Horoscop 19 Octombrie 2021, cu Neti Sandu. Capricornii vor relua o relație sentimentală

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 19 Octombrie 2021, cu Neti Sandu. O să putem resuscita o relație, o s-avem prilejul să-ntâlnim oameni cu care să rezonăm frumos că vom găsi multe puncte comune.

Vibrația zilei este 1 și o putem lua oricând de la capăt că resurse avem.

HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2021 BALANȚĂ

 

O să vă puteți înțelege cu cineva care a lipsit o vreme din viața voastră și o să cultivați relația, că e cineva cu adevărat valoros. Se rezolvă o sumedenie de lucruri care păreau imposibile, dar s-au găsit soluții să primiți ce vi se convenea: bani, aprecieri, scuze și multe altele.

HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2021 SCORPION

 

Vi se poate mări salariul, și o să vă cumpărați și lucrurile pe care le-ați tot amânat că prioritare erau ratele și facturile. Vi se propune o afacere care v-ar aduce un confort financiar și n-o să fie suprasolicitant, că e ceva care vă place și la care veți lucra cu spor.

HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2021 SĂGETĂTOR

 

Un răspuns afectiv din partea cuiva care se supărase că n-a primit suficientă atenție de la voi, dar i-a trecut. Se poate să strângeți rândurile și să aveți un proiect de echipă și care să meargă bine, să vă dezvoltați frumos, c-aveți o groază de calități și-o să vă reinventați.

Citește și
Horoscop 21 iunie, cu Neti Sandu. Scorpionii iau cu asalt un obiectiv nou, care o să le aducă bani și glorie
Horoscop 17 octombrie 2021, cu Neti Sandu. În viața Berbecilor va reveni cineva după o pauză de relaţie

HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2021 CAPRICORN

 

Se poate să reluați o prietenie, o relație sentimentală după o pauză cam lungă, dar abia acum ați lămurit niște neînțelegeri. O confirmare, un contract gata semnat, o revenire asupra unei decizii și o să se-ncheie, poate, un proces în favoarea voastră, după mai multe încercări.

HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2021 VĂRSĂTOR

 

Poate vă luați un scurt concediu, măcar un week-end, fie el și prelungit ca să vă recreați, să mai vedeți și alte locuri. Poate vă dați interesul să atrageți niște finanțări, o sponsorizare, ca să rezolvați atât probleme de serviciu, cât și personale, că fără un astfel de sprijin mai greu.

HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2021 PEȘTI

 

Poate vi se returnează niște bani c-aveți de primit banii pe care i-ați împrumutat cuiva și o să vă mai relaxați financiar. O surpriză plăcută din partea cuiva care v-o fi rămas dator cu ceva și o să fie, poate, un bun stimulent să vă apucați de un proiect îndrăzneț.

HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2021 BERBEC

 

O să descoperiți o activitate care să vă destindă, un hobby că e o resursă interioară care se cere explorată. Se reglează comunicarea cu anturajul și o să puteți lucra în condiții optime și la fel de bine o să puteți petrece un timp împreună, chiar și online, dacă nu se poate altfel.

HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2021 TAUR

 

Se pare c-ați găsit un remediu pentru una dintre problemele de sănătate și o să fiți buni de muncă. Par să se mai rezolve și de la sine anumite chestiuni care țin de serviciu și o să puteți spera și la un supliment salarial, dac-o fi și-o fi.

HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2021 GEMENI

 

Se reface și la voi armonia din relația de cuplu și o să aveți mai multe preocupări comune de-aici încolo. Vă descurcați mai bine cu timpul și o să-i puteți supraveghea și pe copii la lecții, să-i duceți să practice și un sport, că erați mereu în criză de timp.

HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2021 RAC

 

E rost de mai bine în plan familial, fiecare pune umărul la îndatoririle de zi cu zi și o să fie un echilibru, un confort afectiv. Se conturează o relaxare în plan financiar, poate și pentru că pot veni mai mulți bani de la serviciu, sau din particular dacă veți accepta colaborări.

HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2021 LEU

 

O să vă puteți reface o căsnicie, o relație sentimentală pentru c-ați depășit acel moment de închistare, de însingurare. Vi se propune o colaborare și care v-ar aduce un beneficiu financiar, dar și de imagine, că munca voastră se va bucura de succes și oamenii or să vă aprecieze.

HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2021 FECIOARĂ

 

E cineva care v-a rămas dator cu o explicație și o să ieșiți la o cafea să desfaceți firu-n patru, să se știe adevărul. Le-ați putea reaminti șefilor despre mărirea de salariu pe care v-o promiseseră și o să vă bucurați de un răspuns pozitiv, se pare că ar avea un buget.

 

 

Citește și...
Horoscop 18 octombrie, cu Neti Sandu. Peștii găsesc soluția salvatoare pentru a lua o mașină sau casă
Horoscop 18 octombrie, cu Neti Sandu. Peștii găsesc soluția salvatoare pentru a lua o mașină sau casă

O să-ncepem să ne mai şi relaxăm, că lucrurile-ncep să meargă şi am putea fi şi creativi, nu doar încordaţi.

Horoscop 17 octombrie 2021, cu Neti Sandu. În viața Berbecilor va reveni cineva după o pauză de relaţie
Horoscop 17 octombrie 2021, cu Neti Sandu. În viața Berbecilor va reveni cineva după o pauză de relaţie

Horoscop 17 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Să ne mai şi relaxăm c-om fi obosit de-atâta treaba şi de-atâtea gânduri! Să visăm frumos!

Horoscop 16 octombrie, cu Neti Sandu. Gemenii încep să construiască o relație frumoasă
Horoscop 16 octombrie, cu Neti Sandu. Gemenii încep să construiască o relație frumoasă

Horoscop 16 octombrie, cu Neti Sandu. O să ne bucurăm de ce am agonisit sufletește, dar și în plan material – că e tot munca noastră și o să facem tot posibilul să-i vedem fericiți și pe cei din jurul nostru.

Recomandări
Autoritățile anunță că vom primi mai mulți bani prin programul guvernamental „Rabla”. Prima de casare crește cu 15%
Autoritățile anunță că vom primi mai mulți bani prin programul guvernamental „Rabla”. Prima de casare crește cu 15%

Autoritățile anunță că le vor da mai mulți bani celor care vor să își cumpere o mașină nouă prin programul guvernamental „Rabla”.

Gara de Nord va fi modernizată:
Gara de Nord va fi modernizată: "Vin după 22 de ani în România, sunt șocat și nici nu mai vreau să pun piciorul"

Gara de Nord, cea mai mare poartă de intare în București, va fi modernizată. Deocamdată a fost lansată licitația pentru acest proiect.

”Ucigașele de tancuri” sunt în drum spre Ucraina. Soldaţii ucraineni se antrenează deja de câteva săptămâni
”Ucigașele de tancuri” sunt în drum spre Ucraina. Soldaţii ucraineni se antrenează deja de câteva săptămâni

Rușii par tot mai aproape de cucerirea Bahmutului, în estul Ucrainei, după ce ar fi cucerit un sat din apropiere. Potrivit ministrului de externe de la Kiev, Ucraina va primi de la aliați, "în primul val", între 120 și 140 de tancuri.