Horoscop 20 aprilie, cu Neti Sandu. Balanțele își găsesc echilibrul sufletesc

Dată publicare: 20-04-2021 07:35
Dată actualizare: 23-04-2021 07:39


Horoscop 20 aprilie, cu Neti Sandu. O să consumăm ceva energie ca să ne achităm de tot ce înseamnă obligații şi şă ne facem planuri cu bătaie lungă, că de idei nu ducem lipsă.

Vibrația zilei este 2 și o să ne-ajute și cel de lângă noi, totul e să-i cerem ajutorul.

HOROSCOP 20 APRILIE 2021 TAUR

 

Lucrurile pe care le-ați tot amânat se cer rezolvate și o să faceți și niște achiziții, vă dați osteneala să fiți la zi și cu toate cursuriele, cu examenele.

HOROSCOP 20 APRILIE 2021 GEMENI

 

O s-aveți o foarte bună inițiativă și poate-ncepeți o colaborare ca să vă dublați veniturile, sau poate valorificați niște obiecte ca să faceți rost de bani.

HOROSCOP 20 APRILIE 2021 RAC

 

Ați putea apela la o echipă care să vă dea o mână de ajutor ca să puneți în operă un proiect și care poate fi rampa voastră de lansare în carieră.

HOROSCOP 20 APRILIE 2021 LEU

 

E momentul să vă faceți auzită vocea și să puneți în aplicare proiectele care nu primeau finanțare și să extindeți aria de influență.

HOROSCOP 20 APRILIE 2021 FECIOARĂ

 

Poate găsiți o conexiune profesională cu niște ceochipieri de prin alte zone ale țării și poate vă și întâlniți.

HOROSCOP 20 APRILIE 2021 BALANȚĂ

 

O să vă găsiți și voi echilibrul sufletesc, practice o să vă acordați șansa de a fi fericiți și să vă și mutați la alt domiciliu, dacă se ivește ocazia.

HOROSCOP 20 APRILIE 2021 SCORPION

 

O să puteți comunica la alt nivel cu șefii, cu partenerii de afaceri, poate vi se permite să vă spuneți și voi părerea, și o să se țină cont de condițiile pe care le puneți.

HOROSCOP 20 APRILIE 2021 SĂGETĂTOR

 

Se poate să vă angajați într-un proiect care o să fie solicitant, dar de acolo or să vină avantajele, banii și perspective cu mai multe ramificații.

HOROSCOP 20 APRILIE 2021 CAPRICORN

 

Parcă tot latura afectivă pare să fie luminată și o să vă armonizați cu partenerul de cuplu, o să vă simțiți protejați.

HOROSCOP 20 APRILIE 2021 VĂRSĂTOR

 

Se poate să vă dați întâlnire cu cineva care are o propunere de afaceri și pentru că există disponibilitate din partea voastră o să luați în serios oferta.

HOROSCOP 20 APRILIE 2021 PEȘTI

 

O să puteți semna niște acte și să vă organizați altfel viața ca să munciți și în paralel cu serviciul ca să luaţi mai mulţi bani ca se poate.

HOROSCOP 20 APRILIE 2021 BERBEC

 

E posibil să vă intre și vouă nişte sume în plus în contul bancar și să vă faceți planuri pentru o excursie, o vacanță de Paște, măcar câteva zile.


VIDEO PROTVPLUS.RO