Horoscop 15 martie 2020. Zodia care stă bine cu sănătatea

Ultima actualizare: 15-03-2020 08:29
horoscop
Shutterstock

Horoscop 15 martie 2020. O zi lejeră. Plutește în aer o stare de bine, empatizăm cu cei din jurul nostru și o să ne bucurăm și de cele mai mărunte lucruri care ni se întâmplă.

Vibrația zilei este 6 și oferă armonie. Noi nu trebuie decât s-o întreținem.

HOROSCOP 15 MARTIE 2020 PEȘTI
 

Or să aterizeze şi banii care s-au rătăcit prin conturile altora. Încep să se rezolve o sumedenie de lucruri care v-au ţinut încurcaţi şi o să daţi drumul proiectelor noi, o să vă simţiţi mai bine şi cu sănătatea.

HOROSCOP 15 MARTIE 2020 BERBEC


Se poate să aveți prilejul să vă expuneți un punct de vedere, să atalați niște produse pe care l-ați realizat și să primiți aplauze. O să găsiți noi punți de comunicare cu oamenii dragi.

HOROSCOP 15 MARTIE 2020 TAUR


O să aveţi mai multă grijă de voi, de felul în care arătaţi, ca să daţi refresh organismului, s-aveţi un tonus şi mai bun. O să rectificaţi nişte acte, mai revizuiţi şi nişte contracte ca să rămâneţi cu varianta câştigătoare - financiar - să aveţi şi voi spor în casă, condiţii de trăi mai bune.

HOROSCOP 15 MARTIE 2020 GEMENI


Găsiți noi activități de făcut, în acest weekend. Poate vizionați un film, vă odihniți după această perioadă încărcată și stați cu familia acasă.

HOROSCOP 15 MARTIE 2020 RAC


O să lămuriți o chestiune mai veche cu cineva care s-a îndoit de sinceritatea voastră și acum o să vă înțelegeți. O să puteți regla niște relații și de prietenie și profesionale și de dragoste, dar de la distanță.

HOROSCOP 15 MARTIE 2020 LEU


Familia are nevoie de câte ceva de la voi. Chiar și o vorbă bună îi poate scoate pe ai voștri dintr-o stare delicată. O reușită în plan social.

HOROSCOP 15 MARTIE 2020 FECIOARĂ


O să vă puteți descoperi ființa care să vă completeze frumos și să faceți cumva să trăiți împreună toată viața. Posibil să vă cunoașteți pe internet și să se lege ceva frumos.

HOROSCOP 15 MARTIE 2020 BALANȚĂ

Se poate să luați o decizie legată de viața de familie. Se poate să schimbați impresii la telefon, cu prietenii, să mai povestiți, să depănați amintiri.

HOROSCOP 15 MARTIE 2020 SCORPION


Vă lăsați purtați de sentimente și o relație cu cineva care vă fascinează o să prindă, imediat viață. O să vă petreceți ziua acasă, așa că vă puteți descoperi noi hobby-uri.

HOROSCOP 15 MARTIE 2020 SĂGETĂTOR


O să primiți mesaje de încurajare, pentru o problemă cu care  vă confruntați. Rămâneți optimiști și faceți ce vă place.

HOROSCOP 15 MARTIE 2020 CAPRICORN


Poate o să aveți o discuție cu ființa iubită și o să simțiți dacă vă puteți angaja într-o relație conjugală sau nu, încă. 

HOROSCOP 15 MARTIE 2020 VĂRSĂTOR


Se poate să dedicaţi o oră, două, din timpul liber unui hobby care să vă destindă şi o să se activeze creativitatea. O problemă de serviciu se cere - urgent - rezolvată şi s-aveţi grijă şi de voi, să fie în bună stare organismul şi să fie şi comunicarea în linie dreaptă cu toată lumea.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO