Horoscop 2 martie 2021, cu Neti Sandu. Balanța află răspunsurile pe care le aștepta de mult

Dată publicare: 02-03-2021 07:10
Dată actualizare: 02-03-2021 11:18


Unele lucruri ne ies ușor azi, altele dimpotrivă! Să ne dăm osteneala să ducem la bun sfârșit tot ce ne-am propus.

Vibrația zilei este 2 și să cerem ajutorul dacă e iubire prin preajmă.

 

Horoscop 2 martie PEȘTI

 

Sunt niște aspecte din trecut care se cer rezolvate și o să dați drumul proiectelor noi dacă vă eliberați de restanțe și de problemele sufletești.

 

Horoscop 2 martie BERBEC

 

E bine să luați în serios orice ofertă de lucru că nu se știe de unde-o s-apară chilipirul – o colaborare bănoasă și care să atragă și altele.

 

Horoscop 2 martie TAUR

 

O chestiune de serviciu se acutizează și o să trebuiască să dați zor să duceți la bun sfârșit toate obligațiile și să vă-ngrijiti și de sănătate, totodată.

 

Horoscop 2 martie GEMENI

 

E posibil să fie o zi bucuroasă pentru voi și să faceți și cumpărături, online, dacă vreți să fiți în siguranță, să diminuați riscurile de îmbolnăvire.

 

Horoscop 2 martie RAC

 

Se poate să aflați adevărul din spatele unei întâmplări care v-a pricinuit suferință, amărăciune și poate o să fiți toleranți cu cel care a greșit, poate fără să vrea.

 

Horoscop 2 martie LEU

 

Poate va trebui să duceți muncă de lămurire cu un angajator, cu șefii, ca să lucrați în ritmul vostru și să dați randament și mai bun la slujbă.

 

Horoscop 2 martie FECIOARĂ

 

E o perioadă cu cheltuieli la voi, dar se întrevăd și bani care-or să intre și o să vă descurcați cu toată tevatura – o să faceți, chiar, puțină economie.

 

Horoscop 2 martie BALANȚĂ

 

Apar răspunsuri la-ntrebările pe care le-ați pus mai demult și o să știți ce-aveți de făcut mai departe în relația de cuplu, sau în cea cu copiii, c-or fi fost niște probleme acolo.

 

Horoscop 2 martie SCORPION

 

Cel mai bine-or fi să lăsați inima să vorbească și să fiți mai puțin critici cu partenerul de cuplu, să nu sară scântei și să vă pară rău, dup-aceea.

 

Horoscop 2 martie SĂGETĂTOR

 

O să vă dați întâlnire cu cineva care vine cu o ofertă de colaborare – poate fi și în plan personal și să vă convină ce vi se propune, să fie avantajos pentru voi.

 

Horoscop 2 martie CAPRICORN

 

Încep să se adune banii în cont, e o șansă, chiar de a pune și ceva de-oparte ca să vă asigurați o rezervă, în caz de urgență.

 

Horoscop 2 martie VĂRSĂTOR

 

O să vă consultați și cu partenerii de afaceri înainte de a lua o decizie care să pecetluiască înțelegerea voastră contractuală, să vă puneți de acord.


VIDEO PROTVPLUS.RO