate-aveți un party în familie și o să faceți în așa fel încât să respectați regulile și să vă și distrați. O să refaceți grupul cu care vă petreceați timpul liber și o să luați o porție serioasă de respiro ca să recuperați bucata de timp când n-ați avut voie să vă întâlniți.

HOROSCOP 20 IUNIE 2020 TAUR

 

Se poate să mai luați ceva prin casă, ori vă amenajați spațiul exterior să vă recreați cu tot familionul. Poate-i adunați în jurul vostru, mai la distanță, mă rog, pe frați, surori, nepoți, ceva vecini poate și o să aveți o activitate recreativă de care să vă bucurați.

HOROSCOP 20 IUNIE 2020 GEMENI

 

Apare cineva pe care-l așteptați poate de un an de zile și o să fie șansa voastră de a vă-ntemeia o familie. O să refaceți punțile de comunicare cu cei cu care ați avut dispute, neînțelegeri și relaxați toată atmosfera ca să vă hrăniți sufletește cu ce oferă ceilalți, să fiți echipă.

Citește și...
Horoscop 19 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii își vor găsi sufletul pereche
Horoscop 19 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii își vor găsi sufletul pereche

Horoscop 19 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Avem de oferit şi de primit câte ceva care-o să ne condimenteze frumos ziua şi nouă şi celorlalţi şi o să fie o-mplinire sufletească.

Horoscop 18 iunie 2020, cu Neti Sandu. Gemenii își fac planuri de căsătorie
Horoscop 18 iunie 2020, cu Neti Sandu. Gemenii își fac planuri de căsătorie

Horoscop 18 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Rectificări azi. O să aflăm ce e de remediat, cum trebuie făcut, unde e de intervenit ca să facem treabă ca lumea, nu de mântuială.

Horoscop 17 iunie 2020, cu Neti Sandu. Scorpionii se împacă cu persoana iubită
Horoscop 17 iunie 2020, cu Neti Sandu. Scorpionii se împacă cu persoana iubită

Horoscop 17 iunie 2020, prezentat de Neți Sandu. O zi a surprizelor. Apar lucrurile pe care le-așteptam, oamenii, și mai putem schimba cate ceva-n bine - în viața noastră și să fim fericiți cu ai noștri.

Recomandări
Unul dintre cei mai cunoscuți doctori din Timișoara, prins în flagrant când lua mită. Suma imensă primită pentru o operație
Unul dintre cei mai cunoscuți doctori din Timișoara, prins în flagrant când lua mită. Suma imensă primită pentru o operație

Este din nou scandal în lumea medicală. Unul dintre cei mai cunoscuți doctori din Timișoara, șeful secției de chirurgie de la ''Institutul de Boli Cardio-vasculare'', ar fi fost prins în flagrant în timp ce ar fi luat mită pentru o operație.

Vladimir Putin i-a oferit cetățenie rusă lui Edward Snowden
Vladimir Putin i-a oferit cetățenie rusă lui Edward Snowden

Președintele rus, Vladimir Putin, i-a acordat, luni, cetățenia rusă lui Edward Snowden, la nouă ani după ce a dezvăluit secrete ale Agenției Naționale de Securitate (NSA).

Cum ar putea răspunde Occidentul dacă Rusia va folosi arme nucleare în Ucraina. Explicațiile unui fost comandant NATO
Cum ar putea răspunde Occidentul dacă Rusia va folosi arme nucleare în Ucraina. Explicațiile unui fost comandant NATO

Care ar putea fi răspunsul Occidentului dacă Rusia va decide să folosească arme nucleare în războiul din Ucraina. Explicațiile generalului în rezervă Mircea Mândrescu, fost comandant în structurile de comandă NATO.