Horoscop 15 august 2017. Vărsătorii vor câștiga mai multi bani

Ultimul update: Joi 24 August 2017 16:16
Data publicarii: Marti 15 August 2017 07:28
Categorie: Horoscop

O s-avem prilejul să aflăm ce anume n-a mers într-o relaţie, cum putem repara o prietenie pe care nu vrem s-o prierdem, ce cuvinte magice să folosim că să ne-nţelegem şi mai bine cu ai noştri.

Vibraţia zilei este 6 şi e de-ajuns şi doar intenţia de a trăi în armonie c-o să ne şi racordăm la binele din Univers.

LEU
Un proiect de timp liber o să va acapareze şi o să investiţi energie, o să puneţi şi suflet şi o să iasă ceva de calitate. O să va puteţi primi înapoi nişte bani împrumutaţi sau pe care nu i-aţi luat la timp şi o să va descurcaţi cu cheltuielile neprevăzute şi-o să va puteţi duce pe undeva în weekend.

FECIOARĂ
O să refaceţi grupul de prieteni cu care desfăşuraţi activităţi recreative, poate-i mai ajutaţi şi pe alţii şi-o să umpleţi un gol sufletesc. Sunt ceva aspecte care ţin de sănătate şi pe care dacă nu le rezolvaţi zilele-astea o s-aveţi de tras, o să aveţi puterea să va duceţi planurile la bun sfârşit.

BALANŢĂ
O ieşire în lume v-ar repune în relaţie cu nişte oameni de la care puteţi află o idee, să încropiţi o colaborare, fie şi pe termen scurt. O să va găsiţi o modalitate de a va elibera de o frământare, poate vreţi să reparaţi o greşeală, să recuperaţi o relaţie de prietenie, de dragoste, să fiţi fericiţi.

SCORPION
Întâlnire cu cineva care vrea să afle ce sentimente va încearcă, şi cum vedeţi viitorul relaţiei, că să ştie ce are de făcut. Se poate să reluaţi o colaborare, fie şi pe termen scurt dar care să v-aducă un supliment salarial, şi satisfacţii morale, că le-aţi putut oferi suport material unor oameni aflaţi în impas.

SĂGETĂTOR
Va cheamă cineva în alt oraş, poate într-o altă ţară să petreceţi un miniconcediu, dacă alte zile libere nu mai aveţi. Nişte lucruri care nu s-au înţeles că lumea se pot elucida la un telefon sau în scris, ca să fie şi mai clar, să ştiţi la ce va puteţi aştepta de-aici încolo de la o relaţie.

CAPRICORN
O să faceţi rost de nişte bani să puteţi plăti cazarea la mare, sau la munte, acolo unde aveţi chef să va duceţi. O să primiţi un răspuns de la fiinţă iubita şi va fi pe măsură aşteptărilor, c-o să puteţi pleca, probabil împreună într-o excursie la sfârşitul săptămânii.

VĂRSĂTOR
Poate faceţi nişte investigaţii medicale să depistaţi cauza unor dureri, să le veniţi de hac şi să va bucuraţi de o stare de echilibru, să fiţi în formă. Se-ntâmpla lucruri noi în viaţă voastră şi o să va luaţi avant să câştigaţi noi teritorii în plan profesional şi să v-alegeţi cu bani mai mulţi.

PEŞTI
O poveste de dragoste se poate resuscita şi să fiţi împreună cu acea persoană de care va separaserăţi. Cineva în care-aţi avut încredere c-o să va ajute într-o chestiune anume se poate să-şi retragă cuvântul dat şi să va lase baltă, dar va pot salva alţi prieteni, unii tineri.

BERBEC
Sunt aspecte rămase în aer la serviciu şi e momentul să le daţi de capăt, să va puteţi apucă de proiecte noi. O să va ia prin surprindere vizita cuiva care vrea să formaţi un cuplu armonios, să locuiţi împreună, s-aveţi o familie, pentru că vreţi să va aşezaţi la casă voastră.

TAUR
E posibil să luaţi nişte bani de pe urmă unei activităţi în care v-aţi implicat mai demult şi-abia acum i s-a găsit finanţare.
Se pare c-o să vă parvină un răspuns de la autorităţi şi o să puteţi semna un contract de vânzare-cumpărare, să va mutaţi sau să închiriaţi un apartament.

GEMENI
Se poate să cumpăraţi nişte lucruri în rate, vreo canapea, o maşină de spălat, comandaţi un dressing ori ceva pentru grădina, terasă. O să aveţi de făcut treaba pe-acasă, zugrăviţi, ori faceţi o reamenajare că să va simţiţi şi mai bine la voi acasă, pentru confortul psihic, mai mult, poate.

RAC
Va puteţi găsi un om care să vi se potrivească şi o să va-nţelegeţi, va fi o compatibilitate care să asigure armonia în relaţie. Încep să se-adune banii în cont şi o să va gândiţi să va schimbaţi maşina sau să mai daţi o fugă la mare, ori la munte pentru o porţie de respiro înainte să-ncepeti alte proiecte la slujba, la şcoală.

Horoscop 14 august 2017. Surprizele de care au parte zodiile
Horoscop 14 august 2017. Surprizele de care au parte zodiile
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 20 februarie 2019. Zodia care semnează contracte și câștigă mai mulți bani
Horoscop 19 februarie 2019. Decizia care va influența viața de cuplu a acestui nativ
Horoscop 18 februarie 2019. Iubirea bate la uşa celor născuţi în această zodie. Atenţie mare la cheltuieli
Horoscop 17 februarie 2019. Cine are șanse să ajungă la căsătorie în acest an
Horoscop 16 februarie 2019. Zodia care astăzi se poate îndrăgosti
Horoscop 15 februarie 2019. Nativul zodiacului care decide să-și schimbe viața
horoscop ajunul anului nou, horoscop, neti sandu
Horoscop 14 februarie 2019. O problemă de sănătate îi va da de furcă acestui nativ
Horoscop 13 februarie 2019. Zodia care va avea parte de un „declic” sufletesc
Horoscop 12 februarie. Zodia care se va bucura de o primă generoasă din partea șefilor
Horoscop 11 februarie. Surprize plăcute pe plan amoros pentru nativul acestei zodii
Horoscop 10 februarie 2019. Zodia care ia o decizie sentimentală importantă
Horoscop 8 februarie 2019. Semne bune în sfera relaţii sentimentale pentru această zodie