Horoscop 12 august 2017. Leii se reîntâlnesc cu cineva drag

Ultimul update: Marti 15 August 2017 15:16
Data publicarii: Sambata 12 August 2017 07:55
Categorie: Horoscop

Horoscop prezentat de Neti Sandu. O zi frumoasă, veşti incitante care să ne deschidă apetitul pentru plimbări, întâlniri, să ieşim pe la evenimentele de prin oraş să socializăm că să ne hrănim sufleteşte.

Vibraţia zilei este 3 şi e tocmai bună pentru comunicare şi excursii.

LEU
Vă invită cineva la plimbare, dacă n-aţi apucat voi să fixaţi un traseu şi un număr de prieteni care să va însoţească. O să va bucurați de revederea cuiva care înseamnă mult pentru voi şi o să va faceţi planuri de locuit împreună, poate faceţi cumva să v-adunaţi, să nu va mai despartă distanţele.

FECIOARA
O să va ocupaţi şi de treburile gospodăreşti, dar şi de voi, va duceţi la piscină, la plajă, sau să practicaţi un sport de agrement. Aveţi chef de ducă, să plecaţi într-o drumeţie, poate va duceţi şi pe la nişte rude, mai ales dacă e ziua de naştere a vreuneia sau sărbătoresc altceva.

BALANŢĂ
Se poate să aflaţi despre un nou job la care v-ar tentă să va duceţi, dar nu vor fi numai avantaje şi-atunci va mai gândiţi. Întâlnire cu cineva care va poate deveni partener de viaţă, o fi prima vedere la față, iar pentru unii dintre voi, e momentul în care se lansează cererea în căsătorie.

SCORPION
Va invită cineva la o nuntă, un botez, e o festivitate la care v-ar face bine să va duceţi. O ieşire la plimbare, într-o excursie va fi un bun prilej să faceţi cunoastinta cu cineva care o să vrea să va descopere, să vadă cum sunteţi, că fire, că de plăcut, va place.

SĂGETĂTOR
E cineva cu care o să ieşiţi la un suc, o cafea că să vedeţi în ce măsură va puteţi înţelege că să formaţi un cuplu armonios. Segmentul - deplasări - e încă activ şi o să luaţi tren, avion, să va-ndreptati încotro va doriţi, că să va-ncarcati cu forţe proaspete, să aveţi energie.

CAPRICORN
O să refaceţi cercul de prieteni cu care mai ieseati pe la evenimente şi o să va reuniţi cu prilejul unei ceremonii, se pare. Va simţiţi un pic mai degajaţi din punct de vedere financiar şi o să va permiteţi o escapadă turistică la mare, la mai pe-aproape deecasa, la o piscină, un aqua park, un lac de acumulare.

VĂRSĂTOR
O persoană căreia i-aţi dus dorul va caută şi poate veţi despică firu-n patru să vedeţi ce n-a mers în relaţia voastră că să puteţi continuă. O s-aveţi cu cine să ieşiţi la plimbare, la un party sau într-o excursie de două zile la malul marii sau poate vi s-a rezervat o vila la munte.

PEŞTI
Cineva cu care v-aţi întreţinut, probabil, doar în reţelele de socializare sparge gheaţă şi zice să va-ntalniti şi poate iese ceva. Poate faceţi o trataţie în familie, chiar dacă n-aveţi un motiv expres şi o să lămuriţi, cu ocazia asta şi nişte aspecte care v-au ţinut departe pe unii de ceilalţi, în ultima vreme.

BERBEC
Poate va duceţi cu prietenii la un botez, sau e altceva care va crează bună dispoziţie. O dispoziţie sufletească deosebită, poate vi s-a-ntâmplat ceva frumos, sau urmează să apară imediat cineva care să va facă fericiţi.

TAUR
Se poate să va daţi întâlnire cu nişte prietene, foste colege, pare să fie un anturaj feminin, cu care o să va distraţi de minune. Un anturaj pe gustul vostru fie că faceţi trataţie la voi acasă, fie că ieşiţi cu grupul la o terasă, ori la un picnic undeva, o să fie reconfortant.

GEMENI
Poate va-nscrieti într-o competiţie şi o să şi câştigaţi, dacă nu cumva le faceţi galerie copiilor care au vreo întrecere de-ale lor. Poate faceţi o rezervare într-un camping, la rulote, o să fie ceva pe care nu-l faceţi prea des şi cei din jurul vostru or să guste genul respectiv.

RAC
O să daţi o raită prin oraş pe la târgurile cu produse, mai intraţi la o expoziţie, un film şi o să va revigorati sufleteşte. Se poate să va facă o surpriză plăcută nişte rude mai tinerele, nepoţi, strănepoţi şi să va scoată din casă, va duc la o îngheţată sau la plimbare în parc, sau invers-voi îi duceţi.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 2018
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată
Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani
Horoscop 4 noiembrie 2018. Zodia care face o alegere extrem de importantă
Horoscop 3 noiembrie 2018. Zodia care primeşte un cadou neaşteptat