Horoscop 2 martie 2023, cu Neti Sandu. Cine va cunoaște o persoană care le va schimba viața și s-ar putea căsători curând

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 2 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi cu reușite. O s-avem motive de bucurie, o să le oferim și noi altora mici surprize care să le ridice moralul și va fi un schimb reciproc avantajos!

Vibrația zilei este 2 și o să ne pese de celălalt.

Horoscop 2 martie 2023 - PEȘTI

Se anunță câștiguri, vin bani de undeva și o să vi se propună să puneți umărul la o colaborare și de aici or să mai vina niște bani în plus. 

O să apară cineva care să vă țină isonul la plimbare, la cumpărături, la preocupările care țin de un proiect particular, poate fi și un hobby.

O reușită în plan financiar, vi se recalculează salariu, pensii, alocație. Niște venituri vor completa bugetul familiei.

Horoscop 2 martie 2023 - BERBEC

Poate o să dați zor să duceți la bun sfârșit un proiect în care v-ați pus mari speranțe și o să culegeți și roadele, că o să fie unul de succes.

Se poate rezolva o problemă de sănătate, un tratament își face efectul și o să dați randament și mai bun, la tot ce veți face.

Vă caută multă lume care vrea să contribuiți și voi cu ceva la bunul mers al unei afaceri, pentru că e un proiect important

Horoscop 2 martie 2023 - TAUR

Vi se confirmă o cerere, poate vi s-a aprobat un credit bancar sau altceva de care aveți mare nevoie și o să avansați și cu restul demersurilor. O să faceți progrese. 

Se poate să luați niște bani în plus că ați servit pe cineva, poate fi un job particular și o să fie o rotunjire de buget.

E an bun pentru parteneriat, pentru voi și puteți primi o ofertă de lucru care să vă ia total pe nepregătite

Horoscop 2 martie 2023 - GEMENI

Se anunță o sumă de bani care v-ar ajuta să mai luați niște lucruri pentru casă și să vă și plimbați pe cât posibil în timpul liber, ca să vă destindeți.

Poate faceți o rezolvare ca să plecați în vacanță, și banii îi dați când ajungeți la destinație.

A fost clipa adevărului și trebuie neapărat să dați un răspuns hotărâtor. Rămâneți într-o relație sau nu?

Horoscop 2 martie 2023 - RAC

Se observă niște beneficii și o să vă bucurați de aprecieri din partea unor oameni care abia acum văd cât de serioși, muncitori și talentați sunteți.

Vine cineva care vrea să vă cunoașteți mai bine și dacă e loc liber în inima voastră o să vreți și voi să aflați ce și cum. 

Poate abia acum să existe un declic sufletesc la vederea cuiva care v-a făcut curte, dar n-ați reacționat de la momentul respectiv.

Horoscop 2 martie 2023 - LEU

Se poate să bateți palma pentru un contract care v-ar aduce acei bani cu care să puteți acoperi rate, facturi și alte cheltuieli ca să respirați ușurați.

Poate faceți cuiva o promisiune că vă duceți în vizită în altă țară, să vă mai și relaxați după multă încordare.

Poate cereți ajutorul unui impresar ca să vă găsească un angajament și o să se dovedească o alegere foarte bună

Horoscop 2 martie 2023 - FECIOARĂ

Poate vă găsiți ceva nou de lucru, fie la același serviciu, fie în alta parte și o să vă declarați mulțumiți, după o perioada în care nu v-ați simțit deloc apreciați.

Vin acei bani pentru care ați făcut demersuri serioase și o să vă uitați după mobila și aparatura de uz casnic.

Voi vă puteți schimba locul de muncă și să vă puneți în valoare niște calități care vor fi într-adevăr apreciate.

Horoscop 2 martie 2023 - BALANȚĂ

O definitivare - poate vă bucurați de un accept la un nivel superior, la serviciu, la scoală, e o upgradare și promite să fie un câștig și în plan financiar.

Relația cu partenerul de cuplu poate avansa spre o căsătorie și să vă alegeți și o locuință până una alta.

Relația cu partenerul de cuplu are nevoie de niște clarificări și fiecare trebuie să dea dovadă de sinceritate ca să puteți rămâne împreună.

Horoscop 2 martie 2023 - SCORPION

Poate vă puneți casa la punct. Înlocuiți piesele uzate și luați altele noi, mai recondiționați una, alta, ca să faceți și economie.

Se poate să faceți rezervare pentru mâine, poimâine într-o stațiune de agrement că să vă duceți la relaxare, la un schi, eventual.

Poate încropiți o afacere de familie și pe care o s-o dezvoltați în timp. Așa și va fi o serioasă sursă de venit.

Horoscop 2 martie 2023 - SĂGETĂTOR

Sfera sentimentală e activata și dacă n-aveți pe nimeni poate să apară cineva care să vă condimenteze frumos viață, să fiți fericiți.

O să vă puteți exprima un punct de vedere într-un mediu diferit de cel care activați în mod obișnuit și să adunați lumea în jurul vostru.

E momentul să întâlniți pe cineva care să vă schimbe viața în bine și să vă și căsătoriți anul ăsta sau celălalt.

Horoscop 2 martie 2023 - CAPRICORN

O definitivare, s-a semnat un act important, ați făcut o investiție pe bani mulți, ați trecut cu bine de un examen și vi s-au recunoscut niște drepturi.

O să vă puteți exprima un punct de vedere într-un mediu diferit de cel care activați în mod obișnuit și să adunați lumea în jurul vostru.

Vă puneți o dorință că se împlinește. Sfera carierei vă așteaptă cu recompense, așa că îndrăzniți.

Horoscop 2 martie 2023 - VĂRSĂTOR

O reușită în sfera comunicării și tot aici rămâne deschisă o portiță spre succes până în luna mai când vi se propune o activitate care să vă declare cap de afiș.

Poate organizați o ieșire cu grupul la final de săptămână și vă alegeți cu grijă anturajul, ca să vă distrați.

O să vă dați întâlnire cu cineva care vrea să vă coopteze într-un proiect care v-ar aduce acea glorie la care visați, dar nu fără efort.

Citește și...
Horoscop 29 martie 2023, cu Neti Sandu. Cine intră într-o competiție pentru un titlu sau o funcție
Horoscop 29 martie 2023, cu Neti Sandu. Cine intră într-o competiție pentru un titlu sau o funcție

Horoscop 29 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi amestecată. E bine să dam dovada de prudență și să nu ne hazardam prea tare, să facem lucruri sub impulsul momentului.    

Horoscop 28 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia căreia îi intră mai mulți bani în casă
Horoscop 28 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia căreia îi intră mai mulți bani în casă

Horoscop 28 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize plăcute. Sunt lucruri pe care le așteptăm cine știe de când, iar pe altele deloc, dar surpriza va fi la fel de mare în ambele situații.  

Horoscop 27 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care primește o ofertă de muncă
Horoscop 27 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care primește o ofertă de muncă

Horoscop 27 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi chiar frumoasă! Începem în forță săptămâna, cu un vibe pozitiv, plini de bune intenții, și o să ne pliem pe cerințele momentului, să ne achităm de toate obligațiile.

Recomandări
Ministerul Justiției revine: În doar câteva ore, pragul pentru abuzul în serviciu a scăzut de la 250.000 la 9.000 de lei
Ministerul Justiției revine: În doar câteva ore, pragul pentru abuzul în serviciu a scăzut de la 250.000 la 9.000 de lei

Ministerul Justiţiei a anunţat că va susţine adoptarea de către Camera Deputaţilor a unui prag de 9.000 de lei.

Caracatița de la Aeroportul Henri Coandă. Mita uriașă care ar fi fost cerută pentru prelungirea contractelor de închiriere
Caracatița de la Aeroportul Henri Coandă. Mita uriașă care ar fi fost cerută pentru prelungirea contractelor de închiriere

22 de milioane de euro, aceasta este mita uriașă care ar fi fost cerută pentru prelungirea contractelor de închiriere a spațiilor comerciale din Aeroportul Otopeni.

ANAF: Persoanele fizice care fac comerț online, dar nu sunt înregistrate fiscal, vor fi controlate în următoarea perioadă
ANAF: Persoanele fizice care fac comerț online, dar nu sunt înregistrate fiscal, vor fi controlate în următoarea perioadă

Persoanele fizice care fac comerț online pe diferite platforme de anunțuri inclusiv pe rețele de socializare, dar nu sunt înregistrate fiscal vor fi controlate în următoarea perioadă.