Horoscop 15 septembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Gemenii își găsesc un partener

Ultima actualizare: 15-09-2020 09:25

Horoscop 15 septembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să accesăm resursele de tot felul ca să lansăm la apă proiecte, să-ncepem şcoli, cursuri online ca să ne respectăm dorinţele.

Vibraţia zilei este 6 şi o să ne învăluim într-o armonie protectoare.


HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE 2020 FECIOARĂ

Poate-ar trebui să faceţi un control medical, mai ales dac-au fost ceva semne ca s-aveţi şi voi forţă de muncă. O să vă găsiţi şi altceva de lucru ca să faceţi rost de mai mulţi bani, să fiţi în pas cu cerinţele, să nu trebuiască să va-mprumutați.

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE 2020 BALANŢĂ

Din banii strânşi o să vă puneţi casa la punct ca să aveţi mai mult spaţiu şi să arate şi mai bine. O să vă interesaţi de şcoală, materii, opţionale, şi o să vă luaţi şi un telefon, o tabletă cu care să vă descurcaţi mai bine la cursuri.

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE 2020 SCORPION

Se poate să apăreţi într-o nouă postură şi să vi se acorde un premiu, un titlu, să stârniţi admiraţia celor din jur. Se poate să fie un volum mare de muncă la serviciu şi să aveţi bătăi de cap până prin noiembrie, dar poate fi şi şansa voastră. Relaţia cu partenerul de suflet o să fie pusă la-ncercare în următoarele trei luni, aşa încât e bine să vă cântăriţi bine cuvintele, gesturile.

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

Se poate să vă acapareze o disciplină, să vreţi să daţi examen, să fiţi acceptaţi la o secţiune cu acces limitat.

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE 2020 CAPRICORN

Vin bani dintr-o sursă paralelă cu serviciul şi o să vă descurcaţi cu cheltuielile, deloc puţine din perioada asta şi pe cât posibil o să mai strângeţi cureaua. O să-ncepeți o renovare, sau nişte reparaţii pe-acasă, că le-oți fi tot amânat şi e de profitat de timpul frumos ca să aveţi spor.

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

În relaţia de cuplu promite să fie linişte şi pace, dar e de văzut dacă o să vă placă aşa. Poate va trebui să faceţi nişte deplasări ca să puneţi la punct afacerile, să vă luaţi şi banii pentru ce-aţi lucrat şi eventual să prelungiţi nişte contracte.

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE 2020 PEŞTI

O rezolvare pe cale juridică, vi se face dreptate, câştigaţi un proces, vi se restituie bani, bunuri. Poate o să negociaţi un contract ca să vă sporiţi veniturile, c-o fi o şansă de a mai face şi altceva pe lângă serviciu, să vă puteţi mişca altfel.

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE 2020 BERBEC

E cineva tânăr care vrea să fiţi o echipă în viaţa de zi cu zi şi luaţi pulsul relaţiei şi vă decideţi încotro. Vi se propune o colaborare care n-ar fi de refuzat, dar vedeţi cum staţi cu timpul şi cu cantitatea de muncă, să nu v-ajungă oboseala.

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE 2020 TAUR

Vă doriţi o mobilă nouă, sau să faceţi alte schimbări pe-acasă pentru că vreţi să fie mai frumos, mai primitor la voi. E de lucru la serviciu, familia va solicită şi ea mai mult decât de obicei acasă şi o să trebuiască să vă gestionaţi, ca lumea, ca să rezistaţi.

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE 2020 GEMENI

O să puteţi pune şi voi capăt singurătăţii şi să vă găsiţi o persoană cu care să vă-ntelegeți şi să fiţi fericiţi. O să funcţionaţi cât se poate de bine în formula de grup, energia colectivă o să vă hrănească şi o să vă aflaţi şi inspiraţia şi-o să fiţi creativi.

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE 2020 RAC

Se poate să fiţi mai bine plătiţi luna care vine, cel puţin dacă nu şi mai mult şi o s-aveţi pentru rate, facturi şi neprevăzut. O să faceţi o investiţie în casă, poate celor mici le asiguraţi un mediu propice studiului şi o să daţi căutare online ca să nu bateţi drumurile şi magazinele.

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE 2020 LEU

O să faceţi rost de bani ca să plătiţi taxele şcolare pentru voi, pentru copii, şi să vă luaţi şi echipament, tableta, laptop. Se poate să reprogramaţi o deplasare şi să vedeţi când şi cu cine s-o faceţi ca să le daţi de capăt unor afaceri care s-or fi împotmolit – din cine ştie ce motive.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO