Horoscop 18 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii își întâlnesc sufletul pereche


Ultimul update: Marti 18 Februarie 2020 09:04
Data publicarii: Marti 18 Februarie 2020 08:02
Categorie: Horoscop

Horoscop 18 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi a provocărilor. O să fim prompți în replică, să nu ratăm o șansă, că nu se știe când mai apar oportunități care să ne schimbe viața în bine.

 

Vibrația zilei este 9 și o să dăm dovadă de generozitate.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2020 VĂRSĂTOR


O problemă de sănătate se cere urgent rezolvată ca să vă recăpătați starea de grație, să fiți din nou plini de idei, inspirați. O să treceți în revistă niște oferte de colaborare și poate vă opriți asupra uneia care sună bine și o să vă apucați de treabă, să câștigați bani frumoși.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2020 PEȘTI


Poate faceți o rezervare pentru weekend să plecați pe undeva sau vă duceți la un concert, la o piesă de teatru, la un film. Sunt multe lucruri de rezolvat, să semnați acte, să faceți niște deplasări. Poate aveți examene, interviuri și o să se încheie cu bine. O să aveți succes.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2020 BERBEC


O să vă invite cineva în oraș, la cafea, să vadă mai de aproape ce șanse aveți să intrați în relație și să și rămâneți. Se poate să schimbați dieta, stilul vestimentar. Vă duceți și la tuns, vă reinventați pentru că simțiți nevoia și nu pentru cineva anume.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2020 TAUR


E cineva din străinătate care vrea să vă căsătoriți și dacă sunteți dispuși să lăsați totul și să vă duceți, o s-o faceți. O s-aveți de-a face cu oameni care vor să colaborați și se poate să fie la mare distanță și să veniți mai aproape unii de alții, să lucrați și mai bine.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2020 GEMENI


E un reviriment în sfera carierei și luați vreun premiu, vi se mulțumește în public pentru succesul repurtat. Încep să se adune banii și să vă bucurați de o libertate de mișcare. O să puteți pleca în weekend, să-i trimiteți și pe copii în tabere, la câmp cu echipele sportive.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2020 RAC


Cineva cu care ați avut o relație sau mai aveți încă, vrea să fiți mai receptivi la problemele cu care se confruntă, să vă puteți armoniza. Se poate să vă cheme șefii la o discuție. Poate vă propun ceva, un proiect nou, dar e posibil să vă treziți și cu niște reproșuri, că nu le-ați împlinit poruncile.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2020 LEU


O să ieșiți pe la evenimentele mondene ca să fiți la curent cu ce e nou și să luați și voi parte activă la ce se întâmplă. Apar noutăți la serviciu și e bine să vă dozați eforturile ca să vă puteți achita onorabil de toate obligațiile și să mai urcați o treaptă pe linia profesională.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2020 FECIOARĂ


Se limpezesc apele în relația cu partenerul și o să vorbiți deschis, fără menajamente, ca să fie totul transparent. Poate vă faceți un program special pentru copii, să-i duceți acolo unde și-au dorit sau să faceți niște schimbări pe acasă și de nevoie și de plăcere.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2020 BALANȚĂ


Se poate să perfectați niște acte, să achitați niște restante, ca să evitați amenzile usturătoare. O să vă bucurați de niște oaspeți de la drum și poate le întoarceți vizita în weekend-ul ăsta sau în altul, în funcție de timpul liber disponibil.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2020 SCORPION


O să mai luați câte ceva decorativ pentru casă, asta și poate și pentru că vă pregătiți de un eveniment care va avea loc în curând. Se poate să aveți de dat un examen, să absolviți niște cursuri și o să fie un consum și fizic și nervos, dar nu se poate fără.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2020 SĂGETĂTOR


Noutăți în dragoste. Poate fi cineva dintr-o relație mai veche și care mai are potențial, dar poate fi cineva la prima vedere. O să tot scoateți bani din buzunar că așa v-oți fi planificat și nu pentru că apar neprevăzute, dar n-o să rămâneți în pană de bani, că aveți voi o rezervă acolo.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2020 CAPRICORN


Poate o să mai luați niște bani dintr-o sursă colaterală și să fie un confort financiar de aici încolo. E agitație la voi. Sunt lucruri pe care trebuie neapărat să le duceți la bun sfârșit și poate fi o cursă contracronometru, ca să scăpați de niște obligații.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO