Horoscop 18 august 2017. Fecioarele își vor întemeia o familie

Ultimul update: Joi 24 August 2017 16:16
Data publicarii: Vineri 18 August 2017 08:42
Categorie: Horoscop

O să ne bucurăm de tot ce am realizat până în momentul de faţă, iar dacă mai sunt lucruri pe care ni le dorim o să facem tot posibilul să le obţinem.

Vibraţia zilei este 9 şi o să aflăm ce ne lipseşte ca să fim cu adevărat fericiţi. Poate nimic!

Leu: Vă caută cineva care-şi doreşte să vă cunoaşteţi mai bine, să fiţi împreună, că e de văzut dacă şi voi vreţi acelaşi lucru. Sunteţi în tratative cu nişte posibili parteneri de afaceri, să intraţi într-o combinaţie care v-ar aduce, în scurt timp un succes financiar şi poate şi unul de imagine.

Fecioară: Vă daţi întâlnire cu o persoană în care v-aţi pus mari speranţe, poate vreţi să va întemeiaţi o familie, să va mutaţi la casă voastră. O să scoateţi din banii puşi la secret să puteţi pleca pe undeva să va deconectaţi într-o staţiune de agrement, să vă mai rupeţi de stresul de acasă, de rutină.

Balanţă: Se poate să prezentaţi un nou look în societate, aveţi ceva de transmis şi o să va faceţi înţeleşi la evenimentele la care veţi ajunge. Poate plecaţi de vineri la rude, la prieteni, sau într-un city break să respiraţi alt aer, să vă bucuraţi de peisaje şi de un anturaj cu care va simţiţi în elementul vostru.

Scorpion: Poate aranjaţi ceva pentru sâmbătă, să plecaţi pe undeva, poate vă luaţi şi familia şi prietenii să vă duceţi la aer, să revedeţi marea, muntele. O revedere emoţionantă, şi poate vă faceţi program comun şi pentru următoarele zile să petreceţi un timp de calitate cu cei care contează pentru voi.

Săgetător: E posibil să vină cineva de la drum, dacă n-o să porniţi voi spre o destinaţie de vacanţă şi-atunci amânaţi întâlnirea. În continuare indicii de drum la voi. Vă suiţi în tren, avion, maşină şi nu vă opriţi decât acolo unde vă duce intuiţiasau nevoia de a retrăi nişte amintiri plăcute.

Capricorn: Se pare c-o să aveţi o discuţie între patru ochi cu partenerul de cuplu şi o să faceţi să dispară lucrurile care vă displac. Se pot rezolva nişte aspecte care ţin de afaceri, puteţi semna un contract, să aveţi un venit constant să v-ajungă pentru plata ratelor bancare şi restul cheltuielilor.

Vărsător: Poate-i invitaţi nişte prieteni la voi la un grătar şi schimbaţi impresii despre un proiect de timp liber, o excursie, o expediţie în munţi. Poate veţi munci intens zilele-astea pentru o relansare fie că va fi pe scenă socială, fie la serviciu o să fie ceva nou de pus în aplicare şi o să va mobilizaţi serios.

Peşti: Cineva care nu v-a uitat vă caută şi vrea să vă vedeţi, în speranţa că relaţia va continuă frumos. O s-aveţi parte de surprize plăcute. Cei din jur se revanşează fiecare în alt fel pentru mici servicii pe care li le-aţi făcut cândva şi o să vă meargă totul la suflet.

Berbec: E cineva care vrea să vă cunoască şi o să ieşiţi la o cafea, pentru că discuţiile de pe net nu prea v-ajută în momentul de faţă. E posibil să vă invite prietenii într-o staţiune de agrement, poate veţi practică şi sporturi extreme, dacă sunteţi genul, pentru că e un surplus de adrenalină care vă bântuie.

Taur: Se poate să vă daţi întâlnire cu cineva care o să vă coopteze într-o activitate care să vă pună în valoare şi alte faţete pe care oamenii nu vi le cunosc. Le-aţi promis unor prieteni, rude, c-o să vă faceţi timp şi de ei şi poate va duceţi măcar la o piscină, să faceţi baie, plajă, dacă nu puteţi ajunge la mare.

Gemeni: Se dezmorţeşte sfera sentimentală şi o să primiţi răspunsurile afective pe care le aşteptaţi, zilele astea. Se poate să vă faceţi program de vizite şi de plimbări, drumeţii, să vă duceţi şi pe la nişte evenimente festive să vă distraţi, să spargeţi monotonia care nu vă prieşte deloc.

Rac: Se poate să luaţi nişte bani care s-au lăsat cam mult aşteptaţi şi o să cumpăraţi ce v-a lipsit cel mai mult, ceva pentru casă probabil. Poate fi o zi a surprizelor plăcute pentru voi, o să primiţi mici atenţii, poate ieşiţi la masă cu prietenii, vă duceţi la un aqua-land să staţi la piscină, să înotaţi, să faceţi plajă.

Horoscop 17 august 2017. Peștii iși întâlnesc marea iubire
Horoscop 17 august 2017. Peștii iși întâlnesc marea iubire
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 16 februarie 2019. Zodia care astăzi se poate îndrăgosti
Horoscop 15 februarie 2019. Nativul zodiacului care decide să-și schimbe viața
Horoscop 14 februarie 2019. O problemă de sănătate îi va da de furcă acestui nativ
Horoscop 13 februarie 2019. Zodia care va avea parte de un „declic” sufletesc
Horoscop 12 februarie. Zodia care se va bucura de o primă generoasă din partea șefilor
Horoscop 11 februarie. Surprize plăcute pe plan amoros pentru nativul acestei zodii
horoscop
Horoscop 10 februarie 2019. Zodia care ia o decizie sentimentală importantă
Horoscop 8 februarie 2019. Semne bune în sfera relaţii sentimentale pentru această zodie
Horoscop 7 februarie 2019. Apare o sursă de bani de explorat pentru această zodie
Horoscop 6 februarie 2019. Cine va fi curtat de o persoană seducătoare
Horoscop 5 februarie 2019. Cine își poate salva relația sau căsnicia după o ceartă
Horoscop 4 februarie 2019. Se anunţă câştiguri financiare pentru cei născuţi în această zodie