Horoscop 15 mai 2018. Zodia care va primi o sumă de bani

Ultimul update: Marti 15 Mai 2018 10:08
Data publicarii: Luni 14 Mai 2018 23:06
Categorie: Horoscop

Poate-asteptam demult un moment în care să luăm cea mai potrivită decizie - ei bine, asta e momentul ideal - şi ca să fim siguri, să mai cântărim încă o dată elementele, să le punem în balanţă şi să hotărâm.

Vibraţia zilei este 6 şi o să ne bucurăm de sprijinul celor din jurul nostru.

TAUR: Poate puneţi piatra de temelie la o relaţie în care credeaţi că e şansa voastră de a avea o familie frumoasă aşa cum v-aţi dorit din totdeauna. Se poate să luaţi o decizie care să vă facă să trăiţi mai bine, să fiţi fericiţi, să aveţi un nivel de trăi mai ridicat, să vă eliberaţi dintr-un cerc vicios.

GEMENI: Poate faceţi o programare la medic să vă consulte şi să vă spună ce analize să faceţi, sau ce tratament să urmaţi. O să cheltuiţi ceva bani ca să reînnoiţi garderoba, să vă aranjaţi părul, să vă ocupaţi de voi, şi să vă reinventaţi, aşa cum faceţi în fiecare an.

RAC: Vă bucuraţi de sprijin din partea unor oameni care vă apreciază şi o să lucraţi cu implicare şi rezultatele or să fie pozitive. Se pare c-o să acceptaţi să mai ieşiţi şi voi pe la evenimente, să vedeţi dacă vă puteţi integra şi voi într-un grup, să lucraţi la ceva care va place, să vă simţiţi utili, creativi.

Horoscop 13 mai 2018. Zodia care va fi luată prin surprindere de cei din jur

LEU: Poate mai aveţi de făcut nişte lucrări pe-acasă şi o să vă ocupaţi de ele, o să cheltuiţi şi ceva mai mult decât calculaserăţi şi se rezolvă. Vă puteţi aştepta şi la bani, dar şi la alte forme de recompensă, poate primiţi o numire în funcţie şi intraţi într-o altă etapă profesională.

FECIOARĂ: Poate-abia acum semnaţi un act de proprietate, vindeţi, cumpăraţi o locuinţă, un teren, se poate să şi închiriaţi un spaţiu. Poate vă pregătiţi de o plecare pentru o vreme într-o altă localitate, fie cu treaba, fie ca să vă odihniţi şi o să vă prindă bine o schimbare, să vă revină cheful de viaţă, de treabă.

BALANŢĂ: Se poate să primiţi un răspuns afirmativ de la şcoală sau de la firma la care vreţi să vă angajaţi, c-aţi trecut de interviu. O să-i daţi de capăt unei chestiuni bancare şi o să vă mai vină şi vouă inima la loc pentru că o să vă descurcaţi ceva mai bine cu banii, c-o să găsiţi împreună cu bancă o soluţie.

SCORPION: O s-ajungeţi la o înţelegere cu partenerul de cuplu, fost, actual şi o să funcţionaţi de-acum încolo după alte reguli. Un act important vi se poate semna şi o să vă continuaţi drumul spre ce v-aţi propus, în carieră, în viaţa personală, o să vă bucuraţi de succes.

SĂGETĂTOR: Poate mai cereţi un credit să vă reamenajaţi interiorul sau exteriorul casei - ceva o să vă capteze atenţia şi banii. Voi poate semnaţi o anexă, un act adiţional care să vă mai acorde un drept sau în care să vi se spună ce-aveţi de făcut în plus, în minus, rămâne de văzut ce conţine.

CAPRICORN: Cineva care vă iubeşte va căuta, vrea să vă convingă să fiţi împreună şi dacă rezonaţi într-adevăr aşa o să fie. O să faceţi un efort financiar să le plătiţi copiilor, nepoţilor nişte cursuri pentru şcoală sau ca să-şi cultive nişte calităţi, care altminteri s-ar pierde.

VĂRSĂTOR: Poate vă pregătiţi de un miniparty, zilele-astea, e posibil să fiţi şi naşi de botez, să organizaţi şi o excursie pentru unii mai mărişori. Poate v-aţi găsit o casă cu chirie, sau daţi avansul pentru una în care să fiţi proprietari, asta în funcţie de cum o să vă descurcaţi cu banii, dacă va mai ajută cineva sau nu.

PEŞTI: Poate o să schimbaţi mijlocul de transport din anumite motive care pot apărea şi peste noapte, că n-aveţi benzină, că vi s-a stricat maşina. Activităţile de grup or să vă pună în valoare potenţialul şi or să se vadă câştigurile, banii, să vă asociaţi cu acei oameni cu care aveţi compatibilitate sută la sută.

BERBEC: O să ieşiţi pe la evenimentele mondene şi vă puteţi găsi ceva care să vă placă, să lucraţi sau să vizionaţi, să admiraţi. O să semnaţi pare-se, un stat de plată, să ştiţi pe ce munciţi, poate în sfârşit, şefii v-au dat baniii pe care i-aţi cerut mai demult şi o să vă simţiţi mai în largul vostru.
 

Horoscop 14 mai 2018. Gemenii încep o perioadă excelentă din punct de vedere financiar

Horoscop 14 mai 2018. Gemenii încep o perioadă excelentă din punct de vedere financiar

horoscop

Horoscop 20 mai 2018. Capricornii primesc invitație la o cină romantică

Horoscop 19 mai 2018. Zodia care va avea parte de o surpriză plăcută

Horoscop 18 mai 2018. Zodia care va recăpăta ceva important

Horoscop 17 aprilie 2018. Taurii vor avea parte de o zi bănoasă

Horoscop 16 mai 2018. Zodia care se trezeşte pe neaşteptate cu bani în cont

Horoscop 15 mai 2018. Zodia care va primi o sumă de bani

Horoscop

Horoscop 14 mai 2018. Gemenii încep o perioadă excelentă din punct de vedere financiar

Horoscop 12 mai 2018. Zodiile care fac rost de bani și cele care merg la petreceri

Horoscop 11 mai 2018. Balanțelor li se fac ochi dulci, Vărsătorii pleacă în excursie

Horoscop 10 mai. Zodia care va recupera o sumă importantă de bani

Horoscop 9 mai 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

Horoscop 8 mai 2018. Zodiile care se vor bucura de venituri suplimentare