Horoscop 18 august 2017. Fecioarele își vor întemeia o familie

Ultimul update: Joi 24 August 2017 16:16
Data publicarii: Vineri 18 August 2017 08:42
Categorie: Horoscop

O să ne bucurăm de tot ce am realizat până în momentul de faţă, iar dacă mai sunt lucruri pe care ni le dorim o să facem tot posibilul să le obţinem.

Vibraţia zilei este 9 şi o să aflăm ce ne lipseşte ca să fim cu adevărat fericiţi. Poate nimic!

Leu: Vă caută cineva care-şi doreşte să vă cunoaşteţi mai bine, să fiţi împreună, că e de văzut dacă şi voi vreţi acelaşi lucru. Sunteţi în tratative cu nişte posibili parteneri de afaceri, să intraţi într-o combinaţie care v-ar aduce, în scurt timp un succes financiar şi poate şi unul de imagine.

Fecioară: Vă daţi întâlnire cu o persoană în care v-aţi pus mari speranţe, poate vreţi să va întemeiaţi o familie, să va mutaţi la casă voastră. O să scoateţi din banii puşi la secret să puteţi pleca pe undeva să va deconectaţi într-o staţiune de agrement, să vă mai rupeţi de stresul de acasă, de rutină.

Balanţă: Se poate să prezentaţi un nou look în societate, aveţi ceva de transmis şi o să va faceţi înţeleşi la evenimentele la care veţi ajunge. Poate plecaţi de vineri la rude, la prieteni, sau într-un city break să respiraţi alt aer, să vă bucuraţi de peisaje şi de un anturaj cu care va simţiţi în elementul vostru.

Scorpion: Poate aranjaţi ceva pentru sâmbătă, să plecaţi pe undeva, poate vă luaţi şi familia şi prietenii să vă duceţi la aer, să revedeţi marea, muntele. O revedere emoţionantă, şi poate vă faceţi program comun şi pentru următoarele zile să petreceţi un timp de calitate cu cei care contează pentru voi.

Săgetător: E posibil să vină cineva de la drum, dacă n-o să porniţi voi spre o destinaţie de vacanţă şi-atunci amânaţi întâlnirea. În continuare indicii de drum la voi. Vă suiţi în tren, avion, maşină şi nu vă opriţi decât acolo unde vă duce intuiţiasau nevoia de a retrăi nişte amintiri plăcute.

Capricorn: Se pare c-o să aveţi o discuţie între patru ochi cu partenerul de cuplu şi o să faceţi să dispară lucrurile care vă displac. Se pot rezolva nişte aspecte care ţin de afaceri, puteţi semna un contract, să aveţi un venit constant să v-ajungă pentru plata ratelor bancare şi restul cheltuielilor.

Vărsător: Poate-i invitaţi nişte prieteni la voi la un grătar şi schimbaţi impresii despre un proiect de timp liber, o excursie, o expediţie în munţi. Poate veţi munci intens zilele-astea pentru o relansare fie că va fi pe scenă socială, fie la serviciu o să fie ceva nou de pus în aplicare şi o să va mobilizaţi serios.

Peşti: Cineva care nu v-a uitat vă caută şi vrea să vă vedeţi, în speranţa că relaţia va continuă frumos. O s-aveţi parte de surprize plăcute. Cei din jur se revanşează fiecare în alt fel pentru mici servicii pe care li le-aţi făcut cândva şi o să vă meargă totul la suflet.

Berbec: E cineva care vrea să vă cunoască şi o să ieşiţi la o cafea, pentru că discuţiile de pe net nu prea v-ajută în momentul de faţă. E posibil să vă invite prietenii într-o staţiune de agrement, poate veţi practică şi sporturi extreme, dacă sunteţi genul, pentru că e un surplus de adrenalină care vă bântuie.

Taur: Se poate să vă daţi întâlnire cu cineva care o să vă coopteze într-o activitate care să vă pună în valoare şi alte faţete pe care oamenii nu vi le cunosc. Le-aţi promis unor prieteni, rude, c-o să vă faceţi timp şi de ei şi poate va duceţi măcar la o piscină, să faceţi baie, plajă, dacă nu puteţi ajunge la mare.

Gemeni: Se dezmorţeşte sfera sentimentală şi o să primiţi răspunsurile afective pe care le aşteptaţi, zilele astea. Se poate să vă faceţi program de vizite şi de plimbări, drumeţii, să vă duceţi şi pe la nişte evenimente festive să vă distraţi, să spargeţi monotonia care nu vă prieşte deloc.

Rac: Se poate să luaţi nişte bani care s-au lăsat cam mult aşteptaţi şi o să cumpăraţi ce v-a lipsit cel mai mult, ceva pentru casă probabil. Poate fi o zi a surprizelor plăcute pentru voi, o să primiţi mici atenţii, poate ieşiţi la masă cu prietenii, vă duceţi la un aqua-land să staţi la piscină, să înotaţi, să faceţi plajă.

Horoscop 17 august 2017. Peștii iși întâlnesc marea iubire
Horoscop 17 august 2017. Peștii iși întâlnesc marea iubire
VIDEO PROTVPLUS.RO
GOSPODAR FARA PERECHE
Scandal mare in casa lui Vasile Boar. Afost intim cu Cristina?

01:27
GOSPODAR FARA PERECHE
Tomita ajunge singur acasa: "M-am simtit nu prost, ci foarte prost!"

01:38
GOSPODAR FARA PERECHE
Interzis celor slabi de inima! Dan Dicu face o demonstratie de echitatie care se lasa cu rani

01:32
GOSPODAR FARA PERECHE
Marin ii da sfaturi lui Dorin. Ce secret ascunde fostul gospodar fara pereche?

02:13
GOSPODAR FARA PERECHE
Se incing spiritele intre Rodica si Elena! Discutii aprinse au cele doua rivale

01:42
GOSPODAR FARA PERECHE
NEXT Intrigi noi, tandreturi si discutii aprinse in urmatorul episod Gospodar fara pereche.

01:10
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-l pe Santiago!
Isi iubeste copiii si sotia, si desi intotdeauna mai distant, nu si-a imaginat ca o va gasi pe aceasta in bratele unui alt barbat pe care-l credea prieten. Pe Santiago il cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-o pe Raquel
Pentru toti, viata ei parea perfecta. Nu si-a imaginat niciodata ca se va lovi de tradare, infidelitate sau ca va fi banuita de crima. Pe Raquel o cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-o pe Carolina!
Destinul ei era sa fie mama, sotie, femeie de casa, insa o pasiune de nestapanit i-a dat viata peste cap. Pe Carolina o cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
LA MARUTA
Mama Nadiei Comaneci, dezvaluiri despre fiica sa
Interviu exclusiv acordat de mama Nadiei Comaneci

05:35
horoscop
Horoscop 24 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă importantă de bani
Horoscop 23 septembrie 2018. Zodia care primeşte o ofertă ce-i va schimba viitorul
Horoscop 22 septembrie 2018. Zodia care are cheltuieli mari azi
Horoscop 21 septembrie 2018. Cadouri, vești bune, dar și revederi emoționante
Horoscop 20 septembrie 2018. Zodia care este pe punctul de a începe o nouă relație
Horoscop 19 septembrie 2018. Zodia care poate demara un proiect care să-i aducă mulți bani
horoscop
Horoscop 18 septembrie 2018. Peștii pot ajunge la căsătorie până anul viitor
Horoscop 17 septembrie 2018. Cei născuți în această zodie au noroc în plan financiar astăzi
Horoscop 16 septembrie 2018. Cine întâlnește șansa vieții de a fi fericit
Horoscop 15 septembrie 2018. Cine are șanse să reia o poveste amoroasă
Horoscop 14 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă neaşteptat de mare de bani
Horoscop 13 septembrie 2018. Zodia care primeşte o ofertă extrem de avantajoasă