Horoscop 16 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Leii vor începe o nouă relație

16-12-2020 07:43


Horoscop 16 decembrie 2020, cu Neti Sandu. O să dăm zor să lichidăm restanțele că vine Anul Nou cu promisiuni de viață mai bună și nu trebuie să rămânem nimănui datori.

Vibrația zilei este șapte și o să facem alegeri înțelepte.


HOROSCOP 16 DECEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Se poate să luați bani din mai multe direcții și să vă descurcați frumos de sărbători, poate plecați undeva. Aveți energie, entuziasm, o să rezolvați multe lucruri și se va încheia cu bine anul, că aveți niște atuuri forte, se anunță câștiguri.

HOROSCOP 16 DECEMBRIE 2020 CAPRICORN

 

E cineva care vă iubește, vrea să fiți împreună și o să vă armonizați, vă faceți un program frumos de sărbători. O să beneficiați de niște avantaje și să terminați în timp util ce aveți de făcut contra cronometru și să vă luați și banii de pe la datornici.

HOROSCOP 16 DECEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Poate vă face cineva drag o surpriză și vă invită într-o excursie, fie și de o zi să vizitați niște locuri speciale. Poate vă asociați cu un grup, cu niște prieteni ca să petreceți pe undeva, cu distanțare și cu toate măsurile de protecție luate, ca să vă destindeți.

HOROSCOP 16 DECEMBRIE 2020 PEŞTI

 

Poate veți semna un contract înainte de sfârșitul anului ca să începeți treaba încă de la începutul anului. E de insistat să vă primiți banii și să aveți cu ce să faceți cumpărăturile, ca să luați și cadourile și să vă rămână pregătirile pentru masă și ale casei.

HOROSCOP 16 DECEMBRIE 2020 BERBEC

 

Se poate să primiți un ajutor neașteptat și să vă lansați într-un proiect care să vă aducă beneficii anul viitor. Inițiativele vă reușesc, indiferent că e vorba despre serviciu, sau despre viața personală, aveți curaj și treaba merge de minune.

HOROSCOP 16 DECEMBRIE 2020 TAUR

 

O să aflați niște noutăți care o să vă dea idei de petrecut undeva la relax, o zi, două. O să rezolvați o situație scriptică și o să puteți avansa cu un proiect, să luați și banii și să vă angajați într-o nouă aventură profesională.

HOROSCOP 16 DECEMBRIE 2020 GEMENI

 

Or să vă mai intre și alți bani în afară de salariu și o să aveți pentru plimbări și cadouri. O să interacționați cu niște oameni care vor să colaborați la o activitate de timp liber și să faceți rost de bani pe cât posibil.

HOROSCOP 16 DECEMBRIE 2020 RAC

 

O să vă bucurați de revenirea cuiva care v-a dus dorul și o să vă faceți timp să aveți și o activitate comună de sărbători. E un zor să terminați treburile de serviciu și să vă ocupați de casă, de familie, să faceți o aprovizionare consistentă, să n-aveți surprize că nu găsiți tot ce aveți nevoie.

HOROSCOP 16 DECEMBRIE 2020 LEU

 

O revenire la vremuri mai bune din punct de vedere al sferei sentimentale și poate apare cineva. O să fiți ocupați până peste cap și se adună volum mare de muncă, dar sunteți în formă și expeditivi cu toate treburile, indiferent de cât de complicate vor fi.

HOROSCOP 16 DECEMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

O să vă bucurați de un mesaj, de invitația cuiva la masa de Crăciun, sau de Anul Nou. O să vă mai ajute cineva la treburile casnice, și dacă nu se oferă e bine să spuneți, să nu faceți singuri toată treaba, să fiți echipă.

HOROSCOP 16 DECEMBRIE 2020 BALANŢĂ

 

Poate-o să le faceți pe plac copiilor și o să le luați ce știți că le place, sau plecați într-o excursie în preajma anului nou. Se pare că o să scoateți din banii puși deoparte să mai luați ceva frumos pentru estetica locuinței, poate și vreo ținută festivă, și banii se cam duc.

HOROSCOP 16 DECEMBRIE 2020 SCORPION

 

Se poate să faceţi mai mult decât o curățenie generală, se poate să mai cumpăraţi și lucruri noi pentru casă. O să recuperați banii, și o să aveți cu ce să plătiți cheltuielile din perioada asta, o să vă descurcați fără probleme, că aveți susținere din partea celor din jur.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO