Horoscop 18 mai 2018. Zodia care va recăpăta ceva important

Ultimul update: Vineri 18 Mai 2018 10:22
Data publicarii: Joi 17 Mai 2018 23:14
Categorie: Horoscop

Rezolvări azi. O să primim un accept, o să cădeam la învoială cu acei oameni care n-au fost de acord cu ideile voastre şi o să facem progrese în toate direcţiile. Vibraţia zilei este 9 şi o să avem fler atunci când vom lua decizii.

TAUR: Păreţi mult mai energizati decât de obicei şi asta e bine, ca să faceţi față noilor provocări de la serviciu, de pe scena socială unde vor fi posibile schimbări.

Aveţi un eveniment în pregătire şi o să vă ocupaţi îndeaproape de toate datoriile, să fie totul de mare clasă.

GEMENI: Or să vă treacă nişte bani prin mână şi o să cheltuiţi din ei să vă duceți la plimbare, să ajungeţi la malul mării, pe un vârf de munte undeva, cu trenul, cu maşina.

Se poate să-ntâlniţi în cercul de prieteni pe cineva în care să regăsiţi calităţile pe care le căutaţi la fiinţa iubită şi să visaţi la o relaţie.

Horoscop 16 mai 2018. Zodia care se trezeşte pe neaşteptate cu bani în cont

RAC: Se pare c-o să primiţi ajutor din partea unor oameni care ţin la voi, cred în şansele voastre de a vă ridica şi mai sus şi vin să vă sprijine-profesional.

Voi sunteţi pe punctul de a vă aşeza la casa voastră şi să aveţi şi copii şi lucrurile vor decurge frumos, mai ales pentru că ştiţi ce vreţi.

LEU: O să intraţi în focuri ca să obţineţi de la nişte angajatori maximum de ce aţi cerut şi o să lăsaţi până săptămâna viitoare la decantat toată povestea, ca să cântăriţi bine situaţia.

Se poate să apară nişte tensiuni în relaţia de cuplu şi să trebuiască să pășiți ca pe coji de ouă, să nu stârniţi gelozii.

FECIOARĂ: Vă pregătiţi de plecare, e cineva care v-aşteaptă la destinaţie, poate vă duceţi poate mai mult de două zile, e posibil să vă luaţi concediu dacă totul e aranjat.

E bine să vă ocupaţi şi de sănătatea voastră, să vă duceţi pe undeva la odihnă, la distracţie, să fie o întrerupere de ritm, să vă deconectaţi.

BALANŢĂ: O să vă luptaţi să recuperaţi un drept, nişte bani, onoarea mototolită, ceva o să faceţi ca să vă recăpătaţi stima de sine, să vă respectaţi întâi voi că să vă respecte şi alţii.

E cineva care vă iubeşte şi o să tot vină cu dovezi de dragoste ca să vă convingă.

SCORPION: Se pare că vă permiteţi o excursie cu prietenii sau în doi, ca să luaţi aer, să revedeţi nişte locuri dragi, să vă-ntoarceţi cu energii pozitive, să fiţi în tonus.

O revedere, după o lungă absenţă şi se poate repara o relaţie dacă distanţa îi luase din intensitate, din strălucire.

SĂGETĂTOR: Se poate să faceţi rost de bani dacă valorificaţi nişte produse, vă descurcaţi voi cu banii şi o să vă puteţi mişca, s-ajungeţi, la mare, la pădure, unde vă place.

Vine cineva care ştie cum să vă scoată din starea de melancolie sau de oboseală, pur şi simplu şi o să revigoraţi subit.

CAPRICORN: Poate plecaţi de azi la vreo aniversare, o nuntă, un botez, în alt oraş şi dacă se poate o să rămâneţi până duminică, să vă bucuraţi din plin de câteva zile de relaş.

Se poate să reluaţi una dintre activităţile preferate, să lucraţi iarăşi în echipa cu care, de obicei, faceţi performanţă.

VĂRSĂTOR: Din banii strânşi v-aţi putea permite o escapadă turistică, să luaţi aer, să revedeţi marea, muntele, locurile preferate şi să vă simţiţi bine între prieteni.

Se poate să-ntâlniţi pe cineva la reuniunile mondene şi să-nceapă o idilă de toată frumuseţea, să refaceţi şi voi sufleteşte.

PEŞTI: O să cheltuiţi nişte bani ca să daţi o raită prin împrejurimi să vă vedeţi cu rude şi prieteni cărora le-aţi lipsit şi o să daţi refresh relaţiei.

Cineva dintr-o fostă relaţie revine şi poate o să ţineţi cont de ce n-a mers ca să nu mai repetaţi greşelile - nici unul, nici celălalt.

BERBEC: Poate lăsați pe luni plată unei facturi şi alte urgențe, ca să vă tihnească şi vouă weekend-ul, să vă distraţi, să plecaţi în plimbare pe undeva cu familia, cu prietenii.

Se poate să vă implicaţi în nişte activităţi de timp liber. N-ar fi exclus să luaţi şi bani, c-aveţi liber, în general, la astfel de lucruri.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 17 aprilie 2018. Taurii vor avea parte de o zi bănoasă

Horoscop 17 aprilie 2018. Taurii vor avea parte de o zi bănoasă

VIDEO PROTVPLUS.RO

Horoscop

Horoscop 20 iulie 2018. Zodia care se bucură de câștiguri financiare importante

Horoscop 19 iulie 2018. Zodia care își va reface viața sentimentală

Horoscop 18 iulie 2018. Zodia care va primi o ofertă de muncă din străinătate

Horoscop 17 iulie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

Horoscop 16 iulie 2018. Zodia care ia o decizie importantă în viața personală

Horoscop 15 iulie 2018. Zodia pe care o așteaptă cheltuieli neprevăzute

Horoscop 2018

Horoscop 14 iulie 2018. Zodia care va avea surprize plăcute pe plan financiar

Horoscop 13 iulie 2018. Cine primește o sumă de bani neașteptată

Horoscop 12 iulie 2018. Împliniri pe plan sentimental pentru nativii din zodia Taur

Horoscop 11 iulie 2018. Nativii din zodia Leu vor avea parte de câștiguri financiare

Horoscop 10 iulie 2018. Cei născuți în această zodie pot începe o activitate profitabilă

Horoscop 9 iulie 2018. Sarcini noi la locul de muncă pentru nativii din zodia Rac