Horoscop 2 februarie 2019. Cine primește azi niște bani la care nu se aștepta


Ultimul update: Sambata 02 Februarie 2019 11:56
Data publicarii: Sambata 02 Februarie 2019 07:59
Categorie: Horoscop

Horoscop 2 februarie 2019, prezentat de Neti Sandu. O s-avem inspiraţie şi o să ştim cum să atingem un punct sensibil, să aflăm răspunsuri la întrebarile pe care ni le punem de mult.

 

Vibraţia zilei este 2 şi o să facem echipă cu cel pe care-l iubim.

VĂRSĂTOR
E cineva tânăr care vrea să fie în preajma voastră, poate vrea să vă cucerească şi să formaţi un cuplu - şi e de-ncercat. E animaţie la voi, se petrec multe lucruri şi o să vreţi să ţineţi pasul cu toate evenimentele mondene şi o să reuşiţi să fiţi în centrul atenţiei.

PEŞTI
O să cheltuiţi nişte bani ca să le luaţi cadou de nuntă unor prieteni sau ca să le viraţi în cont nişte bani să-şi ia ei ce vor. Sunt nişte situaţii din trecut pe care-ar fi bine să le lămuriţi ca să puteţi merge mai departe într-o relaţie, fie ea şi profesională, ca să faceţi un salt în carieră.

BERBEC
E posibil să intervină ceva care să vă facă să porniţi mai devreme la drum, poate ca să vă-ntâlniţi cu nişte prieteni, sau ca să nu prindeţi aglomeraţie. O să vă daţi întâlnire cu nişte oameni care pot face echipă cu voi atât la treabă cât şi la distracţie şi o să petreceţi frumos timpul liber, le va prii şi copiilor.

TAUR
O să vă bucuraţi de aprecieri în cadru public, poate lansaţi ceva pe piaţă sau ţineţi vreun discurs prin care să vă faceţi cunoscute nişte calităţi. Invitaţie cu totul neaşteptată şi o să fiţi curioşi să vedeţi ce se vrea de la voi şi se pare că n-o să fiţi dezamăgiţi, poate intraţi într-o poveste sentimentală.

GEMENI
Poate-o să le faceţi cinste prietenilor care vin cu voi la un restaurant, e posibil chiar să le faceţi o petrecere-surpriză. Poate prietenii cu care trebuia să plecaţi într-o excursie dau bir cu fugiţii, va lăsa baltă şi trebuie să luaţi trenul, sau autocarul, e o schimbare pe care-o s-o acceptaţi.

RAC
Cineva se străduie să vă recucerească, dar vă-ncearcă tot felul de amintiri cu momentele când certurile se acutizau. Se poate să luaţi parte la un eveniment care să vă consume fizic, emoţional, dar o să aveţi şi nişte beneficii demne de luat în seamă.

LEU
Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care să fie pe sufletul vostru şi să păşiţi cu dreptul într-o relaţie amoroasă. Se observă petreceri la care v-ar plăcea să ajungeţi, dar sunt ceva obligaţii familiale care va mai ţin câteva ore pe lângă casă, dar tot vă puteţi duce.

FECIOARĂ
Se poate să-l scoateţi la un tete a tete pe partenerul de cuplu care vrea şi el ca şi voi să dezbateţi o problemă ardenta. O s-aveţi chef de distracţie şi să mai reluaţi nişte activităţi de grup care să vă destindă şi să vă pună inspiraţia, creativitatea în mişcare.

BALANŢA
O să iasă la iveală un adevăr care poate salva o relaţie în care mai credeţi şi în care mai aveţi de investit. Se pare c-o să vă faceţi timp să ieşiţi cu anturajul la o acţiune care să vă dea acea adrenalină de care-aveti nevoie şi o să vă priască ieşirea.

SCORPION
E ceva treabă pe-acasă, dar dacă vă simţiţi extenuaţi o lăsaţi pe altă dată şi staţi la o parolă cu amicii. Vă invită nişte prieteni pe la ei şi o să vă deplasaţi spre locuinţa lor chiar dacă aveţi de parcurs nişte kilometri buni pe autostradă, e persoană importantă.

SĂGETĂTOR
Aţi putea da o fugă la schi, la săniuş, să faceţi mişcare, să vă bucuraţi şi de prezenţa prietenilor. Se poate să aibă loc un eveniment monden, o ieşire chiar cu colegii, la un team buiding, o activitate de grup şi să fie reconfortant.

CAPRICORN
Se poate să aflaţi un răspuns ori veţi primi nişte bani care v-ar ajuta să luaţi masa în oraş. O răscolire sufletească şi o să aveţi o revelaţie, o să ştiţi cum să reparaţi o căsnicie, o relaţie sentimentală care înseamnă totul pentru voi. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 1 februarie 2019. Zodia care are parte de un nou început
VIDEO PROTVPLUS.RO