Horoscop 18 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie va recupera niște bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 18 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu reușite. O să dăm dovadă de sinceritate în fața noastră în primul rând și apoi a celorlalți și o să facem o schimbare de macaz, să ne putem bucura de viață.

Vibrația zilei este 9 și o să avem o privire panoramică asupra vieții noastre.

Horoscop 18 iunie 2024 - GEMENI

Aveți idei inspirative și o să vă ocupați de lucruri care vă fac plăcere că e un moment bun să puneți în practică tot ce-ați acumulat, o experiență de proporții.

Vin bani din surse diferite, pot fi și suplimente salariale, sau vă mutați la un alt serviciu și salariul e mai mare.

Horoscop 18 iunie 2024 - RAC

Sunteți cooptați în diferite activități care să vă pună în valoare și să câștigați și bani că aveți nevoie pentru concediu și, în general, ca să vă mai relaxați.

Citește și
Ministrul de externe al Turciei face un anunț șoc, după o vizită la Moscova: "Nu există scăpare"

Se poate să vă caute cineva care se regăsește în felul vostru de a fi și o să vă gândiți de două ori înainte de a ieși la cafea.

Horoscop 18 iunie 2024 - LEU

Se poate să intrați într-o combinație partenerială care promite succes și o să vă sincronizați la treabă, chiar o să fie o muncă de echipă.

Vi se face o ofertă de călătorie, pot fi niște bilete low-cost să plecați pe undeva și vă duceți.

Horoscop 18 iunie 2024 - FECIOARĂ

Vă invită cineva în alt oraș să petreceți un weekend, sau poate vacanța și o să vă organizați în așa fel încât să vă puteți duce și faceți rost de bani de drum.

Se poate să vi se propună o postură care să vă facă cinste, poate luați un premiu, vi se oferă șefia unui departament.

Horoscop 18 iunie 2024 - BALANȚĂ

O să recuperați niște bani și veți completa lipsurile din cămară, poate mai ieșiți după program, în doi, ca să vă aerisiți, să vedeți ce se mai întâmplă pe scena socială.

Vă invită cineva la un spectacol, sau la o plimbare, or fi chestiuni de suflet - de discutat și o să vă bucurați de o seară reușită.

Horoscop 18 iunie 2024 - SCORPION

Poate vă duceți la un interviu, sau poate e un examen și o să vă descurcați de minune, și poate faceți o schimbare radicală, vă reinventați.

O să parafați niște acte care or să vă ajute să faceți progrese la slujbă, la școală, sau ca să faceți niște investiții.

Horoscop 18 iunie 2024 - SĂGETĂTOR

Vi se fac promisiuni de avansare la slujbă poate și fără concurs - rezultatele muncii voastre vorbesc de la sine și o să fie o recompensă.

E cineva care v-a urmărit de o vreme-ncoace și poate-și face curaj să vă abordeze că simte că ați putea forma un cuplu.

Horoscop 18 iunie 2024 - CAPRICORN

O să apară cineva care vă poate face viața mai frumoasă și dacă n-aveți partener de cuplu vă puteți lăsa duși de poveste că v-ar face bine să vă petreceți viața împreună.

E posibil să vă umpleți timpul liber cu o activitate care să vă deconecteze, să vă pună creativitatea în mișcare.

Horoscop 18 iunie 2024 - VĂRSĂTOR

Poate în fugă, așa, mai dați și pe la medic să vedeți cum stați cu starea organismului ca să interveniți - la timp - dacă o fi ceva, să luați un tratament vindecător.

Poate mai faceți niște schimbări pe-acasă, vă luați lucruri noi ca să dați refresh interiorului.

Horoscop 18 iunie 2024 - PEȘTI

Sunt chestiuni legate de școală, de cursuri pe care trebuie să le definitivați ca să mergeți mai departe, sau ca să vă angajați.

Pe voi vă bate gândul să vă luați o locuință nouă, poate pentru că se mărește familia și vreți mai mult spațiu.

Horoscop 18 iunie 2024 - BERBEC

O să intrați la cheltuială, poate pentru că îi trimiteți pe copii în tabără, în excursie și or să mai fie și alte - neprevăzute - care să înghită bani.

Se poate să bateți palma pentru un contract care să vă aducă o sumă importantă de bani.

Horoscop 18 iunie 2024 - TAUR

Întrevedere cu cineva care vă propune un business și o să vă calculați șansele de a face o muncă de calitate și să luați și banii, că se-anunță un an bănos.

Se poate să vă refaceți viața sentimentală, să vă căsătoriți, să aveți copii dacă vă doriți acest lucru.

Articol recomandat de sport.ro
Cine sunt posibilele adversare ale României din optimile EURO 2024! Cinci variante: 4 campioane mondiale și europene + coșmarul lui Hagi!
Cine sunt posibilele adversare ale României din optimile EURO 2024! Cinci variante: 4 campioane mondiale și europene + coșmarul lui Hagi!
Citește și...
Horoscop 26 iunie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie or să tot aterizeze bani în cont
Horoscop 26 iunie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie or să tot aterizeze bani în cont

Horoscop 26 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. O să ne strecurăm cu inteligență printre obstacolele care vi se pot ivi în cale și o să facem față provocărilor.

Horoscop 25 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care încep să vină niște bani
Horoscop 25 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care încep să vină niște bani

Horoscop 25 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize. Se poate să fim nehotărâți, ezitanți, dar o să ne redresăm din mers ca să alegem ce e cel mai bine pentru noi.

Horoscop 24 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care e posibil să aterizeze niște bani în cont
Horoscop 24 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care e posibil să aterizeze niște bani în cont

Horoscop 24 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu de toate. Avem energie, determinare, ne cunoaștem interesele și o să ne bucurăm de suport din partea unor oameni care apar la momentul potrivit.

Recomandări
Slovacia - România, ora 19:00, la EURO 2024 - LIVE TEXT. Pe cine va miza Iordănescu și cu cine am putea juca în
Slovacia - România, ora 19:00, la EURO 2024 - LIVE TEXT. Pe cine va miza Iordănescu și cu cine am putea juca în "optimi"

România și Slovacia se vor întâlni, miercuri, de la ora 19:00, la Frankfurt, într-un meci din Grupa E de la EURO 2024. Partida va fi transmisă în direct de PRO TV și VOYO.

VIDEO. Ce i-a zis Băsescu ducelui de Kent, văr al Reginei Angliei, când România i-a învins la EURO 2000: ”V-am fript! Ha ha”
VIDEO. Ce i-a zis Băsescu ducelui de Kent, văr al Reginei Angliei, când România i-a învins la EURO 2000: ”V-am fript! Ha ha”

În ziua de 20 iunie 2000, naţionala României se impunea în faţa Angliei cu 3-2, la EURO 2000, după un meci memorabil disputat la Charleroi, în Belgia.  

VIDEO „de colecție”. Cum a ieșit România în stradă după ce a învins Anglia la EURO 2000. Și Slovacia poate fi învinsă
VIDEO „de colecție”. Cum a ieșit România în stradă după ce a învins Anglia la EURO 2000. Și Slovacia poate fi învinsă

Meciul România - Slovacia, transmis în direct de PRO TV și VOYO, decisiv pentru calificarea în optimile de finală ale EURO 2024, le aduce aminte românilor de meciul cu Anglia din cadrul EURO 2000.