Horoscop 18 august 2017. Fecioarele își vor întemeia o familie

Ultimul update: Joi 24 August 2017 16:16
Data publicarii: Vineri 18 August 2017 08:42
Categorie: Horoscop

O să ne bucurăm de tot ce am realizat până în momentul de faţă, iar dacă mai sunt lucruri pe care ni le dorim o să facem tot posibilul să le obţinem.

Vibraţia zilei este 9 şi o să aflăm ce ne lipseşte ca să fim cu adevărat fericiţi. Poate nimic!

Leu: Vă caută cineva care-şi doreşte să vă cunoaşteţi mai bine, să fiţi împreună, că e de văzut dacă şi voi vreţi acelaşi lucru. Sunteţi în tratative cu nişte posibili parteneri de afaceri, să intraţi într-o combinaţie care v-ar aduce, în scurt timp un succes financiar şi poate şi unul de imagine.

Fecioară: Vă daţi întâlnire cu o persoană în care v-aţi pus mari speranţe, poate vreţi să va întemeiaţi o familie, să va mutaţi la casă voastră. O să scoateţi din banii puşi la secret să puteţi pleca pe undeva să va deconectaţi într-o staţiune de agrement, să vă mai rupeţi de stresul de acasă, de rutină.

Balanţă: Se poate să prezentaţi un nou look în societate, aveţi ceva de transmis şi o să va faceţi înţeleşi la evenimentele la care veţi ajunge. Poate plecaţi de vineri la rude, la prieteni, sau într-un city break să respiraţi alt aer, să vă bucuraţi de peisaje şi de un anturaj cu care va simţiţi în elementul vostru.

Scorpion: Poate aranjaţi ceva pentru sâmbătă, să plecaţi pe undeva, poate vă luaţi şi familia şi prietenii să vă duceţi la aer, să revedeţi marea, muntele. O revedere emoţionantă, şi poate vă faceţi program comun şi pentru următoarele zile să petreceţi un timp de calitate cu cei care contează pentru voi.

Săgetător: E posibil să vină cineva de la drum, dacă n-o să porniţi voi spre o destinaţie de vacanţă şi-atunci amânaţi întâlnirea. În continuare indicii de drum la voi. Vă suiţi în tren, avion, maşină şi nu vă opriţi decât acolo unde vă duce intuiţiasau nevoia de a retrăi nişte amintiri plăcute.

Capricorn: Se pare c-o să aveţi o discuţie între patru ochi cu partenerul de cuplu şi o să faceţi să dispară lucrurile care vă displac. Se pot rezolva nişte aspecte care ţin de afaceri, puteţi semna un contract, să aveţi un venit constant să v-ajungă pentru plata ratelor bancare şi restul cheltuielilor.

Vărsător: Poate-i invitaţi nişte prieteni la voi la un grătar şi schimbaţi impresii despre un proiect de timp liber, o excursie, o expediţie în munţi. Poate veţi munci intens zilele-astea pentru o relansare fie că va fi pe scenă socială, fie la serviciu o să fie ceva nou de pus în aplicare şi o să va mobilizaţi serios.

Peşti: Cineva care nu v-a uitat vă caută şi vrea să vă vedeţi, în speranţa că relaţia va continuă frumos. O s-aveţi parte de surprize plăcute. Cei din jur se revanşează fiecare în alt fel pentru mici servicii pe care li le-aţi făcut cândva şi o să vă meargă totul la suflet.

Berbec: E cineva care vrea să vă cunoască şi o să ieşiţi la o cafea, pentru că discuţiile de pe net nu prea v-ajută în momentul de faţă. E posibil să vă invite prietenii într-o staţiune de agrement, poate veţi practică şi sporturi extreme, dacă sunteţi genul, pentru că e un surplus de adrenalină care vă bântuie.

Taur: Se poate să vă daţi întâlnire cu cineva care o să vă coopteze într-o activitate care să vă pună în valoare şi alte faţete pe care oamenii nu vi le cunosc. Le-aţi promis unor prieteni, rude, c-o să vă faceţi timp şi de ei şi poate va duceţi măcar la o piscină, să faceţi baie, plajă, dacă nu puteţi ajunge la mare.

Gemeni: Se dezmorţeşte sfera sentimentală şi o să primiţi răspunsurile afective pe care le aşteptaţi, zilele astea. Se poate să vă faceţi program de vizite şi de plimbări, drumeţii, să vă duceţi şi pe la nişte evenimente festive să vă distraţi, să spargeţi monotonia care nu vă prieşte deloc.

Rac: Se poate să luaţi nişte bani care s-au lăsat cam mult aşteptaţi şi o să cumpăraţi ce v-a lipsit cel mai mult, ceva pentru casă probabil. Poate fi o zi a surprizelor plăcute pentru voi, o să primiţi mici atenţii, poate ieşiţi la masă cu prietenii, vă duceţi la un aqua-land să staţi la piscină, să înotaţi, să faceţi plajă.

Horoscop 17 august 2017. Peștii iși întâlnesc marea iubire
Horoscop 17 august 2017. Peștii iși întâlnesc marea iubire
VIDEO PROTVPLUS.RO
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
horoscop
Horoscop 17 noiembrie 2018. O veste neașteptată îi va da ziua peste cap acestui nativ
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată
Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani