Horoscop 19 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele pot începe o viață nouă


Ultimul update: Joi 19 Septembrie 2019 07:52
Data publicarii: Joi 19 Septembrie 2019 07:34
Categorie: Horoscop

Or să ne reuşească iniţiativele, o să ne bucurăm şi de surprize plăcute din partea celor din jur şi o să ne fie mai uşor cu toate. Vibraţia zilei este 1 şi o să lăsăm deoparte trecutul să-ncepem lucruri noi, de succes.

 

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE FECIOARĂ

O să aveţi grijă şi de voi, poate vă duceţi la doctor, faceţi nişte analize medicale şi vă asiguraţi că organismul e sănătos - tun. O să câştigaţi mai mulţi bani şi o să vă simţiţi mult mai în largul vostru, c-o să vă permiteţi nişte lucruri la care nu mai aveaţi acces cine ştie de când.

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE BALANȚĂ

O schimbare de look v-ar prinde bine, o să faceţi cumva să căpătaţi o formă de competiţie, să faceţi un salt, să vă vindeţi altfel imaginea. Se poate să-ncepeți o viaţă nouă, să vă bucuraţi de un alt statut, poate vă căsătoriţi, o să plecaţi la studii ori pentru o vreme o să locuiţi în altă parte.

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE SCORPION

O revenire la o poveste de dragoste din care lipseau câteva capitole şi o să le completaţi frumos, în perioada asta. O să vă consultaţi cu nişte parteneri de afaceri, să obţineţi tot ce se poate ca să acceptaţi o colaborare pe o sumă rezonabilă, să fie cu folos.

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE SĂGETĂTOR

Aţi putea face cunoştinţă cu cineva care să se ataşeze de voi şi să vă treziţi ca nu mai puteţi trăi fără acea persoană. Poate renegociaţi salariul, sau vă luptaţi pentru alte drepturi şi beneficii şi ar avea de unde să vină succesul, să vă depăşiţi pe voi înşivă.

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE CAPRICORN

O să vă bucuraţi de sosirea cuiva, poate are nişte veşti nemaipomenite pentru voi, va scoate la plimbare, să plecaţi în excursie. O să vă canalizaţi eforturile într-un nou proiect care să vă scoată din zona de confort şi totuşi să vă descurcaţi fără probleme, c-aveţi o construcţie serioasă, rezistentă.

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE VĂRSĂTOR

O să apară din senin, o să vedeţi, o invitaţie la mare, la munte, la distracţie, ca să refaceţi gaşca de altădată şi să schimbaţi idei, strategii. O să deveniţi interesaţi de un nou domeniu de studiu, pot fi un masterat, doctorat, şi să vă oferiţi şansa unui salariu mai mare, să aveţi un nivel de trăi mai ridicat.

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE PEȘTI

Vă daţi întâlnire cu nişte oameni care vor să puneţi umărul la un proiect particular care v-ar aduce beneficii sufleteşti, posibil şi financiare. O să vă mai echilibraţi din punct de vedere financiar, vă găsiţi un extrajob care o să vă completeze golurile care vă creau o frustrare continuă.

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE BERBEC

O să încropiţi un parteneriat de afaceri şi o să vă înţelegeţi în formula respectivă, o să câştigaţi bani frumoşi. Poate daţi de un job particular, care să vă asigure acel venit care vă lipsea şi fără de care nu vă puteaţi mişca în weekenduri, să plecaţi la distracţie prin ţară, în afară.

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE TAUR

O întâlnire care o să vă răscolească frumos sufleteşte şi o să ştiţi cu ce fel de sentimente vine spre voi omul iubit. Se-ntâmplă tot felul de lucruri care vă iau prin surprindere şi o să aveţi reflexe bune ca să le faceţi față, să aveţi parte de câştiguri.

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE GEMENI

Relaţia cu fiinţa iubită se va regla din mers şi o să fie linişte şi pace acasă, armonie, iar unii dintre voi veţi face pasul decisiv spre căsătorie. Întrevedere cu cineva care vă oferă un job, să lucraţi şi în particular, la o adică, să vă sporiţi veniturile şi-o să fie o reuşită.

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE RAC

E bine să vă-ngrijiți de sănătate ca să puteţi munci, să mai faceţi şi alte lucruri care vă fac plăcere - să vă păstraţi tonusul. Se poate să puneţi la cale un proiect care să v-aducă bani, să vă deschidă şi nişte uşi, să treceţi într-o altă clasă valorică, să străluciţi, să atrageţi toate privirile.

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE LEU

Aţi putea legaliza un act, o situaţie, şi să vă angajaţi undeva sau să vă mutaţi la altă adresă, schimbările se ţin lanţ. O să tot adunaţi bani în perioada asta şi o să vă cumpăraţi diverse lucruri cu care să-i faceţi fericiţi pe ai voştri, inclusiv nişte bilete de minivacanţă, într-o staţiune de agrement.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 18 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele au de primit bani
Horoscop 18 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele au de primit bani
Horoscop 17 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii au parte de o provocare
Horoscop 17 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii au parte de o provocare
Horoscop 16 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Cheltuieli neprevăzute pentru Pești
Horoscop 16 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Cheltuieli neprevăzute pentru Pești
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop 9 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu
Horoscop 21 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii vor avea venituri în plus
Horoscop 20 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele vor face economii
Horoscop 19 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele vor cheltui o sumă de bani
Horoscop 18 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii câştigă bani în plus
Horoscop 17 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea parte de un câștig
Horoscop 16 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii au reuşite financiare
Horoscop Neti Sandu
Horoscop 15 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Peştii scapă de toate datoriile
Horoscop 14 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii își vor întemeia o familie
Horoscop 13 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii au parte de surprize
Horoscop 12 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii au satisfacții materiale
Horoscop 11 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii au cheltuieli neprevăzute
Horoscop 10 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Taurii au cheltuieli suplimentare