Horoscop 18 august 2017. Fecioarele își vor întemeia o familie

Ultimul update: Joi 24 August 2017 16:16
Data publicarii: Vineri 18 August 2017 08:42
Categorie: Horoscop

O să ne bucurăm de tot ce am realizat până în momentul de faţă, iar dacă mai sunt lucruri pe care ni le dorim o să facem tot posibilul să le obţinem.

Vibraţia zilei este 9 şi o să aflăm ce ne lipseşte ca să fim cu adevărat fericiţi. Poate nimic!

Leu: Vă caută cineva care-şi doreşte să vă cunoaşteţi mai bine, să fiţi împreună, că e de văzut dacă şi voi vreţi acelaşi lucru. Sunteţi în tratative cu nişte posibili parteneri de afaceri, să intraţi într-o combinaţie care v-ar aduce, în scurt timp un succes financiar şi poate şi unul de imagine.

Fecioară: Vă daţi întâlnire cu o persoană în care v-aţi pus mari speranţe, poate vreţi să va întemeiaţi o familie, să va mutaţi la casă voastră. O să scoateţi din banii puşi la secret să puteţi pleca pe undeva să va deconectaţi într-o staţiune de agrement, să vă mai rupeţi de stresul de acasă, de rutină.

Balanţă: Se poate să prezentaţi un nou look în societate, aveţi ceva de transmis şi o să va faceţi înţeleşi la evenimentele la care veţi ajunge. Poate plecaţi de vineri la rude, la prieteni, sau într-un city break să respiraţi alt aer, să vă bucuraţi de peisaje şi de un anturaj cu care va simţiţi în elementul vostru.

Horoscop 16 august 2017. Vărsătorii încep o nouă colaborare

Scorpion: Poate aranjaţi ceva pentru sâmbătă, să plecaţi pe undeva, poate vă luaţi şi familia şi prietenii să vă duceţi la aer, să revedeţi marea, muntele. O revedere emoţionantă, şi poate vă faceţi program comun şi pentru următoarele zile să petreceţi un timp de calitate cu cei care contează pentru voi.

Săgetător: E posibil să vină cineva de la drum, dacă n-o să porniţi voi spre o destinaţie de vacanţă şi-atunci amânaţi întâlnirea. În continuare indicii de drum la voi. Vă suiţi în tren, avion, maşină şi nu vă opriţi decât acolo unde vă duce intuiţiasau nevoia de a retrăi nişte amintiri plăcute.

Capricorn: Se pare c-o să aveţi o discuţie între patru ochi cu partenerul de cuplu şi o să faceţi să dispară lucrurile care vă displac. Se pot rezolva nişte aspecte care ţin de afaceri, puteţi semna un contract, să aveţi un venit constant să v-ajungă pentru plata ratelor bancare şi restul cheltuielilor.

Vărsător: Poate-i invitaţi nişte prieteni la voi la un grătar şi schimbaţi impresii despre un proiect de timp liber, o excursie, o expediţie în munţi. Poate veţi munci intens zilele-astea pentru o relansare fie că va fi pe scenă socială, fie la serviciu o să fie ceva nou de pus în aplicare şi o să va mobilizaţi serios.

Peşti: Cineva care nu v-a uitat vă caută şi vrea să vă vedeţi, în speranţa că relaţia va continuă frumos. O s-aveţi parte de surprize plăcute. Cei din jur se revanşează fiecare în alt fel pentru mici servicii pe care li le-aţi făcut cândva şi o să vă meargă totul la suflet.

Berbec: E cineva care vrea să vă cunoască şi o să ieşiţi la o cafea, pentru că discuţiile de pe net nu prea v-ajută în momentul de faţă. E posibil să vă invite prietenii într-o staţiune de agrement, poate veţi practică şi sporturi extreme, dacă sunteţi genul, pentru că e un surplus de adrenalină care vă bântuie.

Taur: Se poate să vă daţi întâlnire cu cineva care o să vă coopteze într-o activitate care să vă pună în valoare şi alte faţete pe care oamenii nu vi le cunosc. Le-aţi promis unor prieteni, rude, c-o să vă faceţi timp şi de ei şi poate va duceţi măcar la o piscină, să faceţi baie, plajă, dacă nu puteţi ajunge la mare.

Gemeni: Se dezmorţeşte sfera sentimentală şi o să primiţi răspunsurile afective pe care le aşteptaţi, zilele astea. Se poate să vă faceţi program de vizite şi de plimbări, drumeţii, să vă duceţi şi pe la nişte evenimente festive să vă distraţi, să spargeţi monotonia care nu vă prieşte deloc.

Rac: Se poate să luaţi nişte bani care s-au lăsat cam mult aşteptaţi şi o să cumpăraţi ce v-a lipsit cel mai mult, ceva pentru casă probabil. Poate fi o zi a surprizelor plăcute pentru voi, o să primiţi mici atenţii, poate ieşiţi la masă cu prietenii, vă duceţi la un aqua-land să staţi la piscină, să înotaţi, să faceţi plajă.

Horoscop 17 august 2017. Peștii iși întâlnesc marea iubire

Horoscop 17 august 2017. Peștii iși întâlnesc marea iubire

VIDEO PROTVPLUS.RO

Horoscop

Horoscop 20 iulie 2018. Zodia care se bucură de câștiguri financiare importante

Horoscop 19 iulie 2018. Zodia care își va reface viața sentimentală

Horoscop 18 iulie 2018. Zodia care va primi o ofertă de muncă din străinătate

Horoscop 17 iulie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

Horoscop 16 iulie 2018. Zodia care ia o decizie importantă în viața personală

Horoscop 15 iulie 2018. Zodia pe care o așteaptă cheltuieli neprevăzute

Horoscop 2018

Horoscop 14 iulie 2018. Zodia care va avea surprize plăcute pe plan financiar

Horoscop 13 iulie 2018. Cine primește o sumă de bani neașteptată

Horoscop 12 iulie 2018. Împliniri pe plan sentimental pentru nativii din zodia Taur

Horoscop 11 iulie 2018. Nativii din zodia Leu vor avea parte de câștiguri financiare

Horoscop 10 iulie 2018. Cei născuți în această zodie pot începe o activitate profitabilă

Horoscop 9 iulie 2018. Sarcini noi la locul de muncă pentru nativii din zodia Rac