Horoscop 2 februarie 2019. Cine primește azi niște bani la care nu se aștepta

Ultimul update: Sambata 02 Februarie 2019 11:56
Data publicarii: Sambata 02 Februarie 2019 07:59
Categorie: Horoscop

Horoscop 2 februarie 2019, prezentat de Neti Sandu. O s-avem inspiraţie şi o să ştim cum să atingem un punct sensibil, să aflăm răspunsuri la întrebarile pe care ni le punem de mult.

 

Vibraţia zilei este 2 şi o să facem echipă cu cel pe care-l iubim.

VĂRSĂTOR
E cineva tânăr care vrea să fie în preajma voastră, poate vrea să vă cucerească şi să formaţi un cuplu - şi e de-ncercat. E animaţie la voi, se petrec multe lucruri şi o să vreţi să ţineţi pasul cu toate evenimentele mondene şi o să reuşiţi să fiţi în centrul atenţiei.

PEŞTI
O să cheltuiţi nişte bani ca să le luaţi cadou de nuntă unor prieteni sau ca să le viraţi în cont nişte bani să-şi ia ei ce vor. Sunt nişte situaţii din trecut pe care-ar fi bine să le lămuriţi ca să puteţi merge mai departe într-o relaţie, fie ea şi profesională, ca să faceţi un salt în carieră.

BERBEC
E posibil să intervină ceva care să vă facă să porniţi mai devreme la drum, poate ca să vă-ntâlniţi cu nişte prieteni, sau ca să nu prindeţi aglomeraţie. O să vă daţi întâlnire cu nişte oameni care pot face echipă cu voi atât la treabă cât şi la distracţie şi o să petreceţi frumos timpul liber, le va prii şi copiilor.

TAUR
O să vă bucuraţi de aprecieri în cadru public, poate lansaţi ceva pe piaţă sau ţineţi vreun discurs prin care să vă faceţi cunoscute nişte calităţi. Invitaţie cu totul neaşteptată şi o să fiţi curioşi să vedeţi ce se vrea de la voi şi se pare că n-o să fiţi dezamăgiţi, poate intraţi într-o poveste sentimentală.

GEMENI
Poate-o să le faceţi cinste prietenilor care vin cu voi la un restaurant, e posibil chiar să le faceţi o petrecere-surpriză. Poate prietenii cu care trebuia să plecaţi într-o excursie dau bir cu fugiţii, va lăsa baltă şi trebuie să luaţi trenul, sau autocarul, e o schimbare pe care-o s-o acceptaţi.

RAC
Cineva se străduie să vă recucerească, dar vă-ncearcă tot felul de amintiri cu momentele când certurile se acutizau. Se poate să luaţi parte la un eveniment care să vă consume fizic, emoţional, dar o să aveţi şi nişte beneficii demne de luat în seamă.

LEU
Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care să fie pe sufletul vostru şi să păşiţi cu dreptul într-o relaţie amoroasă. Se observă petreceri la care v-ar plăcea să ajungeţi, dar sunt ceva obligaţii familiale care va mai ţin câteva ore pe lângă casă, dar tot vă puteţi duce.

FECIOARĂ
Se poate să-l scoateţi la un tete a tete pe partenerul de cuplu care vrea şi el ca şi voi să dezbateţi o problemă ardenta. O s-aveţi chef de distracţie şi să mai reluaţi nişte activităţi de grup care să vă destindă şi să vă pună inspiraţia, creativitatea în mişcare.

BALANŢA
O să iasă la iveală un adevăr care poate salva o relaţie în care mai credeţi şi în care mai aveţi de investit. Se pare c-o să vă faceţi timp să ieşiţi cu anturajul la o acţiune care să vă dea acea adrenalină de care-aveti nevoie şi o să vă priască ieşirea.

SCORPION
E ceva treabă pe-acasă, dar dacă vă simţiţi extenuaţi o lăsaţi pe altă dată şi staţi la o parolă cu amicii. Vă invită nişte prieteni pe la ei şi o să vă deplasaţi spre locuinţa lor chiar dacă aveţi de parcurs nişte kilometri buni pe autostradă, e persoană importantă.

SĂGETĂTOR
Aţi putea da o fugă la schi, la săniuş, să faceţi mişcare, să vă bucuraţi şi de prezenţa prietenilor. Se poate să aibă loc un eveniment monden, o ieşire chiar cu colegii, la un team buiding, o activitate de grup şi să fie reconfortant.

CAPRICORN
Se poate să aflaţi un răspuns ori veţi primi nişte bani care v-ar ajuta să luaţi masa în oraş. O răscolire sufletească şi o să aveţi o revelaţie, o să ştiţi cum să reparaţi o căsnicie, o relaţie sentimentală care înseamnă totul pentru voi. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 1 februarie 2019. Zodia care are parte de un nou început
Horoscop 1 februarie 2019. Zodia care are parte de un nou început
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop
Horoscop 18 februarie 2019. Iubirea bate la uşa celor născuţi în această zodie. Atenţie mare la cheltuieli
Horoscop 17 februarie 2019. Cine are șanse să ajungă la căsătorie în acest an
Horoscop 16 februarie 2019. Zodia care astăzi se poate îndrăgosti
Horoscop 15 februarie 2019. Nativul zodiacului care decide să-și schimbe viața
Horoscop 14 februarie 2019. O problemă de sănătate îi va da de furcă acestui nativ
Horoscop 13 februarie 2019. Zodia care va avea parte de un „declic” sufletesc
horoscop
Horoscop 12 februarie. Zodia care se va bucura de o primă generoasă din partea șefilor
Horoscop 11 februarie. Surprize plăcute pe plan amoros pentru nativul acestei zodii
Horoscop 10 februarie 2019. Zodia care ia o decizie sentimentală importantă
Horoscop 8 februarie 2019. Semne bune în sfera relaţii sentimentale pentru această zodie
Horoscop 7 februarie 2019. Apare o sursă de bani de explorat pentru această zodie
Horoscop 6 februarie 2019. Cine va fi curtat de o persoană seducătoare