Horoscop 16 septembrie, cu Neti Sandu. O zi cu bani pentru balanțe

×
Codul embed a fost copiat

O zi cu rezolvări. Situaţiile mai vechi rămase în aer revin spre a fi, în sfârşit, rezolvate. Încheiem capitole şi începem noi alineate. De succes!

Vibrația zilei este 7 și o să dăm dovadă de înțelepciune.

 

Horoscop 16 septembrie, cu Neti Sandu. FECIOARĂ

 

Se poate să vă gândiți la o afacere de familie și să vă dozați eforturile ca să reușiți, să fiți proprii voștri stăpâni. Poate vă găsiți ceva de lucru în particular și o să vă bucurați de acel surplus financiar care să vă facă viața mai ușoară și să aveți lejeritate în mișcare.

Citește și
Horoscop 31 august, cu Neti Sandu. Vărsătorii își gestionează banii cu cap
Horoscop 14 septembrie, cu Neti Sandu. Scorpionii câștigă bani
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

 

Horoscop 16 septembrie, cu Neti Sandu. BALANȚĂ

 

Vin bani de undeva, poate pentru că ați valorificat niste produse, ați vândut o mașină, sau o casa, și puneți banii la păstrare. Aveți energie, vă dați tot interesul să lansați la apă un proiect care să vă propulseze în cariera că e momentul să faceți un autopromo.

 

Horoscop 16 septembrie, cu Neti Sandu. SCORPION

 

Bine-ar fi să vedeți ce se întâmplă cu sănătatea, ce trebuie corectat cu medicamente sau poate că funcționați ceas! Vin vremuri ceva mai bune pentru voi, mai scăpați de frustrări și o să dați drumul inițiativelor că să știe lumea ce-ați mai conceput, că oamenii au așteptări mari de la voi.

 

Horoscop 16 septembrie, cu Neti Sandu. SĂGETATOR

 

Vine un rest de bani de undeva și o să ieșiți cu prietenii la o cafea, că aveți de pus niște lucruri la punct. E un reviriment în sfera profesională și poate luați mai mulți bani, un premiu, ceva o să fie de bun augur, cu promisiuni de și mai bine.

 

Horoscop 16 septembrie, cu Neti Sandu. CAPRICORN

 

O să rulați și voi niște bani ca să vă luați câteva din lucururile după care tânjiți, că ați tot așteptat să le vina și lor rândul. Poate vă descoperiți o noua pasiune, vă înscrieți la niște cursuri și o să îmbinați teoria cu practică, după care o să vă puteți căștiga o pâine așa.

 

Horoscop 16 septembrie, cu Neti Sandu. VĂRSĂTOR

 

Vă cheamă cineva din alt oraș și dacă vă e la îndemână dați o fugă până acolo când o să aveți liber, mâine, poimâine. Se pare că o să faceți rost de niște bani și vă faceți planuri pentru mâine să plecați pe undeva ca să vă bucurați de timpul liber, să vă distrați cumva.

 

Horoscop 16 septembrie, cu Neti Sandu. PEȘTI

 

V-ați putea croi drum pe la niște rude care vă așteaptă mai demult să le faceți o vizită și o să vă prindă bine sufletește, o să vedeți. Poate profitați de un prilej, oricât de mic, să le cereți șefilor o învoire, un surplus salarial, alt beneficiu, pentru că simțiți că e un moment prielnic.

 

Horoscop 16 septembrie, cu Neti Sandu. BERBEC

 

E cineva tânăr care împrumută o idee, o strategie ca să aibă succes, poate fi cineva sub îndrumarea voastră. Se poate să vă înțelegeti mult mai bine cu angajatorii, cu șefii, poate o să aveți un proiect care să vă readucă în centrul atenției și o să aveți, cu toții, de câștigat.

 

Horoscop 16 septembrie, cu Neti Sandu. TAUR

 

E cineva care vrea să vă vedeți ca să vă recalibrați relația care cam obosise și o s-o revitalizați. Vă dedicați unei activități în care puneți creativitatea pe primul plan și o să vă alăturați unui grup, poate, ca să vă sporiți șansele de succes.

 

Horoscop 16 septembrie, cu Neti Sandu. GEMENI

 

E un proiect pe care vi-l propun niște oameni de afaceri și o să găsiți puncte comune, încât să acceptați. Pare să fie o perioadă bănoasă pentru voi și o să vă luați diverse lucruri pentru casă, pentru copii și n-o să vă refuzați nici vouă unele mici placeri.

 

Horoscop 16 septembrie, cu Neti Sandu. RAC

 

Poate recondiționați niște piese de mobilier, luați altele noi în loc și o să creați un alt confort acasă. Vi se cere ajutorul, cei apropiați au nevoie de suport moral, material și n-o să-i lăsați la greu, o să le puneți la dispoziție ce au nevoie.

 

Horoscop 16 septembrie, cu Neti Sandu. LEU

 

O să primiti un accept la o școală, pentru voi sau pentru copii, sau să vă mutați în altă secțiune. Poate începeți școala, reactualizați și actele fară de care nu puteți intra pe nicăieri, nu vă puteți deplasa, permise, carduri, abonamente.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Horoscop 15 septembrie. Scorpionii au probleme de sănătate
Horoscop 15 septembrie. Scorpionii au probleme de sănătate

O zi destul de bună. O să ne socotim finanțele ca să vedem ce ne putem permite să cumpăram și ce nu și să rămânem în nota de cumpătare.

Horoscop 14 septembrie, cu Neti Sandu. Scorpionii câștigă bani
Horoscop 14 septembrie, cu Neti Sandu. Scorpionii câștigă bani

O zi amestecată. O să fim bombardați cu tot felul de vești, dar să nu reacționăm după primul impuls, ci după o respirație mai lungă.

Horoscop 13 septembrie, cu Neti Sandu. Berbecii obțin mai mulți bani la salariu
Horoscop 13 septembrie, cu Neti Sandu. Berbecii obțin mai mulți bani la salariu

O zi a provocărilor. Să fim pe poziţii, că pot să apară diferite situaţii care să ne ofere şanse de a face un salt calitativ.

Recomandări
Atac ucrainean asupra civililor în Rusia. Bilanțul morților | VIDEO
Atac ucrainean asupra civililor în Rusia. Bilanțul morților | VIDEO

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local sâmbătă dimineaţa, notează AFP.

Cutremur cu magnitudinea 5, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit
Cutremur cu magnitudinea 5, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit

Un cutremur semnificativ cu magnitudinea de 5 a fost raportat vineri noapte, la ora 23:59:32, ora locală a României.

 

Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington
Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington

Statele Unite şi-au dat vineri acordul de a-şi retrage din Niger cei 1.000 de soldaţi angajaţi acolo în lupta antijihadistă, au anunţat mai mulţi responsabili americani sub protecţia anonimatului, scrie AFP.