Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu. Balanțele au șanse mari să înceapă o relație

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu. O să reactualizăm relațiile amicale, de serviciu, de familie, să strângem rândurile ca s-avem de unde să primim un sfat, un ajutor.

Vibrația zilei este 3 și tot despre relația cu celălalt este vorba. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu BERBEC

Apare cineva cu cele mai bune intenții și o să vă curteze că simte un potențial în relația de cuplu. O să luați o decizie referitoare la un proiect particular care vă poate duce notorietate și bani, că e momentul vostru de glorie și trebuie speculat la maximum. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu TAUR

Se vor semna niște acte care vă dau mână liberă să funcționați la un nivel superior din punct de vedere profesional. Se poate rezolva o problemă de sănătate și o să vă revină cheful de viață, o să ieșiți la rampă cu un proiect care să vă aducă un confort financiar. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu GEMENI

O să descoperiți o preocupare de timp liber, care să v-ajute să descărcați tensiunile și să socializați totodată. Poate practicați un sport. O să vă asociați cu niște oameni să dați drumul unui proiect care v-ar asigura venituri constante, dar se poate să fie și colaborări, una, două. 

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu RAC

Vă invită cineva la relaxare, în alt oraș, poate plecați de azi și rămâneți până mâine – oricum, șanse de călătorie sunt. Se poate să primiți o recompensă pentru ceva la care ați muncit în ultima vreme, și pentru care nu primiserăți încurajări, că oamenii nu credeau în voi, în proiectul respectiv. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu LEU

Poate încheiați o situație, luați semnăturile necesare și avansați cu restul proiectelor care și-așteaptă rândul – dacă nu se poate lăsați pe luni. Oferte de plimbare, pe undeva prin țară sunt, și o să alegeți destinația care să fie și pe placul alor voștri, că aveți nevoie, cu toții de o gură de aer proaspăt. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu FECIOARĂ

Poate mai aveți de luat niște bani, o fi chiar un credit c-aveți gânduri mari cu casa, s-o renovați, să mai construiți ceva, pe lângă, mai ridicați un etaj. Se reglează situația financiară și dacă ieșiți pe plus poate plecați pe undeva pentru o zi, două să vă mai și odihniți după o perioadă de muncă susținută. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu BALANȚĂ

E posibil să apară cineva care să-și dorească să vă cunoască mai bine că-i place felul vostru de a fi și întrevede o relație. Vă-ntâlniți cu niște oameni care vor să lucrați în echipă sau să formați un grup ca să plecați pe undeva c-aveți nevoie de un respiro, și de socializare. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu SCORPION

E momentul să ieșiți la cafea cu cineva cu care v-ați conversat doar pe rețelele sociale și o să aflați dacă e compatibilitate. Apare o sursă de bani și poate vă consultați cu ai voștri să vedeți dacă merită să sacrificați timpul dedicat familiei în favoarea unor bani. Vedeți ce zic și ei. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu SĂGETĂTOR

O să dedicați o parte din timp preocupărilor cosmice, dar n-o să renunțați nici la o șuetă cu prietenii. Poate-aveți o preocupare deconectantă, un hobby care o să vă acapareze în mod plăcut și o să-i aveți alături și pe câțiva dintre prieteni ca să fiți la curent cu noutățile, să schimbați impresii. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu CAPRICORN

O să mai ieșiti din carapace, vă mai duceți la un film, la un spectacol, la o aniversare să vă dezmorțiți. E posibil să aveți o colaborare, preț de câteva ore, și să nu fie ceva solicitant, dar care să vă rotunjească bugetul, să vă ofere o lejeritate financiară, chiar dacă lucrați și sâmbata, unii dintre voi. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu VĂRSĂTOR

Se poate să vă alaturați unui grup care lucrează pentru o cauză umanitară și o să fie un câștig sufletesc dac-o să puneți umărul la o acțiune. Multă lume e interesată de voi, să vă vedeți, să colaborați la câte ceva, să plecați într-o excursie sau să faceți planuri pentru sărbătorile pascale. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu PEȘTI

Pot veni de undeva niște bani, poate vă returnează cineva o datorie și-o s-aveți de buzunar să ieșiți în oras. Poate e o petrecere în familie, se-ntâmplă ceva care adună familie, rude și probabil și niste prieteni și o să fie o atmosferă deconectantă.

 

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Horoscopul anului 2022. Zodiile care o vor duce bine cu banii. Predicțiile făcute de Neti Sandu
Horoscopul anului 2022. Zodiile care o vor duce bine cu banii. Predicțiile făcute de Neti Sandu

2022 va fi anul în care atragem lucruri bune, dar și unul al responsabilității. După doi ani de pandemie tragem linie și pornim pe un nou drum spun specialiștii în numerologie. Și planetele vor fi, de partea noastră.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.