Horoscop 19 decembrie 2016. Pestii incep negocierile cu niste posibili parteneri de afaceri, iar Berbecii primesc vesti bune

Ultimul update: Joi 22 Decembrie 2016 07:26
Data publicarii: Luni 19 Decembrie 2016 09:10
Categorie: Horoscop

Rectificari azi. Este luni, vibratia zilei este 1 si acesta este un prilej numai bun pentru noi inceputuri. Ne pregatim de sarbatori, sefii sunt mai ingaduitori cu noi in aceasta perioada si cei dragi noua ne vor rasfata cu atentie.

Horoscop 2016 SAGETATOR Promisiuni de bani si avantaje pe care le meritati din plin, ca e momentul vostru de afirmare si or sa va fie apreciate calitatile, eforturile pe toate fronturile.

Horoscop 2016 CAPRICORN Se vor regla o serie de aspecte care v-au creat nemultumiri si o sa va puteti desfasura in voie, sa lucrati la ce va place sau sa practicati un hobby, sa faceti sport.

Horoscop 2016 VARSATOR O sa puteti rezolva toate lucrurile complicate, cu conditia sa fiti in forma, sanatosi, pentru ca altfel o sa ramaneti cu ele pe cap si devin restante.

Horoscop 2016 PESTI Intrevedere cu niste parteneri de afaceri care au o oferta generoasa - din punctul lor de vedere - si e de vazut daca si voua vi se pare la fel si treceti la negocieri.

Horoscop 2016 BERBEC Vesti bune de la serviciu, poate primiti o invoire sau vreun bonus de sfarsit de an, un al treisprezecelea salariu. E posibil, sa stiti, sefii va apreciaza.

Horoscop 2016 TAUR Invitatia sa plecati pe undeva de Craciun sau de Anul Nou se va materializa chiar daca acum n-aveti nicio idee. Cineva va ia pe sus sa va convinga s-ajungeti acolo la el, ea.

Horoscop 2016 GEMENI Se pare ca sefii or sa va ia totusi sub aripa lor protectoare, desi n-ati fi crezut, ca v-au cerut sa munciti poate mai mult decat de obicei.

Horoscop 2016 RAC O sa aflati care e starea de spirit a partenerului de cuplu si o sa va asigurati ca programul de sarbatori, vizitele, intalnirile nu s-au amanat, ori reziliat.

Horoscop 2016 LEU Or sa vina si banii aceia pe care-i asteptati cine stie de cand si o sa dati iama prin magazine sa luati la repezeala ce-aveti nevoie pentru casa, s-aveti timp si pentru alte obligatii.

Horoscop 2016 FECIOARA O persoana careia-i pasa de voi se intereseaza de ce-ati mai avea trebuinta sa v-aduca, sa va scuteasca de un efort si sa va faca si o placere.

Horoscop 2016 BALANTA V-au ramas cam multe de facut si la serviciu si acasa si o sa va straduiti sa multumiti pe toata lumea, sa nu vi se poata reprosa nimic, ci sa-i faceti fericiti pe cei din jur.

Horoscop 2016 SCORPION O sa interactionati cu grupul de colegi, prieteni, sa va sincronizati atat la treaba, cat si la activitatile deconectante si care v-ar scapa de tensiuni.

Horoscop 18 decembrie 2016. Sagetatorii ies in oras la o cafea, iar Berbecii vor cheltui mai multi bani decat s-au asteptat
Horoscop 18 decembrie 2016. Sagetatorii ies in oras la o cafea, iar Berbecii vor cheltui mai multi bani decat s-au asteptat
VIDEO PROTVPLUS.RO
zodiac
Horoscop 19 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 18 ianuarie 2019. Zodia care va primi o sumă de bani să-și achite datoriile
Horoscop 17 ianuarie 2019. Surprize financiare pentru cei născuţi în aceste zodii
HOROSCOP 16 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă mai mare grijă de sănătate
Horoscop 15 ianuarie 2019. Zodia care va ieși din impas datorită unei sume de bani
Horoscop 14 ianuarie 2019. Zodia căreia ziua de azi îi va aduce mulţi bani
horoscop
Horoscop 13 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă grijă ce va spune azi
Horoscop 12 ianuarie 2019. Zodiile care primesc pe cineva din trecut în viața lor
Horoscop 11 ianuarie 2019. Zodia care primește azi o veste excelentă legată de bani
Horoscop 10 ianuarie 2019. Cei născuți în această zodie au șanse să înceapă o relație nouă
Horoscop 9 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 8 ianuarie 2019. Zodia care azi lămurește toate problemele din dragoste