Horoscop 19 februarie 2018. Balanțele pot primi un cadou, o recompensă

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 19 Februarie 2018 08:23
Categorie: Horoscop

O zi destul de bună. Se pot întâmpla multe dintre lucrurile pe care ni le-am dorit şi pentru care am depus mari eforturi şi o să avem o idee mult mai clară despre ce-avem de făcut în continuare.

Vibraţia zilei este 1 şi e vremea noilor începuturi.

(PEŞTI)
Relaţia cu fiinţa iubită trece printr-o perioadă de transformări şi fiecare dintre voi o să vină cu ceva nou să susţină armonia. Pot veni ceva bani de la serviciu şi o să mai umpleţi nişte goluri, veţi achita rate, taxe şcolare, vreun impozit, o asigurare, par să fie multe de plătit.

(BERBEC)
Poate va trebui să scoateţi bani din buzunar pentru reparaţia maşinii, sau aţi dat de una la mâna a doua pe care v-o puteţi permite. O veste bună de la cineva care nu v-a uitat, poate vi se furnizează lucruri pe care le-aţi cerut mai demult, o fi vreo agenţie care v-a găsit o locuinţă, un spaţiu de închiriat.

(TAUR)
Poate e momentul să-l sprijiniţi şi mai mult pe partenerul de cuplu, să fiţi o echipă, că relaţia să meargă şi mai bine. Se pare c-o să luaţi nişte bani, dar se-anunţa şi plăti care să fie peste aşteptări, însă, cu un mic efort o să echilibraţi balanţă, să nu rămâneţi pe zero.

(GEMENI)
O să primiţi o invitaţie specială, să luaţi parte la o conferinţă, pot fi o gală, un concert, ori alt gen de întrunire care-o să fie şansa voastră de a socializa mai mult. La voi se observă provocări pe mai multe planuri, şi o să fiţi în priză, poate vă găsiţi ceva nou de lucru, sau o să rezolvaţi probleme care ţin de viaţă de cuplu, poate se-ncheie un proces de divorţ.

(RAC)
Din banii strânşi poate luaţi bilete de vacanţă, ori îi pregătiţi altă surpriză partenerului de cuplu şi păstraţi secretul. O să reluaţi o discuţie pe teme de afaceri şi o să puneţi la punct o strategie, să meargă totul - ceas - pentru că nu vreţi deloc să riscaţi - sunt lucruri la care ţineţi şi pe care n-aţi vrea să le pierdeţi.

(LEU)
Vă scoate cineva la un suc, o cafea, şi o să găsiţi nişte preocupări comune, bun motiv să vă vedeţi şi în continuare după-amiezele , în week-enduri. O schimbare de ritm la serviciu, poate şi în afacerile particulare, şi va trebui să deveniţi, poate mai meticuloşi, să acordaţi atenţie detaliilor şi să fiţi perseverenţi, să nu-ncepeti lucruri şi să le abandonaţi.

(FECIOARĂ)
Poate va trebui să v-alegeţi alţi colaboratori ca să lucraţi în particular, să fie la fel de pricepuţi ca şi voi, exigenţi ca şi voi. I-aţi putea convinge pe şefi să vă incredintze un proiect, să vă semneze o cerere, să vă pună la dispoziţie aparatura sau alte lucruri de care-aveti nevoie ca să faceţi performanţă.

(BALANŢA)
Se poate să primiţi un cadou, poate fi o recompensă oricât de mică dar care să vă ridice moralul, să vă declanşeze nişte endorfine. Aţi putea legaliza un act, o situaţie şi să avansaţi cu demersurile, să luaţi o diplomă, să vă recăpătaţi nişte bunuri, ori drepturi, să vi se facă dreptate.

(SCORPION)
Se pare c-o să vă ocupaţi şi de voi, să vă împrospătaţi look-ul, vă duceţi la sală, la stilist, la tuns, la shoping, să daţi refresh total. O reuşită în plan profesional, v-apucaţi de ceva nou care să vă crească stima de sine şi contul din bancă, aşa s-ar părea - totul depinde, sigur, de voi, să nu lăsaţi să vă scape aşa o ocazie.

(SĂGETĂTOR)
Poate vă invita cineva în străinătate, să vă duceţi fie în week-end, fie când vă luaţi concediu, să aveţi mai mult timp la dispoziţie. Puteţi începe un proiect care să se dezvolte frumos, c-aţi căpătat o siguranţă de sine care v-ajuta să duceţi lucrurile la bun sfârşit.

(CAPRICORN)
Parcă orice-ar face, partenerul de cuplu nu vă mai inspira aceeaşi încredere, pare să fie o distanţare, dar o să vedeţi că nu-i aşa. Se conturează o afacere de pe urma căreia o s-aveţi profit, să vă extindeţi aria de influenţa şi să vă asiguraţi banii pentru ratele lunare, şcoală şi alte lucruri obligatorii.

(VĂRSĂTOR)
Poate veţi lua bani odată cu semnarea unor contracte şi o să vă echilibraţi bugetul, veţi avea pentru casa şi familie. Poate fi o perioadă mai agitată la serviciu, cu multiple activităţi şi cu şanse de afirmare, de obţinut un post mai bun - şi nu e de ignorat aşa ceva - profitaţi de o astfel de ocazie.

Horoscop 18 februarie 2018. Astăzi, Taurii încep o perioadă bună pentru căsătorie
Horoscop 18 februarie 2018. Astăzi, Taurii încep o perioadă bună pentru căsătorie
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop
Horoscop 15 februarie 2019. Nativul zodiacului care decide să-și schimbe viața
Horoscop 14 februarie 2019. O problemă de sănătate îi va da de furcă acestui nativ
Horoscop 13 februarie 2019. Zodia care va avea parte de un „declic” sufletesc
Horoscop 12 februarie. Zodia care se va bucura de o primă generoasă din partea șefilor
Horoscop 11 februarie. Surprize plăcute pe plan amoros pentru nativul acestei zodii
Horoscop 10 februarie 2019. Zodia care ia o decizie sentimentală importantă
Horoscop
Horoscop 8 februarie 2019. Semne bune în sfera relaţii sentimentale pentru această zodie
Horoscop 7 februarie 2019. Apare o sursă de bani de explorat pentru această zodie
Horoscop 6 februarie 2019. Cine va fi curtat de o persoană seducătoare
Horoscop 5 februarie 2019. Cine își poate salva relația sau căsnicia după o ceartă
Horoscop 4 februarie 2019. Se anunţă câştiguri financiare pentru cei născuţi în această zodie
Horoscop 3 februarie 2019. Zodia care construiește frumos o relaţie care să ducă şi la căsătorie