Horoscop 16 septembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Taurii se pregătesc de o petrecere

Ultima actualizare: 16-09-2020 09:04

O să fim cu mare băgare de seamă la tot ce avem de lucrat, și la școală la fel, o să acordăm maximum de atenție cursurilor care se predau în clasă sau online.

Vibraţia zilei este 7 şi o să dăm dovadă de înțelepciune în tot ce facem și spunem.


HOROSCOP 16 SEPTEMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

Se poate să vi se aprobe un credit bancar, sau de la serviciu primiți un salariu, două în avans și o să vă bucurați de stabilitate financiară. Se rezolvă o serie de lucruri care v-au dat serioase bătăi de cap și o să faceți progrese la slujbă, la școală, mai scăpați de niște datorii.


HOROSCOP 16 SEPTEMBRIE 2020 BALANȚĂ

 

Relația cu partenerul de cuplu are nevoie de un plus de căldură și atenție ca să n-ajungă într-un impas greu de depășit. O să semnați un contract care o să vă scape de grija banilor pentru o vreme și o să vă permiteți să vă mișcați, să vă mai luați lucruri după care tânjiți de multă vreme.

HOROSCOP 16 SEPTEMBRIE 2020 SCORPION

 

O reușită cu grupul – chiar și online, veniți cu idei, strategii și o să ajungeți în lumina reflectoarelor. O ieșire la plimbare v-ar detensiona și ați găsi mai ușor soluții la problemele care vă deranjează de o bună Bucată de vreme și efectele pozitive nu vor întârzia să apară.

HOROSCOP 16 SEPTEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Poate vă organizați în așa fel timpul liber ca să vă ajungă pentru o preocupare deconectantă la care să vi se alăture și câțiva prieteni. Se poate să contribuiți cu câte ceva la un proiect de amploare, poate fi un eveniment care să vă aibă în centrul atenției și să vă ridice pe un piedestal.

HOROSCOP 16 SEPTEMBRIE 2020 CAPRICORN

 

Se poate sa aveți o întâlnire oficială, dați vreun interviu, vă înscrieți la niște cursuri speciale, o să fie o upgradare. Poate aveți de semnat niște acte și o să vă dați peste cap să rezolvați toate problemele care s-au adunat de-a lungul timpului și o să definitivați situația.

HOROSCOP 16 SEPTEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

O să apară cineva care să vă fascineze și se poate naște o idilă care să vă hrănească frumos, sufletește și să rămâneți împreună. Se poate să mai aveți de luat niște zile libere și să vă faceți o rezervare într-o stațiune turistică și să vă duceți fie cu familia, fie în doi, dacă așa vă priește mai bine.

HOROSCOP 16 SEPTEMBRIE 2020 PEȘTI

 

Se poate să negociați un contract și să mai lăsați de la voi doar dacă simțiți că merită și nu că trebuie. Apar cheltuieli neprevăzute și e bine să vă descurcați cumva ca să nu luați amenzi că n-aţi plătit la timp o taxă, o factură.

HOROSCOP 16 SEPTEMBRIE 2020 BERBEC

 

Poate faceți o revizie a mașinii ca să nu vă lase în drum și poate vă gândiți s-o schimbați dacă o să coste reparația prea mult. O să fie mult de muncă la serviciu și or să vină și banii – la un moment dat – totul e să vă achitați la timp de obligații ca să vă puteți lua banii.

HOROSCOP 16 SEPTEMBRIE 2020 TAUR

 

O să faceţi schimbări pe acasă, poate decoraţi interiorul, puneți un tapet, sau dați o lavabilă. Se pare că vă pregătiți de o petrecere în familie și o să spună fiecare cu ce poate să contribuie că va fi în cadru restrâns și să puneți toți mână de la mână.

HOROSCOP 16 SEPTEMBRIE 2020 GEMENI

 

Apare cineva care simte la voi un potențial de relație și o sa facă tot ce-i sta în putință să se concretizeze relația. O să aveți inspirație și o să iasă lucruri frumoase din mâinile voastre, Poate o să vindeți ceva, sau oricum, o să atrageți clienți, admiratori.

HOROSCOP 16 SEPTEMBRIE 2020 RAC

 

O să vă interesați de școală, și de tot ce au nevoie copiii, și mai vedeți pe net ce alte cursuri ar putea urma online. Se poate să se adune mai mulți bani în cont, şi o să vă descurcați de minune cu cheltuielile acestei perioade, că aveți o listă care nu se mai termină – dar se rezolvă.

HOROSCOP 16 SEPTEMBRIE 2020 LEU

 

O să aveți de semnat acte și o să avansați cu demersurile care ți-l de legalizare – și o să fie totul pus la punct. Poate va angajați undeva, fie și temporar, o să luați niște bani care v-ar scoate dintr-un impas financiar, după care mai vedeți cu cine mai colaborați, ca sa aveți de rate și de facturi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO