Horoscop 17 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Gemenii vor face pasul cel mare în noaptea dintre ani

17-12-2020 07:34


Horoscop 17 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Apar veştile bune, oamenii de care-aveți nevoie, şi oportunităţile, ca să rezolvăm tot ce ne-am propus.

Vibraţia zilei este 8 şi o să ne putem rerecupera banii cuveniţi.


HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

O să faceţi un efort financiar să vă achitaţi de toate obligaţiile financiare să nu intraţi cu restanțe în noul an. O s-aveţi spor la preocupările care ţin de profesie şi o să recuperaţi şi bani din urmă, pot fi şi nişte venituri suplimentare şi să se umple contul.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2020 CAPRICORN

 

O să vi se reamintească de o colaborare despre care vorbiserăţi cu ceva timp în urmă şi o să acceptaţi pentru că e convenabilă. Şi voi o s-aveţi de luat bani, poate mai aveţi şi nişte datorii de achitat, dar se rezolvă totul, şi o să primiţi toate acele sume care vi s-au promis mai demult.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Apar nişte oportunităţi de care veţi profita şi de ale căror beneficii o să vă daţi seama - în timp - pot să dureze şi câţiva ani. Intraţi într-o nouă etapă de viaţă şi o să lucraţi în alt ritm, poate vă mai ocupaţi şi de alte treburi colaterale şi care or să v-aducă bani anul viitor.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2020 PEŞTI

 

Se pare c-o să primiţi ajutor din partea unor oameni care ştiu de ce-aveţi nevoie şi o să vă fie mai uşor cu restul treburilor pe care le-aveţi de făcut. Poate vi se forţează un pic mâna să semnaţi un contract, sau măcar să faceţi o promisiune fie ea şi formală c-o să lucraţi într-o combinaţie partenerială anume.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2020 BERBEC

 

Poate mai cumpăraţi lucruri noi prin casă şi o să scoateţi din banii de la ciorap ca să le faceţi surpriză alor voştri. O să primiţi semnături, confirmări să vă derulaţi afacerile, poate vi s-a rezervat şi vreo cameră pe undeva să vă duceţi de sărbători dacă aveţi încredere că sunt respectate regulile.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2020 TAUR

 

O să vă daţi întâlnire cu cineva de pe alte meleaguri şi o să vedeţi dacă vă puteţi duce voi, sau vine acea persoană la voi. Încep să se-adune banii pe care i-aţi tot revendicat în ultima vreme şi o să aveţi pentru pregătiri, cadouri, şi pentru o eventuală plecare să respiraţi alt aer.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2020 GEMENI

 

Relaţia cu partenerul de cuplu tinde să fie şi mai stabilă şi poate faceţi vreun anunţ în noaptea dintre ani. Se poate să vă consultaţi cu nişte oameni de afaceri înainte de a lua o decizie contractuală şi dacă vă sunt respectate punctele de vedere vă şi daţi acordul.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2020 RAC

 

O veste bună de la cineva care va duce dorul şi anunţă când vine, şi ce program va face de sărbători. Buna colaborare cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să vă atingeţi obiectivele, să-ncheiați cu bine munca de-acasă, ori de la serviciu şi să luaţi şi bani.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2020 LEU

 

Le pregătiţi o surpriză plăcută celor mici, poate le cumpăraţi gadgeturile preferate, sau îi duceţi la munte undeva. Se-anunţă bani şi o să faceţi shoping pe ultima sută de metri, să luaţi şi ultimele cadouri - alegeţi online ca să nu vă riscaţi sănătatea prin oraş, prin magazine.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

Poate- abia acum aflaţi ce gânduri bune are cu voi fiinţa iubită, unde o să vă duceţi de Anul nou, de sărbători. O să vă bucuraţi de nişte privilegii şi poate luaţi şi bani pentru nişte lucruri pe care le-aţi făcut numai demult, pare să fie ceva neaşteptat.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2020 BALANŢĂ

 

Va face poate cineva cadou nişte lucruri pe care vi le-aţi dorit pentru casă şi o să vă placă faptul că s-a notat ce v-aţi fi dorit. Se pare c-o să rezolvaţi probleme care ţin atât de serviciu, cât şi de casă, de familie, şi se-ncheie cu bine un efort de durată.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2020 SCORPION

 

Încă vă mai puteţi primi banii pe care i-aţi cerut cu ceva timp în urmă şi o să aveţi de cheltuială în perioada asta. Pare să fie o zi bănoasă, şi o să vă luaţi ce vă trebuie de pe online, mai verificaţi dacă vi s-a făcut rezervarea pentru o zi, două de cazare pe undeva.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO