Horoscop 16 mai 2018. Zodia care se trezeşte pe neaşteptate cu bani în cont

Ultimul update: Miercuri 16 Mai 2018 09:32
Data publicarii: Marti 15 Mai 2018 22:19
Categorie: Horoscop

O zi cu evenimente neprevăzute. E bine să fim pe poziţii, cu garda sus, dacă intervin schimbări majore şi va trebui să luăm şi o decizie - la cald!

Vibraţia zilei este 7 şi avem toate şansele să ne urmărim, cu stricteţe, interesul.

TAUR
O să puteţi rezolva mai multe lucruri decât vă aşteptaţi, în perioada asta şi o să vă rămână timp şi pentru voi, să vă recăpătaţi forţele, să vă reinventaţi. Poate v-apucaţi de o afacere în care v-aţi pus speranţe şi încă de la început apar ceva probleme dar aveţi tot ce vă trebuie ca să vă descurcaţi.

GEMENI
Pare să fie mai mult de lucru la serviciu, şi pe-acasă sunt multe de făcut şi-o să daţi zor să acceleraţi ritmul să vă descurcaţi cu toate obligaţiile. Poate vi se adăugă ceva la salariu, sau banii or să vină dintr-o colaborare, poate să apară şi o sursă neaşteptată de bani, un câştig nesperat.

RAC
E bine să fiţi mai rezonabili cu munca în exces că pot apărea probleme de sănătate şi poate consultaţi un doctor, va şi, în general, ar fi cazul să vă odihniţi mai mult. O să vă faceţi remarcaţi prin ceva care vă defineşte, e amprenta personală şi o să primiţi o recompensă, fie ea şi morală.

Unde si cand va avea loc urmatorul cutremur mare? Cum cerceteaza si estimeaza expertii japonezi miscarile pamantului

LEU
O să vă bucuraţi de mai mare trecere la şefi, şi o să puteţi cere şi voi diverse facilităţi, să vă mutaţi în alt birou, să plecaţi într-un week-end prelungit, poate. Din banii strânşi v-aţi putea cumpăra diverse lucruri pentru casa ori s-o renovaţi, să zugrăviţi chiar voi, ca să faceţi o economie, eventual.

FECIOARĂ
Un câştig financiar, poate fi şi o definitivare a unui contract, veţi lua bani de pe urma unei colaborări poate şi se va umple contul, sau măcar o să aveţi de unde să luaţi banii. O invitaţie în oraş, poate fi una romantică şi o să aflaţi ce se aşteaptă de la voi, ce greşeli să nu mai faceţi.

BALANŢA
Se poate să vă asociaţi cu nişte oameni, să lucraţi la ceva care să v-aducă succes, să vă asiguratibanii cu care să vă plătiţi ratele, să vă duceţi în concediu. Apare cineva, pe la reuniunile mondene care să vă acapareze atenţia şi să intraţi într-o relaţie sentimentală.

SCORPION
V-aţi putea trezi cu nişte bani şi să aveţi de cheltuială, să le luaţi celor mici ce le-oti fi promis, să-u să-i trimiteţi într-o excursie în week-end, sau într-o tabără de vară. Încă mai aveţi de lucrat la capitolul - comunicare - şi cu rudele şi cu cei de la serviciu, spuneţi ce-aveţi de spus şi ascultaţi-i şi pe ei.

SĂGETĂTOR
Se poate s-aveţi şi de lucru cu persoanele cu care-o să vă întâlniţi, dar poate iesiţi la o terasă, în plimbare, într-un parc, e rost de relazare. Vestea pe care-o aşteptaţi de la fiinţa iubită o să sosească şi o să ştiţi ce program o s-aveţi în week-end, dacă va invita pe undeva.

CAPRICORN
vi se propune o formă de colaborare care s-ar putea să vă convină, dar nu în totalitate, şi-atuncio să vă spuneţi punctul de vedere şi dacă ceilalţi sunt deschişi o să fiţi de acord. O să cultivaţi un hobby ca să vă mai scuturaţi de stres, să puneţi în valoare şi o altă latură a personalităţii voastre.

VĂRSĂTOR
Daţi startul unei noi afaceri, v-a ieşit în sfârşit, pasienţa şi o să fiţi în mare formă de competiţie, şi lucrurile se vor desfăşura în ritm galopant. Un gest de simpatie, de dragoste din partea cuiva care abia acum, are prilejul să-şi manifeste sentimentele şi o să fie de apreciat - gestul.

PEŞTI
Se poate s-aveţi multe drumuri de făcut şi să daţi zor să vă ocupaţi de toate obligaţiile, pentru că vreţi să vă mai rămână timp şi pentru voi, să leneviţi, dacă asta aveţi chef. Poate v-apucaţi de nişte cursuri, poate vă luaţi carnetde conducere, mă rog, printre altele şi o să fie o perioadă frumoasă.

BERBEC
Poate reluaţi o discuţie pe margine unui contract ca să obţineţi tot ce-aţi cerut la negociere şi dacă nu vă puteţi re-orienta spre altceva mai convenabil. Prietenele va căuta, vă scot din casă, poate-au rezervat o masă undeva, în aer liber, sau pentru diseară, într-un club.

Temperatura medie globală ar putea crește cu 4 grade C până la sfârșitul secolului

Temperatura medie globală ar putea crește cu 4 grade C până la sfârșitul secolului

VIDEO PROTVPLUS.RO

Horoscop

Horoscop 20 iulie 2018. Zodia care se bucură de câștiguri financiare importante

Horoscop 19 iulie 2018. Zodia care își va reface viața sentimentală

Horoscop 18 iulie 2018. Zodia care va primi o ofertă de muncă din străinătate

Horoscop 17 iulie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

Horoscop 16 iulie 2018. Zodia care ia o decizie importantă în viața personală

Horoscop 15 iulie 2018. Zodia pe care o așteaptă cheltuieli neprevăzute

Horoscop 2018

Horoscop 14 iulie 2018. Zodia care va avea surprize plăcute pe plan financiar

Horoscop 13 iulie 2018. Cine primește o sumă de bani neașteptată

Horoscop 12 iulie 2018. Împliniri pe plan sentimental pentru nativii din zodia Taur

Horoscop 11 iulie 2018. Nativii din zodia Leu vor avea parte de câștiguri financiare

Horoscop 10 iulie 2018. Cei născuți în această zodie pot începe o activitate profitabilă

Horoscop 9 iulie 2018. Sarcini noi la locul de muncă pentru nativii din zodia Rac