Horoscop 16 mai 2018. Zodia care se trezeşte pe neaşteptate cu bani în cont

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 15 Mai 2018 22:19
Categorie: Horoscop

O zi cu evenimente neprevăzute. E bine să fim pe poziţii, cu garda sus, dacă intervin schimbări majore şi va trebui să luăm şi o decizie - la cald!

Vibraţia zilei este 7 şi avem toate şansele să ne urmărim, cu stricteţe, interesul.

TAUR
O să puteţi rezolva mai multe lucruri decât vă aşteptaţi, în perioada asta şi o să vă rămână timp şi pentru voi, să vă recăpătaţi forţele, să vă reinventaţi. Poate v-apucaţi de o afacere în care v-aţi pus speranţe şi încă de la început apar ceva probleme dar aveţi tot ce vă trebuie ca să vă descurcaţi.

GEMENI
Pare să fie mai mult de lucru la serviciu, şi pe-acasă sunt multe de făcut şi-o să daţi zor să acceleraţi ritmul să vă descurcaţi cu toate obligaţiile. Poate vi se adăugă ceva la salariu, sau banii or să vină dintr-o colaborare, poate să apară şi o sursă neaşteptată de bani, un câştig nesperat.

RAC
E bine să fiţi mai rezonabili cu munca în exces că pot apărea probleme de sănătate şi poate consultaţi un doctor, va şi, în general, ar fi cazul să vă odihniţi mai mult. O să vă faceţi remarcaţi prin ceva care vă defineşte, e amprenta personală şi o să primiţi o recompensă, fie ea şi morală.

LEU
O să vă bucuraţi de mai mare trecere la şefi, şi o să puteţi cere şi voi diverse facilităţi, să vă mutaţi în alt birou, să plecaţi într-un week-end prelungit, poate. Din banii strânşi v-aţi putea cumpăra diverse lucruri pentru casa ori s-o renovaţi, să zugrăviţi chiar voi, ca să faceţi o economie, eventual.

FECIOARĂ
Un câştig financiar, poate fi şi o definitivare a unui contract, veţi lua bani de pe urma unei colaborări poate şi se va umple contul, sau măcar o să aveţi de unde să luaţi banii. O invitaţie în oraş, poate fi una romantică şi o să aflaţi ce se aşteaptă de la voi, ce greşeli să nu mai faceţi.

BALANŢA
Se poate să vă asociaţi cu nişte oameni, să lucraţi la ceva care să v-aducă succes, să vă asiguratibanii cu care să vă plătiţi ratele, să vă duceţi în concediu. Apare cineva, pe la reuniunile mondene care să vă acapareze atenţia şi să intraţi într-o relaţie sentimentală.

SCORPION
V-aţi putea trezi cu nişte bani şi să aveţi de cheltuială, să le luaţi celor mici ce le-oti fi promis, să-u să-i trimiteţi într-o excursie în week-end, sau într-o tabără de vară. Încă mai aveţi de lucrat la capitolul - comunicare - şi cu rudele şi cu cei de la serviciu, spuneţi ce-aveţi de spus şi ascultaţi-i şi pe ei.

SĂGETĂTOR
Se poate s-aveţi şi de lucru cu persoanele cu care-o să vă întâlniţi, dar poate iesiţi la o terasă, în plimbare, într-un parc, e rost de relazare. Vestea pe care-o aşteptaţi de la fiinţa iubită o să sosească şi o să ştiţi ce program o s-aveţi în week-end, dacă va invita pe undeva.

CAPRICORN
vi se propune o formă de colaborare care s-ar putea să vă convină, dar nu în totalitate, şi-atuncio să vă spuneţi punctul de vedere şi dacă ceilalţi sunt deschişi o să fiţi de acord. O să cultivaţi un hobby ca să vă mai scuturaţi de stres, să puneţi în valoare şi o altă latură a personalităţii voastre.

VĂRSĂTOR
Daţi startul unei noi afaceri, v-a ieşit în sfârşit, pasienţa şi o să fiţi în mare formă de competiţie, şi lucrurile se vor desfăşura în ritm galopant. Un gest de simpatie, de dragoste din partea cuiva care abia acum, are prilejul să-şi manifeste sentimentele şi o să fie de apreciat - gestul.

PEŞTI
Se poate s-aveţi multe drumuri de făcut şi să daţi zor să vă ocupaţi de toate obligaţiile, pentru că vreţi să vă mai rămână timp şi pentru voi, să leneviţi, dacă asta aveţi chef. Poate v-apucaţi de nişte cursuri, poate vă luaţi carnetde conducere, mă rog, printre altele şi o să fie o perioadă frumoasă.

BERBEC
Poate reluaţi o discuţie pe margine unui contract ca să obţineţi tot ce-aţi cerut la negociere şi dacă nu vă puteţi re-orienta spre altceva mai convenabil. Prietenele va căuta, vă scot din casă, poate-au rezervat o masă undeva, în aer liber, sau pentru diseară, într-un club.

Temperatura medie globală ar putea crește cu 4 grade C până la sfârșitul secolului
Temperatura medie globală ar putea crește cu 4 grade C până la sfârșitul secolului
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop
Horoscop 17 decembrie. O sumă de bani importantă va salva sărbătorile acestei zodii
Horoscop 16 decembrie 2018. Cheltuieli neprevăzute pentru acest nativ al zodiacului
Horoscop 15 decembrie. Nativul căruia i se recomandă să fie mai cumpătat cu banii
Horoscop 14 decembrie 2018. Cine intră astăzi într-o relație amoroasă
Horoscop 13 decembrie 2018. Un răspuns favorabil pe plan profesional pentru această zodie
Horoscop 12 decembrie 2018. Primă de Crăciun extrem de consistentă pentru nativii acestei zodii
horoscop, neti sandu, zodiac, horoscop zilnic,
Horoscop 11 decembrie 2018. Oportunități mari în afaceri pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 decembrie 2018. Zodia care își face azi ordine în viața sentimentală
Horoscop 9 decembrie 2018. Zodia care va primi un premiu important în această zi
Horoscop 8 decembrie 2018. Planuri de vacanță în străinătate pentru nativii acestei zodii
Horoscop 7 decembrie 2018. Zodia care are parte de o reducere substanţială
Horoscop 6 decembrie 2018. Zodia care-și va recupera o sumă de bani importantă