Horoscop 17 aprilie 2018. Taurii vor avea parte de o zi bănoasă

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 17 Mai 2018 07:18
Categorie: Horoscop

O s-avem parte de surprize plăcute, o vizită, o ieșire în oraş, un cadou, o vorbă bună din partea cuiva, o cerere aprobată şi-o s-avem şi noi câte ceva frumos de oferit celor din jurul nostru.

Vibraţia zilei este 8 şi e bine să ne păzim banii, mai ales de noi înşine.

TAUR: Sunt nişte prieteni care vor să petreacă un timp cu voi, poate aveţi un hobby comun, sau vă duceţi la un suc, o cafea. Pare să fie o zi bănoasă în care dacă nu luaţi salariul, poate aduce partenerul de cuplu, ori cineva din familie nişte bani în plus, de cheltuială şi poate daţi o raită pe la magazine.

GEMENI: Poate revine cineva cu care vă certaserăţi, să vă roage să treceţi cu vederea neînţelegerile şi să vă proiectaţi în viitor, împreună. O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva, poate primiţi şi daruri, vă invită şi la sfârşit de săptămână, undeva, sau în vacanţă prin ţară, sau în străinătate.

RAC: Încă vă mai bate gândul să vă schimbaţi serviciul, dar nu aveţi încredere în angajator - şi atunci luaţi-vă asigurările necesare să nu rămâneţi în aer. Se dezmorţeşte ceva în sufletul vostru şi poate vă gândiţi la un trai în doi, să vă căsătoriţi, s-aveţi copii şi să fiţi şi voi fericiţi, aşezaţi la casa voastră.

LEU: O să ieşiţi cu grupul de amici la un pahar de vorbă, să puneţi ţară la cale, să vă detaşaţi de problemele cotidiene. E momentul să vă luptaţi pentru drepturile voastre, poate vă luaţi un avocat, sau merge doar cu vorbă bună, ceva trebuie făcut ca să legalizaţi o situaţie.

FECIOARĂ: Vă daţi întâlnire cu nişte prieteni care vor să vă vedeţi mai des, să mai folosiţi şi altfel timpul liber, să aveţi activităţi deconectante. Poate aranjaţi o plecare de mâine încolo spre o zonă turistică, şi care să vă aducă relaxarea de care-aveți atâta nevoie, şi să poate să rezolvaţi şi alte treburi printre picături.

BALANŢĂ: O veste bună care să vă stimuleze cheful de viaţă, poate vă invită cineva într-o minivacanţă, ori la un spectacol, un eveniment special. Aţi putea face rost de un supliment salarial dacă vă duceţi o oră, două, după orele de program să lucraţi la ceva care să nu presupună un efort prea mare şi să vă şi placă.

SCORPION: Se poate să vă caute cineva care-a bătut cale lungă până la voi şi poate începeţi o relaţie care să crească frumos. O să interacţionaţi cu diverse persoane care vor să puneţi la bătaie experienţa să faceţi lucruri de cea mai bună calitate şi veţi reuşi, mai ales pentru că e anul vostru.

SĂGETĂTOR: E posibil să fiţi invitaţi la un eveniment care poate fi chiar şi rampa voastră de lansare, ori poate e o gală. O problemă mai veche se poate rezolva şi o să-ncepeți lucruri noi, care să vă reprezinte şi să v-aducă succesul - şi acum se poate şi de la toamnă încolo.

CAPRICORN: Se pare că e cineva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine şi ieşiţi la plimbare, în week-end o să vă vedeţi mai mult şi o să vă faceţi o idee. Se poate să puneţi bazele unei afaceri şi să câştigaţi bani, să colaboraţi la alt nivel, cu oameni foarte buni, profesional, şi să vă reinventaţi.

VĂRSĂTOR: Un suflu de prospeţime în relaţia sentimentală şi o să fie un crescendo, poate vă şi căsătoriţi în curând. Se-ntâmplă ceva în grupul de prieteni, e ziua cuiva, ori poate vă duceţi la o cununie civilă, e o atmosferă sărbătorească şi-o să fie o stare de efervescentă.

PEŞTI: E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să vă fascineze şi o să vă apropiaţi din ce în ce de acea persoană, să fiţi conectaţi. E posibil să dezvoltaţi o afacere mai veche şi să daţi curs unei oferte de colaborare, vă asociaţi cu nişte oameni ca să vă sporiţi veniturile, s-aveţi un confort financiar.

BERBEC: O să vă găsiţi ceva mai mult timp pentru socializare, mai ales în weekend, că s-aveţi o stare de spirit şi mai bună. Se poate foarte uşor să convingeţi pe cineva să lucraţi la ceva împreună şi vă înrolaţi la un proiect care-o să v-aducă beneficii, cu toate că o să-ntâlniţi piedici, blocaje pe parcurs.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Horoscop 16 mai 2018. Zodia care se trezeşte pe neaşteptate cu bani în cont
Horoscop 16 mai 2018. Zodia care se trezeşte pe neaşteptate cu bani în cont
VIDEO PROTVPLUS.RO
zodiac
Horoscop 19 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 18 ianuarie 2019. Zodia care va primi o sumă de bani să-și achite datoriile
Horoscop 17 ianuarie 2019. Surprize financiare pentru cei născuţi în aceste zodii
HOROSCOP 16 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă mai mare grijă de sănătate
Horoscop 15 ianuarie 2019. Zodia care va ieși din impas datorită unei sume de bani
Horoscop 14 ianuarie 2019. Zodia căreia ziua de azi îi va aduce mulţi bani
horoscop
Horoscop 13 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă grijă ce va spune azi
Horoscop 12 ianuarie 2019. Zodiile care primesc pe cineva din trecut în viața lor
Horoscop 11 ianuarie 2019. Zodia care primește azi o veste excelentă legată de bani
Horoscop 10 ianuarie 2019. Cei născuți în această zodie au șanse să înceapă o relație nouă
Horoscop 9 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 8 ianuarie 2019. Zodia care azi lămurește toate problemele din dragoste