Horoscop 15 august 2017. Vărsătorii vor câștiga mai multi bani

Ultimul update: Joi 24 August 2017 16:16
Data publicarii: Marti 15 August 2017 07:28
Categorie: Horoscop

O s-avem prilejul să aflăm ce anume n-a mers într-o relaţie, cum putem repara o prietenie pe care nu vrem s-o prierdem, ce cuvinte magice să folosim că să ne-nţelegem şi mai bine cu ai noştri.

Vibraţia zilei este 6 şi e de-ajuns şi doar intenţia de a trăi în armonie c-o să ne şi racordăm la binele din Univers.

LEU
Un proiect de timp liber o să va acapareze şi o să investiţi energie, o să puneţi şi suflet şi o să iasă ceva de calitate. O să va puteţi primi înapoi nişte bani împrumutaţi sau pe care nu i-aţi luat la timp şi o să va descurcaţi cu cheltuielile neprevăzute şi-o să va puteţi duce pe undeva în weekend.

FECIOARĂ
O să refaceţi grupul de prieteni cu care desfăşuraţi activităţi recreative, poate-i mai ajutaţi şi pe alţii şi-o să umpleţi un gol sufletesc. Sunt ceva aspecte care ţin de sănătate şi pe care dacă nu le rezolvaţi zilele-astea o s-aveţi de tras, o să aveţi puterea să va duceţi planurile la bun sfârşit.

BALANŢĂ
O ieşire în lume v-ar repune în relaţie cu nişte oameni de la care puteţi află o idee, să încropiţi o colaborare, fie şi pe termen scurt. O să va găsiţi o modalitate de a va elibera de o frământare, poate vreţi să reparaţi o greşeală, să recuperaţi o relaţie de prietenie, de dragoste, să fiţi fericiţi.

Horoscop 13 august 2017. Zodia care iși reface relația de cuplu

SCORPION
Întâlnire cu cineva care vrea să afle ce sentimente va încearcă, şi cum vedeţi viitorul relaţiei, că să ştie ce are de făcut. Se poate să reluaţi o colaborare, fie şi pe termen scurt dar care să v-aducă un supliment salarial, şi satisfacţii morale, că le-aţi putut oferi suport material unor oameni aflaţi în impas.

SĂGETĂTOR
Va cheamă cineva în alt oraş, poate într-o altă ţară să petreceţi un miniconcediu, dacă alte zile libere nu mai aveţi. Nişte lucruri care nu s-au înţeles că lumea se pot elucida la un telefon sau în scris, ca să fie şi mai clar, să ştiţi la ce va puteţi aştepta de-aici încolo de la o relaţie.

CAPRICORN
O să faceţi rost de nişte bani să puteţi plăti cazarea la mare, sau la munte, acolo unde aveţi chef să va duceţi. O să primiţi un răspuns de la fiinţă iubita şi va fi pe măsură aşteptărilor, c-o să puteţi pleca, probabil împreună într-o excursie la sfârşitul săptămânii.

VĂRSĂTOR
Poate faceţi nişte investigaţii medicale să depistaţi cauza unor dureri, să le veniţi de hac şi să va bucuraţi de o stare de echilibru, să fiţi în formă. Se-ntâmpla lucruri noi în viaţă voastră şi o să va luaţi avant să câştigaţi noi teritorii în plan profesional şi să v-alegeţi cu bani mai mulţi.

PEŞTI
O poveste de dragoste se poate resuscita şi să fiţi împreună cu acea persoană de care va separaserăţi. Cineva în care-aţi avut încredere c-o să va ajute într-o chestiune anume se poate să-şi retragă cuvântul dat şi să va lase baltă, dar va pot salva alţi prieteni, unii tineri.

BERBEC
Sunt aspecte rămase în aer la serviciu şi e momentul să le daţi de capăt, să va puteţi apucă de proiecte noi. O să va ia prin surprindere vizita cuiva care vrea să formaţi un cuplu armonios, să locuiţi împreună, s-aveţi o familie, pentru că vreţi să va aşezaţi la casă voastră.

TAUR
E posibil să luaţi nişte bani de pe urmă unei activităţi în care v-aţi implicat mai demult şi-abia acum i s-a găsit finanţare.
Se pare c-o să vă parvină un răspuns de la autorităţi şi o să puteţi semna un contract de vânzare-cumpărare, să va mutaţi sau să închiriaţi un apartament.

GEMENI
Se poate să cumpăraţi nişte lucruri în rate, vreo canapea, o maşină de spălat, comandaţi un dressing ori ceva pentru grădina, terasă. O să aveţi de făcut treaba pe-acasă, zugrăviţi, ori faceţi o reamenajare că să va simţiţi şi mai bine la voi acasă, pentru confortul psihic, mai mult, poate.

RAC
Va puteţi găsi un om care să vi se potrivească şi o să va-nţelegeţi, va fi o compatibilitate care să asigure armonia în relaţie. Încep să se-adune banii în cont şi o să va gândiţi să va schimbaţi maşina sau să mai daţi o fugă la mare, ori la munte pentru o porţie de respiro înainte să-ncepeti alte proiecte la slujba, la şcoală.

Horoscop 14 august 2017. Surprizele de care au parte zodiile

Horoscop 14 august 2017. Surprizele de care au parte zodiile

VIDEO PROTVPLUS.RO

horoscop

Horoscop 21 iulie 2018. Cine are șanse să-și întâlnească marea iubire

Horoscop 20 iulie 2018. Zodia care se bucură de câștiguri financiare importante

Horoscop 19 iulie 2018. Zodia care își va reface viața sentimentală

Horoscop 18 iulie 2018. Zodia care va primi o ofertă de muncă din străinătate

Horoscop 17 iulie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

Horoscop 16 iulie 2018. Zodia care ia o decizie importantă în viața personală

Horoscop

Horoscop 15 iulie 2018. Zodia pe care o așteaptă cheltuieli neprevăzute

Horoscop 14 iulie 2018. Zodia care va avea surprize plăcute pe plan financiar

Horoscop 13 iulie 2018. Cine primește o sumă de bani neașteptată

Horoscop 12 iulie 2018. Împliniri pe plan sentimental pentru nativii din zodia Taur

Horoscop 11 iulie 2018. Nativii din zodia Leu vor avea parte de câștiguri financiare

Horoscop 10 iulie 2018. Cei născuți în această zodie pot începe o activitate profitabilă