Horoscop 17 februarie 2017. Peștii vor fi răsfățați de partenerul de cuplu

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 17 Februarie 2018 08:26
Categorie: Horoscop

Horoscop 17 februarie 2018, prezentat de Neti Sandu. Se pot întâmpla acele lucruri la care visam de multă vreme, dar ne şi pot lua prin surprindere unele mesaje, apariţii care ne pot destabiliza uşor, deşi n-ar trebui.

 

Vibraţia zilei este 8 şi banii pot să ne scape printre degete, aşa că să fim atenţi.

VĂRSĂTOR
O să vă caute cineva care vrea să plecaţi împreună într-o excursie sau ca să mâncaţi ceva la un restaurant. Se pare că sunteți dispuși să cheltuiți niște bani în plus, ca să ieșiți cu ai voștri și cu prietenii, să vă distrați, să faceți mișcări, să vizitați târguri și expoziții.

PEŞTI
Cineva care vă iubeşte vrea să vă răsfeţe, va face cadouri şi o să apreciaţi fiecare gest pe care-l va face. O să vă ia prin surprindere invitaţia la un spectacol, să daţi o raită prin împrejurimi, să-i faceţi o vizita unui prieten şi o să vă simţiţi în elementul vostru.

BERBEC
Vă puteţi sui la volan şi să daţi o raită prin ţară, să le faceţi o vizita unor prieteni care v-aşteaptă pe la ei, să staţi vreo 2 zile. Prietenii v-aşteaptă, vor să aveţi activităţi comune să vă sincronizaţi la ieşirile la evenimente, să petreceţi mai mult timp împreună, c-aveţi multe în comun.

TAUR
Se poate să vă-ntâlniţi cu nişte prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme şi să puneţi la cale fie un proiect de anvergură, pentru c-aveţi ideea, fie o ieşire cu grupul în vacanţă. Vă duceţi la o mega petrecere, se căsătoresc nişte prieteni, o fi vreo aniversare, o inaugurare de locuinţă, un chef c-a bătut palma pentru o afacere cineva apropiat, unul dintre prieteni.

GEMENI
Poate vi s-a rezervat o masă în oraş, să fiţi alături de fiinţa iubită, poate sărbătoriţi ceva care o să vă determine să luaţi o decizie. O să vă puteţi repune în valoare prin ceva la care aţi lucrat, şi poate primiţi o răsplată, aparerti în public şi află şi mai multă lume despre voi!

RAC
O să vă bucuraţi de invitaţia la ceai, la cafea, venită din partea cuiva care vrea să fiţi împreună pentru că are sentimente puternice față de voi. Se pare c-or să vă cam zboare bani din portofel, de pe card c-aveţi de cumpărat şi cadouri şi benzină ca să vă puteţi duce încolo şi-ncoace pe la rude şi pe la prieteni.

LEU
Se poate să primiţi nişte lucruri de care-aveti nevoie, poate mai daţi şi voi o tură prin magazine să alegeţi câte ceva practic pentru gospodărie. Cineva pe care-l vreţi înapoi chiar se poate-ntoarce şi să vă continuaţi povestea de dragoste, să vă gândiţi, şi mai departe, s-aveţi copii.

FECIOARĂ
Invitaţie la plimbare, la spectacol, la o cafea să luaţi pulsul relaţiei, c-aveţi nevoie de certitudini - în dragoste. Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să vrea să faceţi echipă la treabă şi să discutaţi, măcar în mare. condiţiile şi să vedeţi dacă aţi putea fi de acord.

BALANŢA
O persoană tânără se străduie să vă intre-n gratii, dar nu va fi deloc greu pentru că sunteţi destul de respectaţi şi o să vă armonizaţi. O să se strângă familionul la o agapă, îi chemaţi şi pe nişte prieteni care v-au dus dorul, şi voi lor, nimic de zis, şi o să petreceţi o seară minunată alături de oameni aleşi.

SCORPION
Se pare c-o să cheltuiţi nişte bani ca să faceţi o rezervare la un hotel, o cabană, să vă relaxaţi în doi. Poate le faceţi o surpriză alor voştri, pregatitile la repezeală nişte bunătăţi şi-i chemaţi şi pe prieteni să vă bucuraţi de o reuşită, de un câştig material, ori de imagine.

SĂGETĂTOR
O să daţi o fugă la cineva care locuieşte în alt oraş să schimbaţi o vorbă, poate ziceţi cuiva un La mulţi ani şi vă puteţi întoarce mâine dac-aveti unde dormi. Se poate s-aveţi casa plină cu musafiri c-aveţi un srabatorit şi se poate s-o ţineţi aşa până mâine, dacă atmosferă va fi de nota zece.

CAPRICORN
Se pare c-o să primiţi sprijin din partea unor oameni care vă apreciază şi o să vă rămână timp şi pentru distracţie. Poate o să fiţi scutiţi de cheltuieli sau măcar parţial c-o să achite altcineva nota de plată la masă, pe pârtia de schi şi la benzinărie, probabil.

Horoscop 16 februarie 2018. Zodia care va avea o surpriză sentimentală
Horoscop 16 februarie 2018. Zodia care va avea o surpriză sentimentală
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop, 22 ianuarie 2018, horoscop zilnic, neti sandu
Horoscop 23 martie 2019. Zodia care își va reface viața amoroasă
Horoscop 22 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească sufletul pereche
Horoscop 21 martie 2019. Relaţia de cuplu trece prin momente dificile pentru această zodie
Horoscop 20 martie 2019. Se anunţă o zi cu mari surprize amoroase pentru cei din această zodie
Horoscop 19 martie 2019. Cine are șanse să înceapă o nouă relație amoroasă
Horoscop 18 martie 2019. E rost de mai bine în sfera sentimentală pentru această zodie
Horoscop
Horoscop 17 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească perechea și să facă copii
Horoscop 16 martie 2019. Cine are parte de noutăți în dragoste și cine merge la o petrecere
Horoscop 15 martie 2019. Nativul care-și va reface viața amoroasă
Horoscop 14 marţi 2019. Zodia care are parte de un câştig financiar neaşteptat
Horoscop 13 martie 2019. Nativul care trebuie să fie foarte atent la sănătate
Horoscop 12 martie 2019. Zodia care-și va reface viața sentimentală