Horoscop 16 mai 2018. Zodia care se trezeşte pe neaşteptate cu bani în cont

Ultimul update: Miercuri 16 Mai 2018 09:32
Data publicarii: Marti 15 Mai 2018 22:19
Categorie: Horoscop

O zi cu evenimente neprevăzute. E bine să fim pe poziţii, cu garda sus, dacă intervin schimbări majore şi va trebui să luăm şi o decizie - la cald!

Vibraţia zilei este 7 şi avem toate şansele să ne urmărim, cu stricteţe, interesul.

TAUR
O să puteţi rezolva mai multe lucruri decât vă aşteptaţi, în perioada asta şi o să vă rămână timp şi pentru voi, să vă recăpătaţi forţele, să vă reinventaţi. Poate v-apucaţi de o afacere în care v-aţi pus speranţe şi încă de la început apar ceva probleme dar aveţi tot ce vă trebuie ca să vă descurcaţi.

GEMENI
Pare să fie mai mult de lucru la serviciu, şi pe-acasă sunt multe de făcut şi-o să daţi zor să acceleraţi ritmul să vă descurcaţi cu toate obligaţiile. Poate vi se adăugă ceva la salariu, sau banii or să vină dintr-o colaborare, poate să apară şi o sursă neaşteptată de bani, un câştig nesperat.

RAC
E bine să fiţi mai rezonabili cu munca în exces că pot apărea probleme de sănătate şi poate consultaţi un doctor, va şi, în general, ar fi cazul să vă odihniţi mai mult. O să vă faceţi remarcaţi prin ceva care vă defineşte, e amprenta personală şi o să primiţi o recompensă, fie ea şi morală.

LEU
O să vă bucuraţi de mai mare trecere la şefi, şi o să puteţi cere şi voi diverse facilităţi, să vă mutaţi în alt birou, să plecaţi într-un week-end prelungit, poate. Din banii strânşi v-aţi putea cumpăra diverse lucruri pentru casa ori s-o renovaţi, să zugrăviţi chiar voi, ca să faceţi o economie, eventual.

FECIOARĂ
Un câştig financiar, poate fi şi o definitivare a unui contract, veţi lua bani de pe urma unei colaborări poate şi se va umple contul, sau măcar o să aveţi de unde să luaţi banii. O invitaţie în oraş, poate fi una romantică şi o să aflaţi ce se aşteaptă de la voi, ce greşeli să nu mai faceţi.

BALANŢA
Se poate să vă asociaţi cu nişte oameni, să lucraţi la ceva care să v-aducă succes, să vă asiguratibanii cu care să vă plătiţi ratele, să vă duceţi în concediu. Apare cineva, pe la reuniunile mondene care să vă acapareze atenţia şi să intraţi într-o relaţie sentimentală.

SCORPION
V-aţi putea trezi cu nişte bani şi să aveţi de cheltuială, să le luaţi celor mici ce le-oti fi promis, să-u să-i trimiteţi într-o excursie în week-end, sau într-o tabără de vară. Încă mai aveţi de lucrat la capitolul - comunicare - şi cu rudele şi cu cei de la serviciu, spuneţi ce-aveţi de spus şi ascultaţi-i şi pe ei.

SĂGETĂTOR
Se poate s-aveţi şi de lucru cu persoanele cu care-o să vă întâlniţi, dar poate iesiţi la o terasă, în plimbare, într-un parc, e rost de relazare. Vestea pe care-o aşteptaţi de la fiinţa iubită o să sosească şi o să ştiţi ce program o s-aveţi în week-end, dacă va invita pe undeva.

CAPRICORN
vi se propune o formă de colaborare care s-ar putea să vă convină, dar nu în totalitate, şi-atuncio să vă spuneţi punctul de vedere şi dacă ceilalţi sunt deschişi o să fiţi de acord. O să cultivaţi un hobby ca să vă mai scuturaţi de stres, să puneţi în valoare şi o altă latură a personalităţii voastre.

VĂRSĂTOR
Daţi startul unei noi afaceri, v-a ieşit în sfârşit, pasienţa şi o să fiţi în mare formă de competiţie, şi lucrurile se vor desfăşura în ritm galopant. Un gest de simpatie, de dragoste din partea cuiva care abia acum, are prilejul să-şi manifeste sentimentele şi o să fie de apreciat - gestul.

PEŞTI
Se poate s-aveţi multe drumuri de făcut şi să daţi zor să vă ocupaţi de toate obligaţiile, pentru că vreţi să vă mai rămână timp şi pentru voi, să leneviţi, dacă asta aveţi chef. Poate v-apucaţi de nişte cursuri, poate vă luaţi carnetde conducere, mă rog, printre altele şi o să fie o perioadă frumoasă.

BERBEC
Poate reluaţi o discuţie pe margine unui contract ca să obţineţi tot ce-aţi cerut la negociere şi dacă nu vă puteţi re-orienta spre altceva mai convenabil. Prietenele va căuta, vă scot din casă, poate-au rezervat o masă undeva, în aer liber, sau pentru diseară, într-un club.

Temperatura medie globală ar putea crește cu 4 grade C până la sfârșitul secolului
Temperatura medie globală ar putea crește cu 4 grade C până la sfârșitul secolului
VIDEO PROTVPLUS.RO
LA MARUTA
Speak si Stefania, aventuri in Las Vegas
Speak si Stefania au avut parte de momente indite in Las Vegas. Ce obiective turistice au vizitat cei doi

07:28
LA MARUTA
Andreea Esca, povesti despre fiica din Anglia
Andreea Esca a vorbit in exclusivitate despre experienta fiicei sale. Cum s-a acomodat Alexia Eram in Regat

13:11
LA MARUTA
Invatatoarea antitero, provocarea "Ninja WArrior"
In trecut a lucrat pentru Brigada Antitero, astazi este la polul opus si lucreaza ca invatatoare. Ce poveste de viata are concurenta Ninja Warrior

07:26
LA MARUTA
Horia Tecau, model de inspiratie la US Open
Campionul Horia Tecau, sfaturi pentru copii care vor sa-si inceapa o cariera in tenis. Ce planuri de viitor are tenismenul

12:52
VORBESTE LUMEA
Elena Gheorghe isi sarbatoreste fetita
A fost o vara importanta pentru familia Elenei Gheorghe. Dezvaluiri despre cel de-al doilea copil al artistei

07:29
VORBESTE LUMEA
La multi ani, George Mihaita!
La multi ani, George Mihaita! Actorul a lansat o carte emotionanta cu ocazia acestei anversari

14:28
VORBESTE LUMEA
Otrava si Codin, ani de liceu
Otrava si Codin Maticiuc au pus la cale un proiect grandios. Ajutorul lor pentru nevazatori, apreciat de lumea intreaga

12:55
GOSPODAR FARA PERECHE
EXCLUSIV: Cine sunt fetele care concurează pentru inima lui Dorin?
Geanina și Alexandra îl plac pe Dorin și se consideră a fi potrivite pentru a sta la dreapta lui. Oare cine este potrivită pentru Dorin și viața la țară?

01:01
GOSPODAR FARA PERECHE
EXCLUSIV: Daniel este curtat, dar de către cine?
Roxana, Alexandra și Anastasia - gospodine, tinere și iubitoare de frumos - ele sunt fetele care concurează pentru inima lui Daniel. Oare pe cine va alege?

01:01
VORBESTE LUMEA
Cornel Pasat ne face cunostinta cu fiul lui
Fiul lui Cornel Pasat, botez cu mimi, clovni si acrobati

15:41
Horoscop
Horoscop 21 septembrie 2018. Cadouri, vești bune, dar și revederi emoționante
Horoscop 20 septembrie 2018. Zodia care este pe punctul de a începe o nouă relație
Horoscop 19 septembrie 2018. Zodia care poate demara un proiect care să-i aducă mulți bani
Horoscop 18 septembrie 2018. Peștii pot ajunge la căsătorie până anul viitor
Horoscop 17 septembrie 2018. Cei născuți în această zodie au noroc în plan financiar astăzi
Horoscop 16 septembrie 2018. Cine întâlnește șansa vieții de a fi fericit
horoscop
Horoscop 15 septembrie 2018. Cine are șanse să reia o poveste amoroasă
Horoscop 14 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă neaşteptat de mare de bani
Horoscop 13 septembrie 2018. Zodia care primeşte o ofertă extrem de avantajoasă
Horoscop 12 septembrie 2018. Zodia care își face curaj să discute cu șeful
Horoscop 11 septembrie 2018. Nativii care vor primi o sumă mare de bani
Horoscop 10 septembrie 2018. Zodia care va primi compensații materiale satisfăcătoare