Horoscop 20 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Berbecii își întâlnesc iubirea vieții

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 20 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Rezolvări azi. O să aflăm răspunsurile la întrebările pe care le-am pus altora şi ni le-am pus şi nouă şi o să fie un deznodământ fericit, speram.

Vibraţia zilei este 2 şi o să facem echipă cu cel de lângă noi, o să ne fie bine.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2020 PEŞTI


O să revină cineva după o lungă absenţă şi-o să încerce o reacomodare, dar nu se ştie în ce pasă va prinde pe voi - bună sau mai puţin bună. O să obţineţi nişte avize favorabile, şi-o să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, poate vă puteţi construi o casă, ori altceva vi se permite.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2020 BERBEC

 

Se poate să vă găsiţi şi voi un companion de viaţă pe măsură şi să vă faceţi planuri pe termen lung, să formaţi o familie. Voi o să vă reinventaţi, pentru că planeta Venus vrea să vă facă să arătaţi şi mai bine, să vă imprime o tușa glam, şi să fiţi şi mai carismatici.

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2020 TAUR

 

O să luaţi un examen, treceţi cu bine de un interviu, şi o să vă plasaţi mai sus într-un clasament, veţi bifa un succes. O invitaţie să vă duceţi în străinătate - e un motiv serios să vă duceţi acolo, şi o să aveţi de câştigat, împreună cu cei care va invita - aşa că e de mers.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2020 GEMENI

 

O să revedeţi un spectacol, o expoziţie, poate-aveti de ţinut un speach, o fi vreo conferinţă de autopromovare. Vi se pregăteşte ceva, dar nici voi nu sunteţi lipsiţi de idei inspiraţie şi mai ales promptitudine şi o să faceţi fatza provocărilor poate vi se propune o funcţie.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2020 RAC

 

Se poate să primiţi o invitaţie la plimbare şi plecaţi de mâine dacă nu sunt treburi urgente pe-acasă, care să vă reţină. O să definitivaţi o situaţie care v-a tot dat de fruca, dar acum o să vă eliberaţi de stres c-aţi obosit căutând soluţii - şi daţi restart la nişte proiecte.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2020 LEU

 

E posibil să luaţi nişte bani din urmă şi să ajungeţi la zi cu plăţile, să puteţi pleca şi în week-end pe undeva. Se iau decizii la serviciu şi poate o să vi se propună un post, un fotoliu de şef, sau să lucraţi în alt sediu c-o fi nevoie de voi acolo - c-aveţi experienţă.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2020 FECIOARĂ

 

Poate-o s-ajungeţi la o înţelegere cu partenerul de viaţă şi să vă achitaţi onorabil de responsabilităţi ca să vă continuaţi frumos, relaţia. Vi se comunica un rezultat, şi-o să ştiţi ce-aveţi de făcut pe mai departe, dacă vă convine, iar dacă nu, puteţi face contestaţie şi să vă obţineţi drepturile.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2020 BALANŢA

 

O să cumpăraţi ce aveţi nevoie pentru casa, le-oti fi promis alor voştri diverse lucruri şi n-o să faceţi rabat la bani. O să rezonaţi cu cei cu care veţi colabora şi n-o să mai fie frustrant, că pân-acum, ci o să vă puteţi vedea şi de celelalte treburi care şi-aşteptau rândul.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2020 SCORPION

 

O veste bună care ţine de copii, c-o s-aveţi, sau c-o să vi se propună iarăşi să fiţi naşi, c-au mai fost unii care v-au propus - poate aceiaşi. Se pare c-o să vă impuneţi punctul de vedere într-o situaţie anume şi o să vă luptaţi şi în continuare să menţineţi ștacheta sus, ca să vă respectaţi.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Vi se dau nişte bani, o fi vreo restantă şi o să vreţi să-i folosiţi ca să vă plimbaţi, pentru că aveţi nevoie de mişcare, peisaje. Poate daţi de o locuinţă mai ieftină de cumpărat, sau de închiriat, şi o să profitaţi de ocazie să bifaţi aspectul ăsta, ca să rezolvaţi problema spaţiului.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2020 CAPRICORN

 

Poate vi se aprobă o cerere de mărire de salariu, de bani în avans, ori de credit bancar, dacă aveţi nevoie de o sumă mare. O să vă bucuraţi de o serie de avantaje, dar care nu-s picate din cer, e clar c-aţi muncit serios pentru ele şi o să fie un cumul de factori care să vă ofere satisfacţii.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Se poate să aranjaţi cu prietenii o aventură turistică, poate şi în afara ţării pentru mâine, poimâine, să vă destindeţi. Poate abia acum vi se va semna un transfer, de pe-un post pe altul, dintr-o grupa în alta, ori anul de studiu e altul, şi o să urmaţi o traiectorie profesională diferită.

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Horoscop 19 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Leii întâlnesc o nouă iubire
Horoscop 19 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Leii întâlnesc o nouă iubire

Horoscop 19 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu rezolvări. O să-ndreptam lucrurile pe care nu le-am făcut după standardele pe care ni le-am impus şi o să avem de câştigat, chiar dacă asta presupune un efort suplimentar.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.