Horoscop 16 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii scapă de datorii

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 16 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Avem energie, vrem să lichidăm toate obligaţiile, de orice fel şi să ne simţim liberi şi împăcaţi cu noi înşine în perioada asta a sărbătorilor pascale.

Vibraţia zilei este 7 şi o să fim echitabili în orice situaţie.

HOROSCOP 16 APRILIE 2020 BERBEC

 

O să găsiţi o nouă formulă de comunicare cu partenerul de cuplu tocmai pentru c-aţi stat mai mult împreună. Aveţi idei, iniţiative, vă vor mai ajute şi cei din jur, şi o să rezolvaţi şi cu actele şi cu şcoala, şi o să câştigaţi şi bani - lucrurile se aşează în favoarea voastră.

HOROSCOP 16 APRILIE 2020 TAUR

 

Citește și
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

V-aţi gândit deja unde să vă duceţi când o să ne putem deplasa în voie, c-o fi cineva care v-aşteaptă la celălalt capăt de lume sau de ţară. O nouă strategie de afaceri o să prindă la locul de muncă, o să se meargă pe mâna voastră şi or să vină şi banii, voi de sănătate s-aveţi grijă.

HOROSCOP 16 APRILIE 2020 GEMENI

 

O să va îngrijiți şi de sănătate, dar şi de felul în care arătaţi, vă tundeţi, vă coafaţi, mai alegeţi alte ţinute - şi de stat prin casă. Parcă s-au estompat grijile, o fi apărut cineva în peisaj care va aprinde imaginaţia şi dacă sunteţi singuri o să puteţi cultiva o relaţie care promite.

HOROSCOP 16 APRILIE 2020 RAC

 

Se poate să aflaţi rezultatul unor analize şi să luaţi şi un tratament dacă e cazul, sau de ai voştri va trebui să va îngrijiți. Se poate să aveţi nişte datorii şi să faceţi tot posibilul să scăpaţi de ele ca să luaţi tot ce trebuie pentru casa şi pentru copii - poate faceţi cerere de amânarea ratelor de la bancă.

HOROSCOP 16 APRILIE 2020 LEU

 

Se poate să primiţi un ajutor din partea cuiva de departe şi să începeţi lucrul, să mai rezolvaţi şi probleme de-ale casei. O să vină cineva cu o ofertă de afaceri şi pare să fie convenabilă, să va întelegeti şi la treabă şi la partea financiară şi o să fie de cursă lungă, dacă păstraţi ritmul.

HOROSCOP 16 APRILIE 2020 FECIOARĂ

 

Voi se poate să mai aveţi treabă pe-acasă până o să fie totul luna - dar e şi cineva care să v-ajute. Poate mai amânaţi câteva zile plata datoriilor până treceţi de sărbători, ca să luaţi ce v-aţi propus pentru masa de sărbători şi mici atenţii alor voştri.

HOROSCOP 16 APRILIE 2020 BALANŢA

 

O să faceţi rost de acele lucruri pe care vi le doreaţi de sărbători şi o să vă daţi peste cap să nu vă lipsească. Se oferă nişte oameni să vă susţină, să vă vâna în ajutor cu câte ceva c-or fi lucruri pe care nu vi le puteţi procura şi or să vi le-aducă la uşă.

HOROSCOP 16 APRILIE 2020 SCORPION

 

Poate vi se livrează produsele pe care le-aţi comandat şi nu mai rămâne decât să vă ocupaţi de restul detaliilor de sărbători. O să faceţi nişte schimbări în locuinţă, poate ați mai şi comandat lucruri care să dea o notă de prospeţime interiorului, poate mai amenajaţi ceva şi pe-afară, eventual pe balcon.

HOROSCOP 16 APRILIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Se oferă, probabil, cineva din familie să v-aducă nişte produse, să vă pună la dispoziţie ceva să vă uşureze muncă, viaţa. Poate-o s-aveţi inspiraţie să lucraţi cu alt echipament care să v-ajute să faceţi treaba mai repede şi să fie mult mai eficient totul.

HOROSCOP 16 APRILIE 2020 CAPRICORN

 

Se poate să luaţi nişte bani din care-o să plătiţi nişte facturi şi alte lucruri obligatorii în perioada asta. Se pare c-aţi pus în funcţiune un mecanism şi or să vină banii de care-aveti nevoie de sărbătorile pascale, c-au rămas poate nişte lucruri de cumpărat.

HOROSCOP 16 APRILIE 2020 VĂRSĂTOR

 

O să puteţi semna un act şi electronic într-un email, ca să nu trebuiască să vă deplasaţi şi să intraţi în posesia unui document, a unor bani. O să faceţi nişte achiziţii, le luaţi cadouri alor voştri, mai luaţi ceva şi pentru casa şi o să vă încadraţi în bugetul alocat sărbătorilor.

HOROSCOP 16 APRILIE 2020 PEŞTI

 

O să vă eliberaţi de o apăsare sufletească, staţi de vorbă cu cel care v-a produs-o şi o să fie ca o spovedanie care să vă purifice pe dinăuntru. Lucrurile pe care le-aţi tot amânat se cer rezolvate şi nu mai puteţi invoca scuze - e momentul să lichidaţi restantele şi să puneţi totul pe curat, să-ncepeti o viaţă nouă.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Horoscop 15 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii ar putea primi un bonus de Paște
Horoscop 15 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii ar putea primi un bonus de Paște

Horoscop 15 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. S-avem încredere, speranță, sănătate și o să-nfruntăm orice obstacol, o să răzbim c-avem pentru cine și de ce! fiecare dintre noi.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.