Horoscop 17 septembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Berbecii intră într-o afacere

Ultima actualizare: 17-09-2020 09:16

Horoscop 17 septembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Să ne punem o dorinţă şi tot noi să lucrăm la ea ca să ni se-mplinească. E de profitat de-ntâlnirea Soare-Lună şi să ne şi echilibram interior.

Vibraţia zilei este 8 şi să avem grijă de finanţe, să nu dăm iama-n ele.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE 2020 FECIOARĂ

O să primiţi un răspuns de la fiinţa în care v-aţi pus toate speranţele să fiţi fericiţi şi are de unde să fie de bun augur.
Se rezolvă probleme mai vechi şi care v-au dat serios de furcă, şi o să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, ori poate faceţi o investiţie serioasă - să luaţi casă.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE 2020 BALANŢA

Poate vă faceţi o programare la medic să vedeţi cum staţi cu sănătatea, Vă faceţi poate un set de analize medicale, eventual.
Voi o să vă reinventaţi, c-aveţi multe de spus şi de făcut şi e un moment bun pentru relansare, poate-ncepeti studiul, sau v-aţi fi găsit altceva de lucru.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE 2020 SCORPION

V-au rămas nişte lucruri de făcut pe acasă şi dacă e ceva complicat chemaţi şi voi pe cineva, angajaţi o firmă să vă rezolve problemele.
O să vă luaţi nişte lucruri pentru sufletul vostru şi o să mai păstraţi şi o rezervă că să puteţi da o fugă în week-end pe undeva, să luaţi o gură de aer proaspăt.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

Se poate să vă asociaţi, măcar temporar, cu nişte oameni cu care chiar rezonaţi ca stil de muncă şi o să faceţi rost de bani.
Se observă o reuşită în plan social, poate sunteţi invitaţi undeva să asistaţi la o prezentare, aţi avea şi voi ceva de spus, poate lansaţi pe piaţă un produs.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE 2020 CAPRICORN

Poate-ați găsit un loc de cazare în week-end pe undeva, sau aveţi o proprietate în altă zonă din ţară şi o să vă duceţi la voi acasă pentru vreo 2 zile.
O să legalizaţi un act care să vă deschidă drumul spre un alt orizont profesional şi poate-ncepeți ceva pe cont propriu, c-aveţi un potenţial uriaş.


HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Se poate să vă completaţi nişte studii, daţi nişte examene de diferenţă, ori poate vreun test eliminatoriu la vreo şcoală.
Se întrevede o sumă de bani care-o să v-ajute să faceţi nişte achiziţii pentru casă şi o să plecaţi pe undeva ca să profitaţi de vremea frumoasă şi de timpul liber pe care-l mai aveţi.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE 2020 PEŞTI

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să vă stârnească de la prima vedere, să fie un declic sufletesc şi să porniţi la drum împreună.
Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi să vă căsătoriţi, sau poate să reparaţi ce s-o fi stricat pe parcursul timpului.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE 2020 BERBEC

Întrevedere cu cineva care va propune o afacere şi s-ar putea să fiţi de acord, că sunt promisiuni de bani.
V-au rămas o grămadă de lucruri de dus la bun sfârşit şi o să daţi zor să le terminaţi ca să n-apară neplăceri, reproşuri, ori amenzi.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE 2020 TAUR

Relaţia cu partenerul de suflet o să capete profunzime şi stabilitate şi poate vă căsătoriţi.
Vă lansaţi într-o nouă aventură profesională şi o să experimentaţi lucruri noi şi o să fie un crescendo pentru c-o să vă priască tot ce faceţi.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE 2020 GEMENI

E posibil să se nască în familia voastră un copil şi să daţi o petrecere fie şi numai ca să faceţi anunţul, dacă nu pentru că se naşte.
Sfera creativă se animă frumos şi o să vă puneţi în practică ideile, c-aveţi multe şi de impact şi o să iasă un proiect, ori poate nişte colaborări.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE 2020 RAC

Poate-o să se decidă în consiliul de familie dacă să vă mutaţi ca să aveţi mai mult spaţiu sau poate ca să vă restrângeţi.
O să faceţi un efort financiar ca să mai luaţi câte ceva prin casă şi să creaţi un spaţiu de studiu sau de lucru - dacă o să munciţi de-acasă.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE 2020 LEU

Poate-o s-ajungeţi în sfârşit, zilele astea, acolo unde v-aţi propus acum vreo două luni, şi o să fie un câştig sufletesc, o să vedeţi.
Un nou look- cu asta s-ar putea să vă alegeţi ca să va-ncărcați de undeva cu o stare de bine, poate chiar e nevoie pentru moral.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO