Horoscop 12 august 2017. Leii se reîntâlnesc cu cineva drag

Ultimul update: Marti 15 August 2017 15:16
Data publicarii: Sambata 12 August 2017 07:55
Categorie: Horoscop

Horoscop prezentat de Neti Sandu. O zi frumoasă, veşti incitante care să ne deschidă apetitul pentru plimbări, întâlniri, să ieşim pe la evenimentele de prin oraş să socializăm că să ne hrănim sufleteşte.

Vibraţia zilei este 3 şi e tocmai bună pentru comunicare şi excursii.

LEU
Vă invită cineva la plimbare, dacă n-aţi apucat voi să fixaţi un traseu şi un număr de prieteni care să va însoţească. O să va bucurați de revederea cuiva care înseamnă mult pentru voi şi o să va faceţi planuri de locuit împreună, poate faceţi cumva să v-adunaţi, să nu va mai despartă distanţele.

FECIOARA
O să va ocupaţi şi de treburile gospodăreşti, dar şi de voi, va duceţi la piscină, la plajă, sau să practicaţi un sport de agrement. Aveţi chef de ducă, să plecaţi într-o drumeţie, poate va duceţi şi pe la nişte rude, mai ales dacă e ziua de naştere a vreuneia sau sărbătoresc altceva.

BALANŢĂ
Se poate să aflaţi despre un nou job la care v-ar tentă să va duceţi, dar nu vor fi numai avantaje şi-atunci va mai gândiţi. Întâlnire cu cineva care va poate deveni partener de viaţă, o fi prima vedere la față, iar pentru unii dintre voi, e momentul în care se lansează cererea în căsătorie.

SCORPION
Va invită cineva la o nuntă, un botez, e o festivitate la care v-ar face bine să va duceţi. O ieşire la plimbare, într-o excursie va fi un bun prilej să faceţi cunoastinta cu cineva care o să vrea să va descopere, să vadă cum sunteţi, că fire, că de plăcut, va place.

SĂGETĂTOR
E cineva cu care o să ieşiţi la un suc, o cafea că să vedeţi în ce măsură va puteţi înţelege că să formaţi un cuplu armonios. Segmentul - deplasări - e încă activ şi o să luaţi tren, avion, să va-ndreptati încotro va doriţi, că să va-ncarcati cu forţe proaspete, să aveţi energie.

CAPRICORN
O să refaceţi cercul de prieteni cu care mai ieseati pe la evenimente şi o să va reuniţi cu prilejul unei ceremonii, se pare. Va simţiţi un pic mai degajaţi din punct de vedere financiar şi o să va permiteţi o escapadă turistică la mare, la mai pe-aproape deecasa, la o piscină, un aqua park, un lac de acumulare.

VĂRSĂTOR
O persoană căreia i-aţi dus dorul va caută şi poate veţi despică firu-n patru să vedeţi ce n-a mers în relaţia voastră că să puteţi continuă. O s-aveţi cu cine să ieşiţi la plimbare, la un party sau într-o excursie de două zile la malul marii sau poate vi s-a rezervat o vila la munte.

PEŞTI
Cineva cu care v-aţi întreţinut, probabil, doar în reţelele de socializare sparge gheaţă şi zice să va-ntalniti şi poate iese ceva. Poate faceţi o trataţie în familie, chiar dacă n-aveţi un motiv expres şi o să lămuriţi, cu ocazia asta şi nişte aspecte care v-au ţinut departe pe unii de ceilalţi, în ultima vreme.

BERBEC
Poate va duceţi cu prietenii la un botez, sau e altceva care va crează bună dispoziţie. O dispoziţie sufletească deosebită, poate vi s-a-ntâmplat ceva frumos, sau urmează să apară imediat cineva care să va facă fericiţi.

TAUR
Se poate să va daţi întâlnire cu nişte prietene, foste colege, pare să fie un anturaj feminin, cu care o să va distraţi de minune. Un anturaj pe gustul vostru fie că faceţi trataţie la voi acasă, fie că ieşiţi cu grupul la o terasă, ori la un picnic undeva, o să fie reconfortant.

GEMENI
Poate va-nscrieti într-o competiţie şi o să şi câştigaţi, dacă nu cumva le faceţi galerie copiilor care au vreo întrecere de-ale lor. Poate faceţi o rezervare într-un camping, la rulote, o să fie ceva pe care nu-l faceţi prea des şi cei din jurul vostru or să guste genul respectiv.

RAC
O să daţi o raită prin oraş pe la târgurile cu produse, mai intraţi la o expoziţie, un film şi o să va revigorati sufleteşte. Se poate să va facă o surpriză plăcută nişte rude mai tinerele, nepoţi, strănepoţi şi să va scoată din casă, va duc la o îngheţată sau la plimbare în parc, sau invers-voi îi duceţi.

VIDEO PROTVPLUS.RO
VORBESTE LUMEA
Verdict: Dana Budeanu 24 septembrie
Dana Budeanu pune vedetele la pamant! Ce verdict a dat vedetelor

23:04
GOSPODAR FARA PERECHE
EXCLUSIV: Cine sunt fetele care-l vor pe Sergiu?
Ce le face pe Angelica, Samira și Georgiana să fie făcute pentru Sergiu? Iubitoare de muzică, filme, tinere și plăcut impresionate de Sergiu, fetele sunt gata să dea tot ce-i mai bun ca să-i fure inima.

01:30
NINJA WARRIOR
Stăm de vorbă cu noii semifinaliști Ninja Warrior!
Oare care a fost proba cea mai grea, prin ce emoții au trecut și cât de mult își doresc să ajungă următorul Ninja Warrior?

04:24
VOCEA ROMANIEI
Se lasă cu schimb de replici?
Tudor Chirilă o provoacă pe Renate Grad, dar se lasă cu un schimb de replici pe tonuri muzicale.

00:38
VORBESTE LUMEA
Eveniment mare in familia Laviniei Goste
Botez in familia Laviniei Goste. Imagini exclusive de la eveniment

11:28
VOCEA ROMANIEI
Tudor Chirilă îl atacă subtil pe Smiley!
Melodia ”Sex bomb” a creat controverse între antrenori. Care a fost motivul șicanărilor?

00:24
VOCEA ROMANIEI
Bătălia pentru concurentă a devenit mai piperată...
Odri Barca a făcut-o pe Irina să lupte cu toate armele pentru a o convinge să intre în echipa ei. Cum i-a caracterizat Irina pe colegii ei antrenori?

01:17
VOCEA ROMANIEI
Antrenorii încearcă să se facă remarcați prin...mesaje?!
Irina, Andra și Tudor sunt ajutați din exterior, prin intermediul mesajelor, să o cucerească pe Daria. Cine a avut cel mai inspirat mesaj?

02:29
VORBESTE LUMEA
Petrecere cu unicorni pentru fiica Elenei Gheorghe
Amelie, fiica Elenei Gheorghe a fost sarbatorita cu mare fast. I-au rupt turta, video exclusiv

03:21
VORBESTE LUMEA
Profu' de canto i-a furat inima!
I-a fost profesor, apoi i-a devenit sot. Ianna Novac si Octavian Doborta, 15 ani de la casnicie!

10:35
horoscop
Horoscop 24 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă importantă de bani
Horoscop 23 septembrie 2018. Zodia care primeşte o ofertă ce-i va schimba viitorul
Horoscop 22 septembrie 2018. Zodia care are cheltuieli mari azi
Horoscop 21 septembrie 2018. Cadouri, vești bune, dar și revederi emoționante
Horoscop 20 septembrie 2018. Zodia care este pe punctul de a începe o nouă relație
Horoscop 19 septembrie 2018. Zodia care poate demara un proiect care să-i aducă mulți bani
horoscop
Horoscop 18 septembrie 2018. Peștii pot ajunge la căsătorie până anul viitor
Horoscop 17 septembrie 2018. Cei născuți în această zodie au noroc în plan financiar astăzi
Horoscop 16 septembrie 2018. Cine întâlnește șansa vieții de a fi fericit
Horoscop 15 septembrie 2018. Cine are șanse să reia o poveste amoroasă
Horoscop 14 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă neaşteptat de mare de bani
Horoscop 13 septembrie 2018. Zodia care primeşte o ofertă extrem de avantajoasă