Horoscop 2 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii pot câştiga mai mulţi bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 2 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi bună pentru recuperări. Încă mai avem timp să reparăm nişte greşeli, să facem lucruri pe care n-am apucat să le facem şi o să fim cu toate la zi, să putem începe proiecte noi.

Vibraţia zilei este 2 şi o să apelăm şi la cineva dintre apropiaţi dacă o să fie nevoie.

HOROSCOP 2 MARTIE 2020 PEŞTI

 

O să vă ocupaţi de mai multe treburi, în paralel, ca să lichidaţi restanțele şi să-ncepeți lucruri noi. O să puteţi legaliza nişte acte şi să-ncepeți lucrul la ceva pentru care v-aţi luptat în ultima vreme şi o să aveţi de câştigat.

HOROSCOP 2 MARTIE 2020 BERBEC

 

Citește și
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

Poate vă faceţi un pic de timp şi pentru investigaţii medicale şi se poate chiar să nu fie nimic, şi totuşi n-ar strica să vă duceţi la un consult. 

HOROSCOP 2 MARTIE 2020 TAUR

 

Se poate să faceţi un bilanţ financiar să vedeţi ce v-a rămas de plătit ca să fie clar cu ce bani rămâneţi în buzunar. Se poate să luaţi nişte bani şi să faceţi o rezervare pentru week-end să plecaţi pe undeva în doi, sau chiar cu familia, poate sărbătoriţi ceva.

HOROSCOP 2 MARTIE 2020 GEMENI

 

E momentul să regândiţi politica monetară a familiei şi să vă achitaţi de datorii, să nu se ajungă la amenzi, penalizări. Sunt lucruri de suflet pe care le puteţi face pentru cineva pe care îl iubiţi şi o să vă eliberaţi de o apăsare, de remuşcări, poate, şi o să fie bine pentru toată lumea.

HOROSCOP 2 MARTIE 2020 RAC

 

E posibil să luaţi nişte bani atât de la serviciu, cât şi din particular şi o să aveţi de cheltuiala în perioada asta. Vă puteţi asocia cu nişte oameni ca să câştigaţi mai mulţi bani - decât singuri - şi o să fie de cursă lungă, lucrarea aşa că dozaţi-vă energia ca s-ajungeţi cu bine la punctul terminus.

HOROSCOP 2 MARTIE 2020 LEU

 

Se poate s-aveţi nevoie de un împrumut bancar, sau poate o să vindeţi ceva ca să faceţi rost de bani. Poate vă cheamă cineva în vizită prin ţară, sau în străinătate şi-o să faceţi rost de bani şi de timp, să-ncercaţi lucruri noi şi poate fi un început de relaţie, de ce nu?

HOROSCOP 2 MARTIE 2020 FECIOARĂ

 

Voi, se poate să luaţi nişte bani de pe urma unor colaborări şi să vedeţi ce păstraţi în continuare, că poate nu va mai ajunge timpul. Se poate să vă pregătiţi intens de un eveniment în familie şi o să pună toată lumea umărul, să iasă ceva frumos, să fiţi cu toţii fericiţi.

HOROSCOP 2 MARTIE 2020 BALANŢA

 

Se poate să vină cineva în vizită şi să rămână şi o zi, două până-şi rezolva nişte treburi şi o să profitaţi din plin de programul comun. O să faceţi echipă cu cineva care simte şi gândeşte la fel ca voi şi puteţi aştepta până la sfârşitul anului să vedeţi dacă totul merge bine şi vă puteţi căsători.

HOROSCOP 2 MARTIE 2020 SCORPION

 

O să primiţi vreun bonus, ceva înlesniri, c-aţi repurtat vreun succes, sau pentru că munca din ultima vreme a adus roade. O să vă bucuraţi de reîntâlnirea cu cineva, poate primiţi şi veşti bune, c-o să plecaţi, pe undeva în week-end, or fi ceva evenimente festive la care vreţi să fiţi şi voi prezenţi.

HOROSCOP 2 MARTIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Va trebui să treceţi în revistă nişte contracte să păstraţi ce e convenabil şi să renegociaţi ce nu mai e de actualitate. Poate v-aţi mai eliberat de poveri şi-o să apară şi confortul sufletesc, o să mai ieşiţi în doi, să daţi refresh relaţiei de cuplu pentru că nu vă place monotonia.

HOROSCOP 2 MARTIE 2020 CAPRICORN

 

Se poate s-aveţi o discuție între patru ochi cu fiinţa iubită şi să reglaţi comunicarea, să puteţi convieţui în cei mai buni termeni. Se poate să vă interesaţi de o nouă locuinţă, apelaţi, sau nu la o agenţie imobiliară şi faceţi tot ce trebuie ca să fie mulţumiţi şi ai voştri, nu numai voi.

HOROSCOP 2 MARTIE 2020 VĂRSĂTOR

 

O să vă puteţi primi înapoi banii împrumutaţi şi o să-i investiţi în ceva - flerul va spune în ce. Puteţi semna un contract care să v-asigure banii de care aveţi nevoie şi o să fie o şansă în plus de a vă face reclamă, să atrageţi atenţia prin ceva inedit, tipic vouă.

Articol recomandat de sport.ro
Nici Charleston, nici Stuttgart: unde ar putea juca Simona Halep al doilea turneu la revenirea în tenis
Nici Charleston, nici Stuttgart: unde ar putea juca Simona Halep al doilea turneu la revenirea în tenis
Citește și...
Horoscop 1 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Capricornii iau o decizie foarte importantă
Horoscop 1 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Capricornii iau o decizie foarte importantă

Horoscop 1 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi a noilor începuturi. Să păşim cu dreptul în prima zi a primăverii şi să ne punem o dorinţă, să avem grijă să ne-o împlinim şi să le oferim şi celor din jurul nostru un gest de prietenie, de dragoste.

Recomandări
Localnicii din Brăila povestesc îngroziți incidentul cu drona militară căzută lângă oraș: „Un huruit și pe urmă buuuuum!”
Localnicii din Brăila povestesc îngroziți incidentul cu drona militară căzută lângă oraș: „Un huruit și pe urmă buuuuum!”

Este alertă în Brăila, după ce o dronă militară s-ar fi prăbușit, joi seară, pe un câmp, la câțiva kilometri de oraș.

Primele imagini cu rămășițele dronei căzute în Brăila. Ce este inscripționat pe ele | FOTO
Primele imagini cu rămășițele dronei căzute în Brăila. Ce este inscripționat pe ele | FOTO

Au apărut primele imagini cu rămășițele dronei militare care s-a prăbușit în Brăila, în Insula Mare.  

A fost deschis cel mai modern aeroport din România. Va deveni al doilea din țară după Otopeni | FOTO & VIDEO
A fost deschis cel mai modern aeroport din România. Va deveni al doilea din țară după Otopeni | FOTO & VIDEO

A fost inaugurat terminalul T4 al Aeroportului Iaşi, vineri, cel mai modern din România.