Horoscop 12 august 2017. Leii se reîntâlnesc cu cineva drag

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop prezentat de Neti Sandu. O zi frumoasă, veşti incitante care să ne deschidă apetitul pentru plimbări, întâlniri, să ieşim pe la evenimentele de prin oraş să socializăm că să ne hrănim sufleteşte.

Vibraţia zilei este 3 şi e tocmai bună pentru comunicare şi excursii.

LEU
Vă invită cineva la plimbare, dacă n-aţi apucat voi să fixaţi un traseu şi un număr de prieteni care să va însoţească. O să va bucurați de revederea cuiva care înseamnă mult pentru voi şi o să va faceţi planuri de locuit împreună, poate faceţi cumva să v-adunaţi, să nu va mai despartă distanţele.

FECIOARA
O să va ocupaţi şi de treburile gospodăreşti, dar şi de voi, va duceţi la piscină, la plajă, sau să practicaţi un sport de agrement. Aveţi chef de ducă, să plecaţi într-o drumeţie, poate va duceţi şi pe la nişte rude, mai ales dacă e ziua de naştere a vreuneia sau sărbătoresc altceva.

BALANŢĂ
Se poate să aflaţi despre un nou job la care v-ar tentă să va duceţi, dar nu vor fi numai avantaje şi-atunci va mai gândiţi. Întâlnire cu cineva care va poate deveni partener de viaţă, o fi prima vedere la față, iar pentru unii dintre voi, e momentul în care se lansează cererea în căsătorie.

Citește și
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

SCORPION
Va invită cineva la o nuntă, un botez, e o festivitate la care v-ar face bine să va duceţi. O ieşire la plimbare, într-o excursie va fi un bun prilej să faceţi cunoastinta cu cineva care o să vrea să va descopere, să vadă cum sunteţi, că fire, că de plăcut, va place.

SĂGETĂTOR
E cineva cu care o să ieşiţi la un suc, o cafea că să vedeţi în ce măsură va puteţi înţelege că să formaţi un cuplu armonios. Segmentul - deplasări - e încă activ şi o să luaţi tren, avion, să va-ndreptati încotro va doriţi, că să va-ncarcati cu forţe proaspete, să aveţi energie.

CAPRICORN
O să refaceţi cercul de prieteni cu care mai ieseati pe la evenimente şi o să va reuniţi cu prilejul unei ceremonii, se pare. Va simţiţi un pic mai degajaţi din punct de vedere financiar şi o să va permiteţi o escapadă turistică la mare, la mai pe-aproape deecasa, la o piscină, un aqua park, un lac de acumulare.

VĂRSĂTOR
O persoană căreia i-aţi dus dorul va caută şi poate veţi despică firu-n patru să vedeţi ce n-a mers în relaţia voastră că să puteţi continuă. O s-aveţi cu cine să ieşiţi la plimbare, la un party sau într-o excursie de două zile la malul marii sau poate vi s-a rezervat o vila la munte.

PEŞTI
Cineva cu care v-aţi întreţinut, probabil, doar în reţelele de socializare sparge gheaţă şi zice să va-ntalniti şi poate iese ceva. Poate faceţi o trataţie în familie, chiar dacă n-aveţi un motiv expres şi o să lămuriţi, cu ocazia asta şi nişte aspecte care v-au ţinut departe pe unii de ceilalţi, în ultima vreme.

BERBEC
Poate va duceţi cu prietenii la un botez, sau e altceva care va crează bună dispoziţie. O dispoziţie sufletească deosebită, poate vi s-a-ntâmplat ceva frumos, sau urmează să apară imediat cineva care să va facă fericiţi.

TAUR
Se poate să va daţi întâlnire cu nişte prietene, foste colege, pare să fie un anturaj feminin, cu care o să va distraţi de minune. Un anturaj pe gustul vostru fie că faceţi trataţie la voi acasă, fie că ieşiţi cu grupul la o terasă, ori la un picnic undeva, o să fie reconfortant.

GEMENI
Poate va-nscrieti într-o competiţie şi o să şi câştigaţi, dacă nu cumva le faceţi galerie copiilor care au vreo întrecere de-ale lor. Poate faceţi o rezervare într-un camping, la rulote, o să fie ceva pe care nu-l faceţi prea des şi cei din jurul vostru or să guste genul respectiv.

RAC
O să daţi o raită prin oraş pe la târgurile cu produse, mai intraţi la o expoziţie, un film şi o să va revigorati sufleteşte. Se poate să va facă o surpriză plăcută nişte rude mai tinerele, nepoţi, strănepoţi şi să va scoată din casă, va duc la o îngheţată sau la plimbare în parc, sau invers-voi îi duceţi.

Articol recomandat de sport.ro
A vrut să facă balet, dar a ajuns campioană în alt sport
A vrut să facă balet, dar a ajuns campioană în alt sport
Citește și...
Horoscop 24 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Două zodii intră în banii din conturi să cumpere câte ceva
Horoscop 24 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Două zodii intră în banii din conturi să cumpere câte ceva

Horoscop 24 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi destinsă. Părem mai concentrați asupra lucrurilor care ne interesează și o să avem randament bun la treabă, o să facem rost și de bani.  

Horoscop 23 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Lună Plină cu neprevăzut pentru toate zodiile
Horoscop 23 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Lună Plină cu neprevăzut pentru toate zodiile

Horoscop 23 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Lună Plină, cu destul neprevazut!. Ies la iveală tot ce-am vrut să ascundem, să uităm poate, să ne dezicem de niște lucruri și o să trbuiască să privim un adevar în față.  

Horoscop 22 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță o primă de Paște
Horoscop 22 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță o primă de Paște

Horoscop 22 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Vești bune azi. O să reacționăm cu interes la mesajele care ne trec pe la urechi și o să ne facem planuri și pentru sărbători și pentru după.

Recomandări
Liderul PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, urmărit penal de DNA, și-a depus candidatura pentru un nou mandat la CJ Prahova
Liderul PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, urmărit penal de DNA, și-a depus candidatura pentru un nou mandat la CJ Prahova

Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus, miercuri, semnăturile şi dosarul de candidatură la Consiliul județean Prahova.

Dmitro Kuleba: Era păcii în Europa s-a încheiat. Trebuie să-şi sporească apărarea
Dmitro Kuleba: Era păcii în Europa s-a încheiat. Trebuie să-şi sporească apărarea

Ministrul ucrainean de externe, Dmitro Kuleba, salută pachetul de ajutor din partea SUA în valoare de 61 miliarde de dolari.

 

Marcel Ciolacu: „Locul domnului Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”
Marcel Ciolacu: „Locul domnului Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va negocia cu acesta pentru retragerea din cursa electorală.