Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu. Balanțele au șanse mari să înceapă o relație

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu. O să reactualizăm relațiile amicale, de serviciu, de familie, să strângem rândurile ca s-avem de unde să primim un sfat, un ajutor.

Vibrația zilei este 3 și tot despre relația cu celălalt este vorba. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu BERBEC

Apare cineva cu cele mai bune intenții și o să vă curteze că simte un potențial în relația de cuplu. O să luați o decizie referitoare la un proiect particular care vă poate duce notorietate și bani, că e momentul vostru de glorie și trebuie speculat la maximum. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu TAUR

Se vor semna niște acte care vă dau mână liberă să funcționați la un nivel superior din punct de vedere profesional. Se poate rezolva o problemă de sănătate și o să vă revină cheful de viață, o să ieșiți la rampă cu un proiect care să vă aducă un confort financiar. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu GEMENI

O să descoperiți o preocupare de timp liber, care să v-ajute să descărcați tensiunile și să socializați totodată. Poate practicați un sport. O să vă asociați cu niște oameni să dați drumul unui proiect care v-ar asigura venituri constante, dar se poate să fie și colaborări, una, două. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu RAC

Vă invită cineva la relaxare, în alt oraș, poate plecați de azi și rămâneți până mâine – oricum, șanse de călătorie sunt. Se poate să primiți o recompensă pentru ceva la care ați muncit în ultima vreme, și pentru care nu primiserăți încurajări, că oamenii nu credeau în voi, în proiectul respectiv. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu LEU

Poate încheiați o situație, luați semnăturile necesare și avansați cu restul proiectelor care și-așteaptă rândul – dacă nu se poate lăsați pe luni. Oferte de plimbare, pe undeva prin țară sunt, și o să alegeți destinația care să fie și pe placul alor voștri, că aveți nevoie, cu toții de o gură de aer proaspăt. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu FECIOARĂ

Poate mai aveți de luat niște bani, o fi chiar un credit c-aveți gânduri mari cu casa, s-o renovați, să mai construiți ceva, pe lângă, mai ridicați un etaj. Se reglează situația financiară și dacă ieșiți pe plus poate plecați pe undeva pentru o zi, două să vă mai și odihniți după o perioadă de muncă susținută. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu BALANȚĂ

E posibil să apară cineva care să-și dorească să vă cunoască mai bine că-i place felul vostru de a fi și întrevede o relație. Vă-ntâlniți cu niște oameni care vor să lucrați în echipă sau să formați un grup ca să plecați pe undeva c-aveți nevoie de un respiro, și de socializare. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu SCORPION

E momentul să ieșiți la cafea cu cineva cu care v-ați conversat doar pe rețelele sociale și o să aflați dacă e compatibilitate. Apare o sursă de bani și poate vă consultați cu ai voștri să vedeți dacă merită să sacrificați timpul dedicat familiei în favoarea unor bani. Vedeți ce zic și ei. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu SĂGETĂTOR

O să dedicați o parte din timp preocupărilor cosmice, dar n-o să renunțați nici la o șuetă cu prietenii. Poate-aveți o preocupare deconectantă, un hobby care o să vă acapareze în mod plăcut și o să-i aveți alături și pe câțiva dintre prieteni ca să fiți la curent cu noutățile, să schimbați impresii. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu CAPRICORN

O să mai ieșiti din carapace, vă mai duceți la un film, la un spectacol, la o aniversare să vă dezmorțiți. E posibil să aveți o colaborare, preț de câteva ore, și să nu fie ceva solicitant, dar care să vă rotunjească bugetul, să vă ofere o lejeritate financiară, chiar dacă lucrați și sâmbata, unii dintre voi. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu VĂRSĂTOR

Se poate să vă alaturați unui grup care lucrează pentru o cauză umanitară și o să fie un câștig sufletesc dac-o să puneți umărul la o acțiune. Multă lume e interesată de voi, să vă vedeți, să colaborați la câte ceva, să plecați într-o excursie sau să faceți planuri pentru sărbătorile pascale. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu PEȘTI

Pot veni de undeva niște bani, poate vă returnează cineva o datorie și-o s-aveți de buzunar să ieșiți în oras. Poate e o petrecere în familie, se-ntâmplă ceva care adună familie, rude și probabil și niste prieteni și o să fie o atmosferă deconectantă.

 

Articol recomandat de sport.ro
Simona Halep și-a negociat revenirea pe teren! Turneul la care a fost dorită insistent: „A spus că ar vrea”
Simona Halep și-a negociat revenirea pe teren! Turneul la care a fost dorită insistent: „A spus că ar vrea”
Citește și...
Horoscopul anului 2022. Zodiile care o vor duce bine cu banii. Predicțiile făcute de Neti Sandu
Horoscopul anului 2022. Zodiile care o vor duce bine cu banii. Predicțiile făcute de Neti Sandu

2022 va fi anul în care atragem lucruri bune, dar și unul al responsabilității. După doi ani de pandemie tragem linie și pornim pe un nou drum spun specialiștii în numerologie. Și planetele vor fi, de partea noastră.

Recomandări
Hamas i-a îngrozit. Calvarul copiilor evrei eliberați din Gaza continuă:
Hamas i-a îngrozit. Calvarul copiilor evrei eliberați din Gaza continuă: "Mănâncă puțin și nu-și pot închide ochii"

Mia Shem, tânără israeliană care a apărut în prima înregistrare cu ostatici difuzată de Hamas, la zece zile după atac, a fost eliberată, joi după-amiază, împreună cu o altă femeie.

Surse Reuters: Ucraina a aruncat în aer o linie de cale ferată rusă în Siberia
Surse Reuters: Ucraina a aruncat în aer o linie de cale ferată rusă în Siberia

Agenţi ai serviciilor secrete ucrainene (SBU) au aruncat în aer o linie de cale ferată din Siberia pe care Rusia o foloseşte pentru a cumpăra arme din China şi Coreea de Nord.

 

Aglomerație mare la ieșirile din țară. Românii pleacă în străinătate de Ziua Națională
Aglomerație mare la ieșirile din țară. Românii pleacă în străinătate de Ziua Națională

Sunt destui românii care se vor cinsti de Ziua Naţională în alte țări. Unii au fugit de temperaturile scăzute în destinații calde cu palmieri, flori şi apă călduţă în piscină.