Horoscop 15 martie 2018. Racii se trezesc cu o sumă importantă în cont

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

O zi reuşită. E bine să dăm zor să-ncheiem situaţiile care ne ţin în suspensie ca să putem începe proiecte noi, care să ne aducă satisfacţiile morale, materiale la care am sperat.

Vibraţia zilei este 6 şi în tot ce facem o să ţinem cont de ai noştri.


PEŞTI
O să vă bucuraţi de mai multă stimă şi consideraţie din partea şefilor, a colaboratorilor şi poate veţi primi ceva nou de lucru, drept recompensă.

BERBEC
Multă lume e dispusă, în perioada asta să v-ajute, poate ieşiţi şi pe la mondenităţi împreună, să vedeţi ce mai e nou în societate.

TAUR
Se-anunţa un eveniment la sfârşit de săptămâna care să adune rude şi prieteni poate e o aniversare în familie, sau or fi o nuntă, un botez.

GEMENI
Vă pregătiţi de o plecare în afara ţării, poate sunt treburi importante de rezolvat şi o să iasă aşa cum v-aţi planificat.

RAC
Încep să se-adune banii în cont vi se plătesc orele suplimentare, şi alte servicii pe care le-aţi făcut unor beneficiari, şi ieşiţi pe plus.

LEU
E cineva care vrea să vă invite într-o excursie, ca să vă cunoaşteţi mai bine, sau ca să vă facă o declaraţie de dragoste, poate se-anunţa o logodnă.

FECIOARĂ
Relaţia de cuplu promite să fie mai aşezată, c-aţi aplanat conflictele vechi şi o să fiţi mai puţini critici, pretenţioşi.

BALANŢA
O persoană tânără vrea să ieşiţi la masă, ori poate la un spectacol, să vadă ce preferinţe comune aveţi, să vă armonizaţi.

SCORPION
O problemă de sănătate erodează - în surdină - şi dacă nu o depistaţi la timp o s-aveţi, normal, de suferit - alegeţi

SĂGETĂTOR
Aveţi o energie debordantă şi puteţi face multe lucruri care să vă propulseze şi în cariera şi în viaţa personală - poate veţi construi o casă.

CAPRICORN
Poate găsiţi nişte lucruri pentru interiorul locuinţei la un preţ bun şi o să le puteţi lua şi în rate - dacă vă convine mai mult aşa.

VĂRSĂTOR
Poate-ati reglat relaţiile cu prietenii, dac-aţi avut ceva de reproşat cuiva aţi făcut-o şi o să-i cultivaţi doar pe cei fideli.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO