Horoscop 17 iunie 2020, cu Neti Sandu. Scorpionii se împacă cu persoana iubită

Ultima actualizare: 17-06-2020 09:57

Horoscop 17 iunie 2020, prezentat de Neți Sandu. O zi a surprizelor. Apar lucrurile pe care le-așteptam, oamenii, și mai putem schimba cate ceva-n bine - în viața noastră și să fim fericiți cu ai noștri.

Vibrația zilei este 8 și dacă n-o să cheltuim în neștire bani, o să fie perfect.

HOROSCOP 17 IUNIE 2020 GEMENI


Se poate să vă-ngrijiți mai mult, să acordați un plus de atenție înfățișării și poate recondiționați din lucrurile pe care le-aveți în garderobă. O să dați drumul proiectelor noi și o să munciți în mod constant ca să vă asigurați banii de care-aveți nevoie pentru rate, facturi, întreținere și multe altele.

HOROSCOP 17 IUNIE 2020 RAC

 

Poate vă-ngrijiți și de sănătate, faceți un control dentar, sau verificați dioptrii, e ceva care nu pare să vă doară. Poate-o să obțineți toate semnăturile fară de care nu vă puteți angaja, sau nu vă puteți cumpăra casă, mașină, oricum, trebuie insistat, ca să rezolvați problema.

HOROSCOP 17 IUNIE 2020 LEU

 

O să apară o ofertă de muncă și se poate să fie atrăgătoare din punct de vedere financiar, și să vă dați acceptul. O să se rezolve și la voi o problemă cu banca și poate-o să vă descurcați mai bine cu finanțele, c-o să vă gestionați altfel resursele, dacă va trebui să vă-ncadrați într-un buget.

HOROSCOP 17 IUNIE 2020 FECIOARĂ

 

Se poate să primiți un nou termen de judecată, sau o sentință judecătorească și să vă reintrați în drepturi. Va trebui să legalizați o situație și să vă clarificați un statut, poate absolviți niște cursuri, ați trecut cu bine de un interviu și începeți munca la noul serviciu.

HOROSCOP 17 IUNIE 2020 BALANȚĂ

 

Vă parvin rezultatele de la vreun laborator medical și o să știți cum să vă tratați. Se poate să primiți un răspuns de la bancă și o să aflați daca vi s-au amânat creditele, sau poate-ați cerut un împrumut și după lungi așteptări vi s-a aprobat.

HOROSCOP 17 IUNIE 2020 SCORPION

 

O să puteți relua o relație sentimentală cu cineva care n-a ținut pasul, dar acum și-a dat seama că-i lipsiți. Întălnire cu cineva care ar avea o idee de afaceri, dar încă nu e coaptă și poate puneți și voi umărul ca să se poată pune în practică ideea să câștigați bani.

HOROSCOP 17 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Se poate regla comunicarea și cu șefii și cu colegii, să fie o atmosferă mai relaxată - dacă vă duceți la serviciu. Tot comunicarea e tema acestei perioade s-o îndreptați, c-au fost sincope și mesajul către partenerul de cuplu nu răzbește pan-acolo.

HOROSCOP 17 IUNIE 2020 CAPRICORN

 

Poate vă luați bilet de plecat în vacanță, să petreceți măcar câteva zile departe de casă, la aer curat. Ați putea realiza multe dintre lucrurile începute mai demult și să aveți succes de data asta, să faceți lucruri de cea mai bună calitate - c-așa e la voi.

HOROSCOP 17 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Se poate să vă ocupați de interiorul locuinței, luați lucruri noi, amenajați poate și în jurul casei ceva care s-arate frumos. O să vă interesați de scoala copiilor, de grădiniță, de niste cursuri, poate copiii reîncep antrenamentele la activitățile sportive și o să vă faceți un program.

HOROSCOP 17 IUNIE 2020 PEȘTI

 

Poate-o să acordați în sfârșit, ceva mai mult timp unui hobby de care nu vă mai ocupaserăți și o să fie revigorant. O reușită în plan afectiv, se repară o relație care se pierduse cumva, și nu e totul năruit, așa că o să vă acordați o nouă șansă.

HOROSCOP 17 IUNIE 2020 BERBEC

 

Poate mai aveți de dat vreun examen, sau să vă-nscrieți la vreo scoală, ca s-aveți asigurat locul, sau o fi vorba despre copil. Se poate să luați niste bani și să vă cumpărați diverse lucruri care vă sunt utile acasă, și o să puneți mâna la treabă, să faceți curățenie, să mai aruncați ce nu vă trebuie și să le dați altora.

HOROSCOP 17 IUNIE 2020 TAUR

 

O s-aveți idei ingenioase, legate de casă, de amenajări, dar vă pregătiți și de plecare în vacanță. Apar noutăți, vine cineva cu o ofertă de lucru și o să puteți face rost de bani pentru c-o să fie ceva care vă place și la care vă pricepeți, deci o să fie ușor.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO