Horoscop 17 aprilie 2018. Taurii vor avea parte de o zi bănoasă

Ultimul update: Joi 17 Mai 2018 09:30
Data publicarii: Joi 17 Mai 2018 07:18
Categorie: Horoscop

O s-avem parte de surprize plăcute, o vizită, o ieșire în oraş, un cadou, o vorbă bună din partea cuiva, o cerere aprobată şi-o s-avem şi noi câte ceva frumos de oferit celor din jurul nostru.

Vibraţia zilei este 8 şi e bine să ne păzim banii, mai ales de noi înşine.

TAUR: Sunt nişte prieteni care vor să petreacă un timp cu voi, poate aveţi un hobby comun, sau vă duceţi la un suc, o cafea. Pare să fie o zi bănoasă în care dacă nu luaţi salariul, poate aduce partenerul de cuplu, ori cineva din familie nişte bani în plus, de cheltuială şi poate daţi o raită pe la magazine.

GEMENI: Poate revine cineva cu care vă certaserăţi, să vă roage să treceţi cu vederea neînţelegerile şi să vă proiectaţi în viitor, împreună. O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva, poate primiţi şi daruri, vă invită şi la sfârşit de săptămână, undeva, sau în vacanţă prin ţară, sau în străinătate.

RAC: Încă vă mai bate gândul să vă schimbaţi serviciul, dar nu aveţi încredere în angajator - şi atunci luaţi-vă asigurările necesare să nu rămâneţi în aer. Se dezmorţeşte ceva în sufletul vostru şi poate vă gândiţi la un trai în doi, să vă căsătoriţi, s-aveţi copii şi să fiţi şi voi fericiţi, aşezaţi la casa voastră.

Horoscop 15 mai 2018. Zodia care va primi o sumă de bani

LEU: O să ieşiţi cu grupul de amici la un pahar de vorbă, să puneţi ţară la cale, să vă detaşaţi de problemele cotidiene. E momentul să vă luptaţi pentru drepturile voastre, poate vă luaţi un avocat, sau merge doar cu vorbă bună, ceva trebuie făcut ca să legalizaţi o situaţie.

FECIOARĂ: Vă daţi întâlnire cu nişte prieteni care vor să vă vedeţi mai des, să mai folosiţi şi altfel timpul liber, să aveţi activităţi deconectante. Poate aranjaţi o plecare de mâine încolo spre o zonă turistică, şi care să vă aducă relaxarea de care-aveți atâta nevoie, şi să poate să rezolvaţi şi alte treburi printre picături.

BALANŢĂ: O veste bună care să vă stimuleze cheful de viaţă, poate vă invită cineva într-o minivacanţă, ori la un spectacol, un eveniment special. Aţi putea face rost de un supliment salarial dacă vă duceţi o oră, două, după orele de program să lucraţi la ceva care să nu presupună un efort prea mare şi să vă şi placă.

SCORPION: Se poate să vă caute cineva care-a bătut cale lungă până la voi şi poate începeţi o relaţie care să crească frumos. O să interacţionaţi cu diverse persoane care vor să puneţi la bătaie experienţa să faceţi lucruri de cea mai bună calitate şi veţi reuşi, mai ales pentru că e anul vostru.

SĂGETĂTOR: E posibil să fiţi invitaţi la un eveniment care poate fi chiar şi rampa voastră de lansare, ori poate e o gală. O problemă mai veche se poate rezolva şi o să-ncepeți lucruri noi, care să vă reprezinte şi să v-aducă succesul - şi acum se poate şi de la toamnă încolo.

CAPRICORN: Se pare că e cineva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine şi ieşiţi la plimbare, în week-end o să vă vedeţi mai mult şi o să vă faceţi o idee. Se poate să puneţi bazele unei afaceri şi să câştigaţi bani, să colaboraţi la alt nivel, cu oameni foarte buni, profesional, şi să vă reinventaţi.

VĂRSĂTOR: Un suflu de prospeţime în relaţia sentimentală şi o să fie un crescendo, poate vă şi căsătoriţi în curând. Se-ntâmplă ceva în grupul de prieteni, e ziua cuiva, ori poate vă duceţi la o cununie civilă, e o atmosferă sărbătorească şi-o să fie o stare de efervescentă.

PEŞTI: E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să vă fascineze şi o să vă apropiaţi din ce în ce de acea persoană, să fiţi conectaţi. E posibil să dezvoltaţi o afacere mai veche şi să daţi curs unei oferte de colaborare, vă asociaţi cu nişte oameni ca să vă sporiţi veniturile, s-aveţi un confort financiar.

BERBEC: O să vă găsiţi ceva mai mult timp pentru socializare, mai ales în weekend, că s-aveţi o stare de spirit şi mai bună. Se poate foarte uşor să convingeţi pe cineva să lucraţi la ceva împreună şi vă înrolaţi la un proiect care-o să v-aducă beneficii, cu toate că o să-ntâlniţi piedici, blocaje pe parcurs.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Horoscop 16 mai 2018. Zodia care se trezeşte pe neaşteptate cu bani în cont

Horoscop 16 mai 2018. Zodia care se trezeşte pe neaşteptate cu bani în cont

VIDEO PROTVPLUS.RO

ROMANII AU TALENT

A cincea Gala a Talentului: Cristian Gog - Mentalist

Cristian Gog, castigatorul celui de-al doilea sezon Romanii au talent a revenit pe Marea Scena a Talentului cu un moment unic de mentalism
09:22

ROMANII AU TALENT

A cincea Gala a Talentului: Claudia Stroe - Bubble Show

Claudia Stroe a revenit pe scena Romanii au talent cu un spectacol cu baloane de sapun, plin de culoare si magie
04:09

ROMANII AU TALENT

A cincea Gala a Talentului: Ripperz Crew - Breakdance

S-au invartit de un loc in SEMIFINALA, iar acum vor sa sara pana in FINALA!! Ripeerz Crew, un moment de breakdance care te lasa cu gura cascata
08:33

ROMANII AU TALENT

A cincea Gala a Talentului: Daniel Capitanescu si Donald Niemen - Moment comic cu baloane

Daca inainte ne intrebam ce pot face doi barbati cu un prosop, iata ce pot face cu un balon. Daniel Capitanescu si Donald Niemensi, un moment plin de originalitate si amuzament
05:01

ROMANII AU TALENT

A cincea Gala a Talentului: Nicholas Obedeanu Mihalache - Pian

Micul Chopin de Romania a vrajit audienta de la prima atingere a clapelor
05:54

ROMANII AU TALENT

A cincea Gala a Talentului: Natalia Lukiv si Bogdan Boie - Cha-cha-cha

In pasi de cha-cha, Natalia Lukiv si Bogdan Boie fac din dans o arta. Senzualitate, pasiune si multa dedicatie
07:47

ROMANII AU TALENT

A cincea Gala a Talentului: The Violin guy - Vioara + show lasere

Ca tot se apropie festivalurile, The Violin Guy iti aduce un show spectaculos care te pregateste de vara
10:12

ROMANII AU TALENT

A cincea Gala a Talentului: Marco Rahme - Calcule mentale

Talentul da mereu cu plus. Calculati voi cate voturi va primi Marco Rahme
10:06

ROMANII AU TALENT

A cincea Gala a Talentului: Lacramioara Busca - Solist vocal

Pentru Lacramioara, muzica este iubirea vietii ei. Vocea sa minunta a mers direct la inima spectatorilor si telespectatorilor.
08:10

ROMANII AU TALENT

A cincea Gala a Talentului: Analogic Mind - Hip-hop

Stie sa transpuna adevarul emotionant prin versuri, iar cuvintele lui au ajuns direct la sufletul spectatorilor si telespectatorilor. Analogic Mind, un moment induiosator
07:02
horoscop

Horoscop 25 mai 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani

Horoscop 24 mai 2018. Zodia care va avea parte de un nou început

Horoscop 23 mai 2018. Zodia pe care o așteaptă cheltuieli neprevăzute

Horoscop 22 mai 2018. Peștii fac un pas important și își refac viața amoroasă

Horoscop 21 mai 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

Horoscop 20 mai 2018. Capricornii primesc invitație la o cină romantică

horoscop

Horoscop 19 mai 2018. Zodia care va avea parte de o surpriză plăcută

Horoscop 18 mai 2018. Zodia care va recăpăta ceva important

Horoscop 17 aprilie 2018. Taurii vor avea parte de o zi bănoasă

Horoscop 16 mai 2018. Zodia care se trezeşte pe neaşteptate cu bani în cont

Horoscop 15 mai 2018. Zodia care va primi o sumă de bani

Horoscop 14 mai 2018. Gemenii încep o perioadă excelentă din punct de vedere financiar