Horoscop 15 august 2017. Vărsătorii vor câștiga mai multi bani

Ultimul update: Joi 24 August 2017 16:16
Data publicarii: Marti 15 August 2017 07:28
Categorie: Horoscop

O s-avem prilejul să aflăm ce anume n-a mers într-o relaţie, cum putem repara o prietenie pe care nu vrem s-o prierdem, ce cuvinte magice să folosim că să ne-nţelegem şi mai bine cu ai noştri.

Vibraţia zilei este 6 şi e de-ajuns şi doar intenţia de a trăi în armonie c-o să ne şi racordăm la binele din Univers.

LEU
Un proiect de timp liber o să va acapareze şi o să investiţi energie, o să puneţi şi suflet şi o să iasă ceva de calitate. O să va puteţi primi înapoi nişte bani împrumutaţi sau pe care nu i-aţi luat la timp şi o să va descurcaţi cu cheltuielile neprevăzute şi-o să va puteţi duce pe undeva în weekend.

FECIOARĂ
O să refaceţi grupul de prieteni cu care desfăşuraţi activităţi recreative, poate-i mai ajutaţi şi pe alţii şi-o să umpleţi un gol sufletesc. Sunt ceva aspecte care ţin de sănătate şi pe care dacă nu le rezolvaţi zilele-astea o s-aveţi de tras, o să aveţi puterea să va duceţi planurile la bun sfârşit.

BALANŢĂ
O ieşire în lume v-ar repune în relaţie cu nişte oameni de la care puteţi află o idee, să încropiţi o colaborare, fie şi pe termen scurt. O să va găsiţi o modalitate de a va elibera de o frământare, poate vreţi să reparaţi o greşeală, să recuperaţi o relaţie de prietenie, de dragoste, să fiţi fericiţi.

SCORPION
Întâlnire cu cineva care vrea să afle ce sentimente va încearcă, şi cum vedeţi viitorul relaţiei, că să ştie ce are de făcut. Se poate să reluaţi o colaborare, fie şi pe termen scurt dar care să v-aducă un supliment salarial, şi satisfacţii morale, că le-aţi putut oferi suport material unor oameni aflaţi în impas.

SĂGETĂTOR
Va cheamă cineva în alt oraş, poate într-o altă ţară să petreceţi un miniconcediu, dacă alte zile libere nu mai aveţi. Nişte lucruri care nu s-au înţeles că lumea se pot elucida la un telefon sau în scris, ca să fie şi mai clar, să ştiţi la ce va puteţi aştepta de-aici încolo de la o relaţie.

CAPRICORN
O să faceţi rost de nişte bani să puteţi plăti cazarea la mare, sau la munte, acolo unde aveţi chef să va duceţi. O să primiţi un răspuns de la fiinţă iubita şi va fi pe măsură aşteptărilor, c-o să puteţi pleca, probabil împreună într-o excursie la sfârşitul săptămânii.

VĂRSĂTOR
Poate faceţi nişte investigaţii medicale să depistaţi cauza unor dureri, să le veniţi de hac şi să va bucuraţi de o stare de echilibru, să fiţi în formă. Se-ntâmpla lucruri noi în viaţă voastră şi o să va luaţi avant să câştigaţi noi teritorii în plan profesional şi să v-alegeţi cu bani mai mulţi.

PEŞTI
O poveste de dragoste se poate resuscita şi să fiţi împreună cu acea persoană de care va separaserăţi. Cineva în care-aţi avut încredere c-o să va ajute într-o chestiune anume se poate să-şi retragă cuvântul dat şi să va lase baltă, dar va pot salva alţi prieteni, unii tineri.

BERBEC
Sunt aspecte rămase în aer la serviciu şi e momentul să le daţi de capăt, să va puteţi apucă de proiecte noi. O să va ia prin surprindere vizita cuiva care vrea să formaţi un cuplu armonios, să locuiţi împreună, s-aveţi o familie, pentru că vreţi să va aşezaţi la casă voastră.

TAUR
E posibil să luaţi nişte bani de pe urmă unei activităţi în care v-aţi implicat mai demult şi-abia acum i s-a găsit finanţare.
Se pare c-o să vă parvină un răspuns de la autorităţi şi o să puteţi semna un contract de vânzare-cumpărare, să va mutaţi sau să închiriaţi un apartament.

GEMENI
Se poate să cumpăraţi nişte lucruri în rate, vreo canapea, o maşină de spălat, comandaţi un dressing ori ceva pentru grădina, terasă. O să aveţi de făcut treaba pe-acasă, zugrăviţi, ori faceţi o reamenajare că să va simţiţi şi mai bine la voi acasă, pentru confortul psihic, mai mult, poate.

RAC
Va puteţi găsi un om care să vi se potrivească şi o să va-nţelegeţi, va fi o compatibilitate care să asigure armonia în relaţie. Încep să se-adune banii în cont şi o să va gândiţi să va schimbaţi maşina sau să mai daţi o fugă la mare, ori la munte pentru o porţie de respiro înainte să-ncepeti alte proiecte la slujba, la şcoală.

Horoscop 14 august 2017. Surprizele de care au parte zodiile
Horoscop 14 august 2017. Surprizele de care au parte zodiile
VIDEO PROTVPLUS.RO
ROMANIA, TE IUBESC!
Lansare "Romania, te iubesc!" - interviu Cosmin Savu
Aprope două decenii de jurnalism de investigație, într-o carte ca un carusel al emoțiilor. Te vei înduioșa, vei râde și te vei înfuria, (re)descoperind lumea în care trăim. O radiografie sinceră a României noastre cea de toate zilele, scrisă de elita investigației jurnalistice de televiziune - echipa ”România, te iubesc!”, se lansează duminică, 18 nopiembrie la Târgul Gaudeamus, standul editurii Humanitas.

02:31
ROMANIA, TE IUBESC!
Lansare "Romania, te iubesc!" - interviu Paula Herlo
Aprope două decenii de jurnalism de investigație, într-o carte ca un carusel al emoțiilor. Te vei înduioșa, vei râde și te vei înfuria, (re)descoperind lumea în care trăim. O radiografie sinceră a României noastre cea de toate zilele, scrisă de elita investigației jurnalistice de televiziune - echipa ”România, te iubesc!”, se lansează duminică, 18 nopiembrie la Târgul Gaudeamus, standul editurii Humanitas.

03:06
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LAS FIERBINTI
Dedicaţia e gratis
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

07:59
Horoscop
Horoscop 18 noiembrie 2018. Zodia care avea parte de o răsturnare de situaţie
Horoscop 17 noiembrie 2018. O veste neașteptată îi va da ziua peste cap acestui nativ
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
horoscop
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată