Horoscop 16 decembrie 2016. Astazi, Fecioarele au reusite in plan profesional, iar Berbecii isi refac viata sentimentala

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 16 decembrie 2016, prezentat de Neti Sandu. O s-avem energie sa facem si treaba la serviciu, acasa si sa ne acordam un respiro, fie el si activ, cu shopping, alergatura dupa diverse lucruri de care-avem nevoie in toata aceasta perioada.

Horoscop 2016 SAGETATOR - O sa va faceti noi prieteni pe acolo pe unde or sa va poarte pasii, in tara, in strainatate si o sa va simtiti in elementul vostru. O sa rezolvati o chestiune care tine de sfera profesionala, poate va luati si banii, prima de Craciun si o sa puteti porni si la drum, s-ajungeti la o partie de schi.

Horoscop 2016 CAPRICORN - Va dati intalnire cu cineva de care v-ati despartit, dar nu se poate desprinde cu totul, pentru ca va mai iubeste. Va deplasati cu destula usurinta si-o sa puteti semna actele fara de care nu puteti vinde, cumpara, sau sa plecati in vacanta si o sa puneti lucrurile la punct.

Horoscop 2016 VARSATOR - Poate mai faceti inca o incercare sa-i chemati pe niste prieteni in vizita de sarbatori, dar e posibil sa va convinga ei sa le faceti o vizita. Vine momentul adevarului in relatia de cuplu si o sa va spuneti punctul de vedere, sa va respectati deciziile si cel mai important lucru este sa va puneti de acord.

Horoscop 2016 PESTI - Va curteaza un angajator sa lucrati pentru el si daca o sa va descurcati cu timpul, o sa va dati acordul - pentru anul viitor. O sa va faceti timp sa va-ntalniti si cu prietenii, sa discutati programul sarbatorilor, sa nu va treziti cu surprize si sa n-aveti cazarea asigurata, masa ori altceva.

Citește și
horoscop
Horoscop 14 decembrie 2016. Astazi, Leii ar putea avea probleme in cuplu, iar Gemenii primesc bani
VIDEO. „Toată România este salvată”. Femeia care a sesizat CCR și a împiedicat-o pe Diana Șoșoacă să candideze la prezidențiale a sărbătorit cu șampanie

Horoscop 2016 BERBEC - Va puteti reface viata sentimentala, sa mai acordati o sansa iubirii voastre si sa nu va pierdeti speranta c-o sa fie frumos. Ati putea obtine mai multi bani de la serviciu sau poate aveti niste colaborari de pe urma carora luati bani si o sa fiti probabil mana-larga ca de obicei, mai ales acum, cu cadourile.

Horoscop 2016 TAUR - Va cam zboara banii din cont pentru ca faceti cumparaturi masive, ca nu se poate altfel, in perioada asta si nici nu vreti sa faceti rabat de la nimic. Va ocupati de casa, de tot ce v-au rugat ai vostri, redecorati, mai luati diverse care sa va fie de folos, pot fi si din cele mai scumpe, dar pe care sa le luati in rate.

Horoscop 2016 GEMENI - Ati putea pleca la odihna, la distractie, pentru doua zile si o sa va faceti planuri si pentru sarbatorile care se-apropie. Se-aduna bani in cont si o sa va luati diverse pentru familie, cadouri si o sa achitati facturi, rate si alte neprevazute si banii zboara, nu alta.

Horoscop 2016 RAC - Poate mai amanati decizia legata de un posibil job, daca familia are nevoie de voi, dupa orele de program - vedeti cum faceti. O sa va-ntelegeti, poate, mai bine cu partenerii de afaceri, dar o sa fie mult de munca, o sa va gestionati, probabil, altfel de anul viitor incolo, c-o sa fie munca de cursa lunga.

Horoscop 2016 LEU - O sa reusiti, cu mare greutate, sa legalizati un act ca sa puteti urgenta de luni incolo niste lucruri, sa va descurcati frumos. Se poate sa beneficiati de un ajutor din partea firmei la care lucrati si o sa puteti pleca mai devreme in concediu sau sa stati o zi, doua in plus, daca n-o fi vorba despre bani.

Horoscop 2016 FECIOARA - Se pare ca v-ati mai revenit si cu sanatatea si cu latura sufleteasca si o sa faceti tot ce va sta in puteri sa aveti parte de sarbatori fericite, cu sufletul impacat. O sa aveti parte de niste reusite pentru care ati muncit de-a lungul anului, iar rezultatele abia acum se observa si o sa primiti si rasplata.

Horoscop 2016 BALANTA - O iesire cu prietenii o sa va aduca o stare de bine, o sa v-ajute sa descarcati tensiuni, sa va bucurati de zilele libere, sa va recreati. Prietenii va scot din casa, c-au rezervat o vila, o cabana si poate va duceti la schi, sau doar la shoping in alt oras, si sa va relaxati.

Horoscop 2016 SCORPION - Sfera parteneriala e frumos nuantata si o sa apara cineva cu care puteti forma un cuplu, dar e bine sa mergeti pas cu pas, sa nu sariti etapele. Va pregatiti de un eveniment in familie si sa-ncepeti sa faceti aprovizionarea, plus ce-aveti de luat pentru sarbatori, ca sa fie masa bogata.

Articol recomandat de sport.ro
Keanu Reeves s-a făcut pilot auto! Cum s-a descurcat în prima cursă la profesioniști!
Keanu Reeves s-a făcut pilot auto! Cum s-a descurcat în prima cursă la profesioniști!
Citește și...
Horoscop 15 decembrie 2016. Astazi, Fecioarele primesc bani din alte surse, iar Leii au iesiri interesante
Horoscop 15 decembrie 2016. Astazi, Fecioarele primesc bani din alte surse, iar Leii au iesiri interesante

Horoscop 15 decembrie 2016, prezentat de Neti Sandu. Cerul e brazdat de vesti care or sa ne parvina din toate directiile si o sa stim ce avem de facut de-aici inainte, mai ales ca sunt evenimente atat de importante: Craciun, Anul Nou.

Horoscop 14 decembrie 2016. Astazi, Leii ar putea avea probleme in cuplu, iar Gemenii primesc bani
Horoscop 14 decembrie 2016. Astazi, Leii ar putea avea probleme in cuplu, iar Gemenii primesc bani

Horoscop 14 decembrie 2016. Se-anunta program incarcat pentru fiecare dintre noi si or sa apara si destule situatii neprevazute si incitante care sa ne tina in priza nu numai azi, ci si in urmatoarele zile.

Horoscop 13 decembrie 2016. Scorpionii se pregatesc de Craciun, Taurii primesc bani pentru cadouri
Horoscop 13 decembrie 2016. Scorpionii se pregatesc de Craciun, Taurii primesc bani pentru cadouri

Horoscop prezentat de Neti Sandu. O sa cam ducem munca de lamurire cu cei de la care avem de luat o semnatura, bani, sa-ncheiem niste socoteli ca sa nu ne prinda noul an cu restante.

Recomandări
Românii își fură până și aerul pe care îl respiră. Păduri incendiate pentru a ascunde fraude sau plantate doar pe hârtie
Românii își fură până și aerul pe care îl respiră. Păduri incendiate pentru a ascunde fraude sau plantate doar pe hârtie

Țara pădurilor pierdute, partea a III-a. Ca să extindă suprafața împădurită de pe teritoriul României, Ministerul Mediului a finanțat cu sute de milioane de lei plantarea a sute de păduri pe terenuri degradate.  

BEC a respins ca inadmisibilă a doua candidatură depusă de Diana Şoşoacă la alegerile prezidenţiale (Surse)
BEC a respins ca inadmisibilă a doua candidatură depusă de Diana Şoşoacă la alegerile prezidenţiale (Surse)

Biroul Electoral Central (BEC) a respins ca inadmisibilă a doua candidatură depusă de Diana Şoşoacă pentru alegerile prezidenţiale.

Solicitarea lui Mircea Geoană după ce a fost acuzat că are legături cu Rusia.
Solicitarea lui Mircea Geoană după ce a fost acuzat că are legături cu Rusia. "Înseamnă că are o viziune diferită"

Candidatul independent la președinție, Mircea Geoană, și-a lansat, duminică, programul politic și a vorbit despre planurile și speranțele pentru țară. A răspuns și acuzațiilor despre legăturile, cu Rusia.