Horoscop 19 aprilie, cu Neti Sandu. Berbecii vor primi o mărire de salariu

Dată publicare: 19-04-2021 07:35
Dată actualizare: 19-04-2021 09:21


Horoscop 19 aprilie, cu Neti Sandu. Primim răspunsuri favorabile la problemele care ne-au frământat de multă vreme şi o să ne punem şi noi ordine-n viaţă.

Vibraţia zilei este 1 şi e bine să-ncepem ceva dacă am lichidat restanțele.

HOROSCOP 19 APRILIE 2021 TAUR

 

Se pot întâmpla multe lucruri care să vă ia prin surprindere şi să daţi drumul unor proiecte care să vă aducă stabilitate în plan profesional.

HOROSCOP 19 APRILIE 2021 GEMENI

 

O să puteţi recupera niște bani şi să faceţi cumpărături, că vine Paştele şi poate or mai fi şi alte urgente, care nu mai suportă amânare.

HOROSCOP 19 APRILIE 2021 RAC

 

Poate inrați într-o combinaţie partenerială şi care să vă asigure banii de care aveţi nevoie dar şi munca o să vă acapareze c-o să fie pe placul vostru.

HOROSCOP 19 APRILIE 2021 LEU

 

Vi se deschide apetitul pentru un job care se poate să fie mai bine plătit, dar se poate să fi şi în completarea celui pe care-l aveţi acum, o fi vreo colaborare.

HOROSCOP 19 APRILIE 2021 FECIOARĂ

 

Se poate să vă treziţi cu nişte ajutoare materiale, sau mână de lucru şi care să vă scoată dintr-o încurcătură - că nu mai aveţi timp de nimic.

HOROSCOP 19 APRILIE 2021 BALANŢĂ

 

O să faceți rost de banii pe care-i aşteptaţi şi puteţi pleca la shopping, sau s-alegeţi din aplicaţii ce-aveţi nevoie, ca să scutiţi timp şi energie.

HOROSCOP 19 APRILIE 2021 SCORPION

 

E posibil să scurtaţi un contract de angajare aşa cum, la fel de bine puteţi primi un răspuns afirmativ de la judecătorie şi daţi jos de pe umeri nişte greutăţi.

HOROSCOP 19 APRILIE 2021 SĂGETĂTOR

 

O să vă puneţi la punct cu situaţia şcolară, poate şi pe copii o să-i monitorizaţi ca să nu rămână în urmă cu materia, să se-ncheie anul şcolar cu bine.

HOROSCOP 19 APRILIE 2021 CAPRICORN

 

Se poate să mai faceţi o tură de negocieri până semnaţi contractul cu angajatorul, dar v-aţi şi documentat, între timp, să ştiţi ce alegere să faceţi.

HOROSCOP 19 APRILIE 2021 VĂRSĂTOR

 

Poate faceţi comandă de piese de mobilier, sau aparatură de uz casnic, ca să fie frumos, confortabil şi să puteţi şi lucra şi învaţă de-acasă, voi, ai voştri.

HOROSCOP 19 APRILIE 2021 PEŞTI

 

O să vă uniţi forţele cu ale unui grup şi să conribuiți cu ce puteţi, în măsura posibilităţilor, ca să vă faceţi cunoscute calitațile.

HOROSCOP 19 APRILIE 2021 BERBEC

 

Se-anunţă bani, printre care şi o mărire de salariu, sau o sursă suplimentară de venituri care să vă scape de angoasele care ţin de bani.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO